• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

GÜNAYDIN KIZLAR

YAAA BEN SİZDEN ÖZÜR DİLERİM BİZİM TAKIMIN DERECEYE GİRENLERİNİ YAMAMIŞIM
GECE AKLIMA GELDİ KALKIP YAZAYIM DEDİM SONRA VAZ GEÇTİM ÇÜNKÜ PC OĞLUMUN ODASINDA RAHATSIZ OLMASINI İSTEMEDİM

3. TAKIMIN 1. ŞİMAL a.s.:nazar::hooray:

2. CABİK a.s.:nazar:

3. SELİN34 a.s.:nazar:

TEBRİ EDİYORUM KIZLAR BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM

selin gözün aydın arkadaşım sağlıkla büyüsün yiğenin ben 17 yıllık yaşlı bir halayım :) yiğenim bu yıl üniversite sınavına girecek sanada ve hepimize nasip olsun böyle güzel nice yıllar
SENMİ YAŞLI HALASIN TATLIM BEN26 YILDIR HALAYIM 6 TANESİNE HALAYIM 1 TANESİNEDE TEYZEYİM

YANİİİİ EN MORUK HALA BENİM:dilcikar:

selam kızlar nasılsınız ben iyi sayılırım kilolar takıldı kaldı üstüme gitmiyor gerçi artmadığı içinde mutluyum aslında sıkı bir diyet ve spor iyi olurda hiç ama hiç istek yok içimde aman nam ablacım bu takımdan yada senden kaynaklanmıyor sakın yanlış anlamayın arkadaşlarım ve ablacım uzun zamandır işler yolunda değil gibi neyse bugün sabah klasik kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek zeytin peynir öğle yarım dilim ekmeğe közlenmiş biber ve salça ezmesi sürdüm yedim ikindi 2 tane köfte ve 1 dilim ekmek akşamda annem kısır yapmış 2 kaşık kısır marul yedim öptüm canlarım

ABLACIM NEDEN YALNIŞ ANLAYAYIM
İNSANIN KAFASI RAHAT OLMAYINCA MALASEF OLMAYINCA OLMUYOR
SEN ANLADIN BENİ TATLIM
AMA MERAK ETME HERŞEY YOLUNA GİRECEK VE SENDE DAHA DA ÇITIR OLACAKSINŞeniz

nam ablacım,
bugün çok yoruldun ama süper iş çıkarmışssın.
Ellerine sağlık.
Artık baya bir müddet sıra bize gelmez.
yarından itibaren bomba gibi dönüyorum :)
haberiniz olsun.
öpüldünüz kızlar...

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM
AMA BİR AKSİLİK OLACAK DİYE BERNUŞLA BAYAĞI(ÖZELLİKLE BEN)SIKILDIM

herkese merhabalar,
sabah nedense canım yemek yemek istemedi.
o yüzden sadece 1 şekerli nescafe içtim.
ben regli oldum ama çok felaket durumda bu sefer malesef.
o yüzden sürekli yatasım var.
bugünü de bi atlatırsam tekrar spor artı diyete devam edeceğim inşallah.
Diyete gerçi bugün de devam edeceğim ama spor yapamam herhalde.

merhabalar kızlar..
nam abla ve bernuş ellerinize sağlık sonuçlar için baya uğraşmışsınız belli
ŞİMAL senide tebrik ediyorum.1.oldun bu hafta.bükemediğin eli öpeceksin yanii :)):nazar:
compas_rose seninde geldiğine sevindim.artık iyisindir inş.
yaa herkes hala teyze olmuş bende daha tık yok.ablam evleneli iki yıl oldu daha yalvarıyoruz ama ıı ııhh istemiyor :emir_bebek:çocuk.bende teyze olamıyorum.
sabah yediklerimi yazmıyım:utangac: bu sabah birascık fazla kaçtı ama yok ıı ııhh cık bidaha olmeycek
hepinizi öpüyorummŞeniz

canımın içi doğum günün kutlu olsun

yeni yılın ilk saatleri senin doğum günün birdeee bernuşun kızı

dünyalar tatlısı iremsu bugün onunda doğum günü

bugün doğum günü olan herkesi kutluyor, sağlıklı uzun yıllar diliyorum

SAĞOL CANIM ABLAM ŞenizİREMSUNUN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADIM AMA BERNUŞCUM FARKETMEDİ SANIRIM TELAŞTAN HERKESE SAĞLIKLI HUZURLU NİCE YILLAR İNŞALLAH

