Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SENMİ YAŞLI HALASIN TATLIM BEN26 YILDIR HALAYIM 6 TANESİNE HALAYIM 1 TANESİNEDE TEYZEYİMselin gözün aydın arkadaşım sağlıkla büyüsün yiğenin ben 17 yıllık yaşlı bir halayım :) yiğenim bu yıl üniversite sınavına girecek sanada ve hepimize nasip olsun böyle güzel nice yıllar
selam kızlar nasılsınız ben iyi sayılırım kilolar takıldı kaldı üstüme gitmiyor gerçi artmadığı içinde mutluyum aslında sıkı bir diyet ve spor iyi olurda hiç ama hiç istek yok içimde aman nam ablacım bu takımdan yada senden kaynaklanmıyor sakın yanlış anlamayın arkadaşlarım ve ablacım uzun zamandır işler yolunda değil gibi neyse bugün sabah klasik kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek zeytin peynir öğle yarım dilim ekmeğe közlenmiş biber ve salça ezmesi sürdüm yedim ikindi 2 tane köfte ve 1 dilim ekmek akşamda annem kısır yapmış 2 kaşık kısır marul yedim öptüm canlarım
nam ablacım,
bugün çok yoruldun ama süper iş çıkarmışssın.
Ellerine sağlık.
Artık baya bir müddet sıra bize gelmez.
yarından itibaren bomba gibi dönüyorum :)
haberiniz olsun.
öpüldünüz kızlar...
canımın içi doğum günün kutlu olsun
yeni yılın ilk saatleri senin doğum günün birdeee bernuşun kızı
dünyalar tatlısı iremsu bugün onunda doğum günü
bugün doğum günü olan herkesi kutluyor, sağlıklı uzun yıllar diliyorum
canım gözünüz aydın olsun sudenaz bebeğe sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim yaradandan ALLAH bahtını güzel yazsın inşallahBEN KARADENİZLİLERİN GELİNİYİM BENDE ALIŞTIM VALLA OKUYUNCA CANIM ÇEKTİ BENDE YARIN YAPACAM TURŞU KAVURMASINI
BU ARADA KIZLAR DÜN GECE 3:30 DA TEYZE OLDUM KARDEŞİMİN İLK BEBEĞİ SUDENAZ DÜNYAYA MERHABA DEDİ AYY NE MUTLUYUM :sm_cool: :sm_cool: NE GÜZEL BİR DUYGU TEYZE OLMAK EVİN EN BÜYÜĞÜ BEN OLUNCA ANCAK TEYZE OLDUM kaydirigubbakcemile3
SİLAGUL BENİM EŞİMİN AKRABALARI ÜMRANİYEDE OTURUYOR BEN GEÇERSEM O TARAFA GÖRÜŞÜRÜZ OZAMAN BEN İSTERİM TANIŞMAYI.......
AYYYY GECE GECE DÜŞTÜ YİNE ÇENEM BEN KAÇTIM ÖPÜLDÜNÜZ HEPİNİZ KOCAMAN BU ARADA NAM ABLA MERAK ETME GECE BEKÇİN TEFTİŞİNİ YAPTI ASAYİŞ BERKEMAL :roflol: :roflol:
kızım olursa bilgisayar mühendisine vermicem kocişte vermicekmiş
canım bende nöbetlerden icaplardan bıktım bilirim yaşadığın zorluğu kolaylıklar ne yapacaksın böyle yaşamaya alışacağız ama bence sen çocuğun olunca onuda mühendis yapma ve mühendisede verme :1no2: malesef bizim ülkemizde mühendislik şartları çok zor ya iş bulamıyorsun yada böyle gece gündüz çalışıyorsun e bende işsiz mühendislerdenim çok dertliyim yani
kızım olursa bilgisayar mühendisine vermicem kocişte vermicekmiş
canım bende nöbetlerden icaplardan bıktım bilirim yaşadığın zorluğu kolaylıklar ne yapacaksın böyle yaşamaya alışacağız ama bence sen çocuğun olunca onuda mühendis yapma ve mühendisede verme :1no2: malesef bizim ülkemizde mühendislik şartları çok zor ya iş bulamıyorsun yada böyle gece gündüz çalışıyorsun e bende işsiz mühendislerdenim çok dertliyim yani
CANIM SORMA VALLA ÜLKENİN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ.eşim italyaya eğitime gittiğinde kahroldu benim yaptığım işi 4 kişi yapıyor herkes iş saati dışında çalışmıyor diyor.burda gece gündüz çalış mesai ücreti yok uyku yok üzülüyorum işte ALLAHIM sanada tüm işsizlerede tez zamanda hayırlı işler versin(amiiiiiiin)
güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar amin cümlemizin bebeğine nasip olması dileğiyle...
yeni yıl bana iyi gelmedi yaaaa benim bebeğimin kolu kırıldı bugün alçıya aldılar nam abla beni 3 hafta izinli yazarmısın bebekle uğraşmaktan giremem nete zor bu yüzden bana izin verirsen sevinirim....
dün bebeğim akşam üstü düştü gece uyumadım çünkü bebeğim durmadı sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin yedim
öğlen 2 dilim ekmek 1 tabak çorba
arada 1 tane mandalina
akşam 2 dilim ekmek ve patates kızartması(hastaneden ancak geldim bişey yapamadım)
hepinize iyi akşamlar öpüldünüz kızlar
geçmiş olsun canım bebeğin kaç yaşında umarım bir an önce iyileşir