Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu yarısma cok hoşuma gitti kızlar kılo vermeyıde zeklı hale getirmişsiniz valla bravo sizee:) takım ruhluyumdur bende katılmak istiyorumm :):)
şu anki kilom:65
boyum:1.68
ideal kilom:bence 50
yaşım: 20

selam arkadaşlar
nasılsınız?
hafta sonu bebiş görmeye gittim çok şeker bişey ya bende kız istiyooooooooom:ecrin_bebek:
bernuşcum iyi gezdin bacum özledik vallaŞeniz
zorbey gel bacum zati senin zayıflamaya ihtiyacın yokmuş ama sanada kilo aldırırız:jeyyar:
nam ablam bilgilerin için teşekkürlera.s.
ademel nirdesin?:uhm:
gülbeyzacım pikniğe bende bayılırım ama keneden korkudan gidemiyoruzmafoldumben
selincim valla süpersin azmin elinden ne kurtulmuşki:hooray:
cabik fındık dallarında kolay gelsin benim için taze fındık ye oldumu bacumŞeniz
figenkcim darısı tüm isteyenlerin başına banada sanada:ecrin_bebek:
kararsız canım sende epey yorulmuşsundur sağlıkla kirlet eviniŞeniz
compascım yok özledikŞeniz
gzdegzde sivilce yaparmı bu kabak çekirdeği bide kilo yapmazsa bende başlıyayımşutarafagitti
rainbowcum sen nirelerdesin?:uhm:
kalimera ablamın net yok evde onu hafta sonları özlüyozŞeniz
ben kaçayım işler beni bekliyor yine
hepinizi öpüyorumŞenizŞeniz

selam şekerlerima.s. nasılsınız ben yorgunum ama iyi sayılırım annemden halı yıkama makinesini getirdim 2 halı 2 yolluk sildim yarında salonumdaki halıları ve koltukları silecem sonrada mutfak temizliği var evi dip köşe temizliyorum okulların açılmasına az kaldı iş başlayınca olmuyor tatili değerlendirmek lazım
-tatlicadiarzu-ah kızlar dualarınıza ihtiyacım var :Saruboceq:yarın tayin isteyebilirim eşim etimesguta güzelkent lisesine geçti ben sincandan eş durumu tayini isteyebilirim tabi okullarda açık varsa yarın listeler açıklanacak dua edin bana da eryamanda açık okullar olsun size ihtiyacım varsenağlama

yediğimiz içtiğimize gelince sabah bol bol su kahvaltıda(öğle vakti) 2 dlim ekmek peynir domates salatalık zeytin akşam yemeğinide saat 5 gibi yedik köy peyniri almıştım çayla beraber peynir ekmek yedim itiraf ediyorum galiba ekmeği biraz kaçırdım gün içinde çok fazla su içiyorum bi okadar da terliyorum

nam ablacım demek o kadar faydalıymış kabak çekirdeğifisfisfis yemeğe devam ediyimmi o zaman =) sılagül ya benim hiç oyle bi problemim olmadı bu zamna kadar çok şükür yediklerimden sivilce olmaz yuzumde..çok şanslıyım cildim problemli değil
kıslar bişey itiraf ediyim size bugun canım acayip kek istedi burdan kek tarifi baktım ÇAYLI KEK diye bişey okudum ilginç geldi baya yapıyım bi deniyim didimm süpper harika bişey oldu ama sanki biraz fazla şekerli geldi bana çoook az yiyebildim tabağıma aldığmı geri koydum tadımlık yedim yani güzeeller:)) ama çok güzel yapmışım yaa ben yaptım diye demiyorum :dance: 40yılda 1 yaparım aklıma eserse öyle şeyler yaptımmıda güzel oluyo ya bende şaşıyorum elimin lezzeti var demekki hahahaha:sm_cool:
öptüm hepicinisisss:içelim:

GÜNAYDIIIIN ŞEKERPARELERİİİİMMM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

HAFTANIZ ŞEN OLA CANLARIIM hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

AY CANIIIIM ÇOK SAĞOL :1hug:
İNAN SENDE BENİM İÇİN ÇOK ÖZELSİN CANIM ARKADAