• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,NASILSINIZ..HAFTANIN İLK GÜNÜ TABİİ..HERKESTE BİR TELAŞE VARDIR..BENDE BİRAZDAN TEMİZLİĞE KOŞUCAM..DÜN YEDİKLERİMDEN BAŞLIYIM..

SABAH 11:00 DE:
2 BARDAK SU,
1 KAŞIK MENEMEN,
2 DİLİM EKMEK,
1 DİLİM PEYNİR,
2 ADET ZEYTİN..
3 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY..

AKŞAM 19:00 DA:
2 ADET ÇİNEKOP IZGARA,
1 DİLİM EKMEK,
VE SALATA..

21:00 DE 3 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY,VE 1 PAKET ÇİKOLATAkötükedihüso(İSTEDİĞİNİZİ YAPABİLİRSİNİZ VALLA)

23:00 DE 1 KUPA FORM ÇAYI..

BUGÜN SABAH 08:00 DE(KIZIMLA KAHVALTI YAPTIK)

2 BARDAK SU,
1 DİLİM TAHILLI EKMEK,
1 DİLİM PEYNİR,
3 ADET ZEYTİN,
1 ADET K. BİBER,
VE 1 KUPA MATE ÇAYI..

ŞİMDİLİK BU KADAR KIZLAAR,BEN İŞLERE KOŞUYUM..HERKESE KOLAY GELSİNN:teytey:

merhaba kızlar

sabah
07:15 1 bardak su ve ilaçlarım
07:45 1 kupa elma kompostosu
08:45 1 kupa elma kompostosu
yarım litre su

öğlen
13:30 1 kupa lahana çorbası

30+30 dakika yürüyüş
1 saat spor, spordan sonra hemen terli terli evi temizledim duşumu aldım ve şimdi 1 kupa lahana çorbası aldım elime hem sizinle yazışıyorum hemde çorbamdan yudumluyorum kızlar

merhabalar ben sabah peynir sucuk ve ekmek yedim şekersiz çayla akşam ise ızgara köfte ve mantar çorba bu arada evelsi gün aşure yaptım kızlar buyrun aşure yemeye kendim için küçük kaselere koydum bir kaç tane bugün birini yedim saat 15:00 gibi valla kızmayın lütfennn yaaaa aşureyi çok severim birde şimdi mens oldum hepten krizdeyim dedimya artık bu hafta benden hayır yok
KIZ AŞURE 7 OCAKDA BAŞLIYOR ERKENCİSİN
YOK KENDİNİ BIRAKMA LÜTFEN VERDİĞİN KİLOLARI GERİ ALMA SAKIN

burada yapacak çok fazla birşey yok birde hava kötü olunca eve bağlanıp kalıyorsun tek bir cafe var gidilebilecek çocuklar için birkaç oyuncak koymuşlar top havuzu felan işte oyalanıyorlar eşimde kalk gidelim oğlan eğlensin biraz bizde birer kahve içeriz dedi gittik neyse oğlum top havuzunda oynuyor bende onu görebilecek gibi oturdum içtim kahvemi sonra yanına gittim hadi artık gidelim demeye oradaki bir bayan bunu eve gider gitmez yıkayın üzerinide çıkarıp yıkayın dedi Allah Allah hayırdır ne oldu dedim haliylen, demezmi az önce bir çocuk topların içine işedi diyeeeee amanınnnnnn nasıl yani yaaaaaa oofffff yani demek ki orayada gitmememiz lazım hergün biri ikisi yapıyorsa neyse benim ki topların içinde değildi kenardaydı ama sordum oğlana hiç ıslak top geldimi sana diye hayır dedi ama bana sorun hemen eve getirdim yıkadım oğlanı üstünü başını
İYİ YAPMIŞSINIZ GEZMEYE ÇIKMIŞSINIZ AMA
SONU BİRAZ İSTEDİĞİN GİBİ BİTMEMİŞ AMA SAĞLIK OLSUN

akşam yemekten sonrada ateşi çıktı biraz üşüttü heralde artık herşeyi yorarım ben öfff yani oradaki bayanda söyledi sağolsun ama iyimi kötümü yaptı bilmem ıyyyk yani eşimde sterildir bişey olmaz huylanma bu kadar diyip duruyor canım yaaa ama bana sorun işte elimde değil huylandım bir kere

GEÇMİŞ OLSUN TATLIM
BU ÇOCUKLAR ÇOK NAZİK :Saruboceq:

dün akşam 1 tabak garnitürlü yavuk yedim.
Aslında yanında pilav süper giderdi ama ben yapmadım bilerek yemeyeyim diye.
1 kase yoğurt ve 1 dilim de ekmek yedim yanında.