BEN KARADENİZLİLERİN GELİNİYİM BENDE ALIŞTIM VALLA OKUYUNCA CANIM ÇEKTİ BENDE YARIN YAPACAM TURŞU KAVURMASINI
BU ARADA KIZLAR DÜN GECE 3:30 DA TEYZE OLDUM KARDEŞİMİN İLK BEBEĞİ SUDENAZ DÜNYAYA MERHABA DEDİ AYY NE MUTLUYUM :sm_cool: :sm_cool: NE GÜZEL BİR DUYGU TEYZE OLMAK EVİN EN BÜYÜĞÜ BEN OLUNCA ANCAK TEYZE OLDUM kaydirigubbakcemile3

SİLAGUL BENİM EŞİMİN AKRABALARI ÜMRANİYEDE OTURUYOR BEN GEÇERSEM O TARAFA GÖRÜŞÜRÜZ OZAMAN BEN İSTERİM TANIŞMAYI.......
AYYYY GECE GECE DÜŞTÜ YİNE ÇENEM BEN KAÇTIM ÖPÜLDÜNÜZ HEPİNİZ KOCAMAN BU ARADA NAM ABLA MERAK ETME GECE BEKÇİN TEFTİŞİNİ YAPTI ASAYİŞ BERKEMAL :roflol: :roflol:
canım gözünüz aydın olsun sudenaz bebeğe sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim yaradandan ALLAH bahtını güzel yazsın inşallah

canım tabi bende tanışmak isterim seninle mutlu olurum

selam bacular yeni yıl girdik gireli kocişe hasret kaldım ya adamcağız işyerinden gelir gelmez yemek yiyip bilgisayar başına geçip işyerine bağlanıyor.bu sabahta 6 da kalktı gitti işyerinesenağlamakızım olursa bilgisayar mühendisine vermicem kocişte vermicekmiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3neyse iş olsunda ALLAHIm kimseyi işsiz bırakmasın üzülüyorum işte gecenin bi yarısı telefon geliyor yataktan kalkıp işyerine bağlanıyor bazen 2 -3 saat ancak uyuyabiliyor sabah tekrar işe ALLAHIM bu günümüzü aratmasın

sabah 2 kayısı su

sonrasında 1 yerli muz ve kahve ve sütlü nesfit şimdilik bu kadar

MERHABALAR..KIZLAR AACAYİP KAR YAĞIYOR..ERİMEYEN KARIN ÜSTÜNE TEKRAR YAĞDI VE LAPA LAPA..MAŞŞALLAH..ALLAH DIŞARDAKİLERE,EVSİZLERE YARDIM ETSİN..

BUGÜN ERKEN KALKTIM,45 DK YÜRÜYÜŞ YAPTIM(TEMPOLU),30 DK DA PİLATES YAPTIM..SONRA DUŞUMU ALIP KENDİME GELDİM VALLA..AMA GÖZLERİM HİÇ İYİ DEĞİL,YANIYO YA..ANLAMADI BEN:((

KAHVALTIM 11:00 DE:
2 DİLİM EKMEK,
2 KAŞIK KIYMALI YUMURTA,
1 DİLİM PEYNİR,
VE 3 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY..

ÖĞLEN 15:30 DA 1 ADET TÜRK KAHVESİ,

17:30 DA 1 KASE PUDİNG,

AKŞAMA PİZZA YAPICAM AYIPTIR SÖYLEMESİ..
EWET CİDDEN İPİN UCUNU KAÇIRDIM,HAKLISIN..TAM ANLAMIYLA DAYAKLIĞIM:oklava:AHHHHdelikafadulden
AMA HAFTA BAŞI ARTIK BU İŞE Bİ DUR DEMENİN ZAMANI GELDİ..HATTA GEÇTİ..GÖRÜCEZ BAKALIM..
KENDİNİZE İYİ DAVRANIN KIZLAR,İYİ PAZARLAR DİLİYORUM HERKESE..:teytey:

kızlar yediklerimi yazmamışım hemen yazayım

sabah 08:00 1 bardak su ve ilaölarım
09:00 1 kupa 1 şekerli neskahve(canım kahvaltı yapmak istemedi)

arada yarım litre su

öğlen 13:00 1 tabak mantı(dünden kalma)

1 bardak bitki çayı

1 türk kahvesi (aslında hiç sevmem ammaaa)

17:30 1 bardak kola

19:30 1 tabak zeytin yağlı pırsa
1 dilim çavdar ekmeği

oleyyy birincimi oldum yaniii tebriklere teşekkürler darısı bu haftaya inşallah
ben sabah güzel kahvaltı yaptım peynir sucuk simit ve nutella yedim sabah dediğime bakmayın nerdeyse öğlendi sonra saat 15 gibi mandalina yedim ve akşam mercimek çorba ile 1 dilim börek

kızım olursa bilgisayar mühendisine vermicem kocişte vermicekmiş

canım bende nöbetlerden icaplardan bıktım bilirim yaşadığın zorluğu kolaylıklar ne yapacaksın böyle yaşamaya alışacağız ama bence sen çocuğun olunca onuda mühendis yapma ve mühendisede verme :1no2: malesef bizim ülkemizde mühendislik şartları çok zor ya iş bulamıyorsun yada böyle gece gündüz çalışıyorsun e bende işsiz mühendislerdenim çok dertliyim yani

kızım olursa bilgisayar mühendisine vermicem kocişte vermicekmiş

canım bende nöbetlerden icaplardan bıktım bilirim yaşadığın zorluğu kolaylıklar ne yapacaksın böyle yaşamaya alışacağız ama bence sen çocuğun olunca onuda mühendis yapma ve mühendisede verme :1no2: malesef bizim ülkemizde mühendislik şartları çok zor ya iş bulamıyorsun yada böyle gece gündüz çalışıyorsun e bende işsiz mühendislerdenim çok dertliyim yani

CANIM SORMA VALLA ÜLKENİN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ.eşim italyaya eğitime gittiğinde kahroldu benim yaptığım işi 4 kişi yapıyor herkes iş saati dışında çalışmıyor diyor.burda gece gündüz çalış mesai ücreti yok uyku yok üzülüyorum işte ALLAHIM sanada tüm işsizlerede tez zamanda hayırlı işler versin(amiiiiiiin)

güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar amin cümlemizin bebeğine nasip olması dileğiyle...
yeni yıl bana iyi gelmedi yaaaa benim bebeğimin kolu kırıldı bugün alçıya aldılar nam abla beni 3 hafta izinli yazarmısın bebekle uğraşmaktan giremem nete zor bu yüzden bana izin verirsen sevinirim....
dün bebeğim akşam üstü düştü gece uyumadım çünkü bebeğim durmadı sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin yedim
öğlen 2 dilim ekmek 1 tabak çorba
arada 1 tane mandalina
akşam 2 dilim ekmek ve patates kızartması(hastaneden ancak geldim bişey yapamadım)
hepinize iyi akşamlar öpüldünüz kızlar

güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar amin cümlemizin bebeğine nasip olması dileğiyle...
yeni yıl bana iyi gelmedi yaaaa benim bebeğimin kolu kırıldı bugün alçıya aldılar nam abla beni 3 hafta izinli yazarmısın bebekle uğraşmaktan giremem nete zor bu yüzden bana izin verirsen sevinirim....
dün bebeğim akşam üstü düştü gece uyumadım çünkü bebeğim durmadı sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin yedim
öğlen 2 dilim ekmek 1 tabak çorba
arada 1 tane mandalina
akşam 2 dilim ekmek ve patates kızartması(hastaneden ancak geldim bişey yapamadım)
hepinize iyi akşamlar öpüldünüz kızlar

geçmiş olsun canım bebeğin kaç yaşında umarım bir an önce iyileşir

geçmiş olsun canım bebeğin kaç yaşında umarım bir an önce iyileşir

canım sağolasın bebeğim daha 11 ayını doldurmadı bilee....
cabik bende hiç hala olamayacam çünkü biz 4 kız kardeşiz şimdilik halamın torunları bana hala diyor daha doğrusu ben dedirtiyorum..
bu arada 3. olmuşum vayy be bende gizli yarışmacıydım zaten kaydirigubbakcemile3

Back