bu sabah
kalkınca neden bilmiyorum çok susamışım.
Hiç de midem bulanmadan 2 bardak su içtim.
Ondan sonra çok az bir ekmek ile peynir yedim yanında da çay içtim.
Erkek arkdaşımın bugün izin günü de o elinde sucuk ile gelmiş bana iyilik mi yaptı kötülük mi bilmiyorum valla.
Onunla beraber azcık da sucuklu yumurta yedim.
Birazdan da dışarı çıkacağız.
Hazır o varken yani torbaları taşıyacak birini bulmuşken gidip alış veriş yapalım dimi?
Hadi öptüm kızlar

kızlar bugün neler yaptınız kızlar

ben 3 yıldır ilk defa bugün sabah spora gittim.

çalışma hayatı olunca akşamları gidiyordum sporuma bu gün sabah gidince biraz tuhafıma gitti ama ne yapalım alışacağız

dün akşam 1 tabak garnitürlü yavuk yedim.
Aslında yanında pilav süper giderdi ama ben yapmadım bilerek yemeyeyim diye.
1 kase yoğurt ve 1 dilim de ekmek yedim yanında.

bu sabah
kalkınca neden bilmiyorum çok susamışım.
Hiç de midem bulanmadan 2 bardak su içtim.
Ondan sonra çok az bir ekmek ile peynir yedim yanında da çay içtim.
Erkek arkdaşımın bugün izin günü de o elinde sucuk ile gelmiş bana iyilik mi yaptı kötülük mi bilmiyorum valla.
Onunla beraber azcık da sucuklu yumurta yedim.
Birazdan da dışarı çıkacağız.
Hazır o varken yani torbaları taşıyacak birini bulmuşken gidip alış veriş yapalım dimi?
Hadi öptüm kızlar

BENCEDE HAKLISIN BİRİNİ BULMUŞKEN HEMEN ALIŞ VERİŞE ÇIK NASILSA POŞETLERİ TAŞIACAK BİR DİMİ TATLIM:jeyyar:

merhabalar aşure başladı kızlar hemde bu gün 8. gün ayın 7 si aşure günü ama başladı aşure neyse ya ben hiç örgüme bakmıyorum bu ara öyle durup duruyor sabah peynir ekmek yedim ve öğlende 1 dilim börek 1 saat sonra bir aşure şimdilik bu kadar görüşürüz

selam bacular
öğlen 12 de 1 sütlü kahve,3 kayısı
13,30 da küçük bir kasenin yarısı puding
sonra 14 de komşumla pazara gittik anam ne gezmişiz 17 30 da evi zor bulduk nerdeyse 3.5 saat benle pazara giden sonrasında tövbe diyor zatendelikafadulden

gelince çok üşümüşüm ve acıkmışım yarım simit ve kahve akşama da kuru fasülye ve yoğurt yicem menüm şimdilik bu öptüm siziŞeniz

AŞUREEE yaaa bende aşure delisiyim olsa bir kazan rahat yerim oyüzden olmasın daha iyi...ffllüüp fllüüppcokacimcoookağzım sulandı vallaha.neyse bugün yediklerimi yazayım:
sabah:
1dlm kepekli ekmek
bir dilim b.peynir
bir kaç çatal omlet
1 fincan şekrsz çay

öğle:
yoğurtlu karnıbahar haşlaması
1 kase ezo gelin(çokta güzel yapmışımmm)
1 dlm kepekli ekmk

akşamda aynı öğlede yediklerim ama akşamı 4 gibi yedim spora gittim geldim şimdi gene çok acıktım ama yemicem
meyve yerim belki birazdan

herkesi öpüyorummmŞeniz

selam bacular
sonra 14 de komşumla pazara gittik anam ne gezmişiz 17 30 da evi zor bulduk nerdeyse 3.5 saat benle pazara giden sonrasında tövbe diyor zatendelikafadulden

gelince çok üşümüşüm ve acıkmışım yarım simit ve kahve akşama da kuru fasülye ve yoğurt yicem menüm şimdilik bu öptüm siziŞeniz

KESİN BEN KAFAYI YERDİM 3,5 SAAT PAZAR:1shok:
YOK YOK KIZIM SENİNLE PAZARA GİDİLMEZ(ÖZELLİKLE BEN)

BENİM PAZAR ALIŞVERİŞİ 45 DK BİLEMEDİN 1 SAATTE BİTERyerimseniben

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim sağolasınız bende fırsat bulmuşken bir bakayım sizlere dedim ya tek kolu alçıda ama inanın yaramazlıktan geri kalmıyor şimdi yürümeyide hızlandırdı emekleyemeyince peşindeyim sürekli yaaa ağlamasa yaramazlığına razıyım inanın..........
neyse kızlar sizlere kolay gelsin ben kaçıyorum öpüldünüz hepiniz nam ablacığım izinli saydığın için teşekkürlerr............

BENCEDE HAKLISIN BİRİNİ BULMUŞKEN HEMEN ALIŞ VERİŞE ÇIK NASILSA POŞETLERİ TAŞIACAK BİR DİMİ TATLIM:jeyyar:

kesinlikle. Pazara gidemedim hava kötü diye.

KIZLAR 2 SAAT ÖNCE YAZDIĞIM YAZILAR YOK OLMUŞ
KK BENİ BEĞENMİYORMU :çok üzgünüm:
AMAN BOŞ BEĞENMEZSE BEĞENMESİN :dilcikar:

KK beğenmezse beğenmesin ben beğeniyorum seni :teytey:

selam bacular

ayy aynı benim gibisin ben de çok severim gezmeyi pazar market.
valla bugün biz de 2.30 gibi çıktık sağa sola bakarken bir de bir yerde oturduk derken 7 gibi ancak geldik

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim sağolasınız bende fırsat bulmuşken bir bakayım sizlere dedim ya tek kolu alçıda ama inanın yaramazlıktan geri kalmıyor şimdi yürümeyide hızlandırdı emekleyemeyince peşindeyim sürekli yaaa ağlamasa yaramazlığına razıyım inanın..........
neyse kızlar sizlere kolay gelsin ben kaçıyorum öpüldünüz hepiniz nam ablacığım izinli saydığın için teşekkürlerr............

canım allah kolaylık versin valla.
tez zamanda iyileşir inşallah bebeğin.

bi bakem dedim amma kismecikler yuk.bende sevdiğime kazak örüyorum.bakalım nasıl olcak.pek beceremem ama güzel olmasada o ben ördü diye giyer biliyorumm:1hug:neysee kızlar yarına görüşürüz inş.

BUI SOSYETE PAZARI FALANDI HERALDE BACÜMMM:1shok:
selam bacular

gelince çok üşümüşüm ve acıkmışım yarım simit ve kahve akşama da kuru fasülye ve yoğurt yicem menüm şimdilik bu öptüm sizi

AYYYY BENDE DELİSİYİM VALLA..ÖNÜME GETİRSELERHİÇ HAYIR DEMEM İNAN..cokacimcoook
AŞUREEE yaaa bende aşure delisiyim olsa bir kazan rahat yerim oyüzden olmasın daha iyi...ffllüüp fllüüppağzım sulandı vallaha.neyse bugün yediklerimi yazayım:
sabah:
1dlm kepekli ekmek
bir dilim b.peynir
bir kaç çatal omlet
1 fincan şekrsz çay

öğle:
yoğurtlu karnıbahar haşlaması
1 kase ezo gelin(çokta güzel yapmışımmm)
1 dlm kepekli ekmk

akşamda aynı öğlede yediklerim ama akşamı 4 gibi yedim spora gittim geldim şimdi gene çok acıktım ama yemicem
meyve yerim belki birazdan

herkesi öpüyorummm

EH NORMALDİR ABLASI,ÇOK KÖTÜYDÜ YOLLAR..AMA BUGÜN İYİ ŞÜKÜR..YERALTI SULARIMIZ BOLLANDI,YUPPİİİİ:sm_cool:
SABAH AYAKLARIM KAYMASIN DİYE KENDİMİ SIKA SIKA YÜRÜDÜM SPORUMA GİDERKEN ŞİMDİ BACAĞIMIN ALTI ACIYOR:1no2:

CANIM TEZ ZAMANDA İYİLEŞİR SIPA DA SENDE O DA RAHATLARSINIZ İNŞALLAH..a.s.

AAAA NE DEMEK,TABİKİDE GİYER..SONUÇTA EL EMEĞİ GÖZ NURU DİMİ TATLIMMM..ELLERİNE SAĞLIKa.s.
bi bakem dedim amma kismecikler yuk.bende sevdiğime kazak örüyorum.bakalım nasıl olcak.pek beceremem ama güzel olmasada o ben ördü diye giyer biliyorumm:1hug:neysee kızlar yarına görüşürüz inş.

Back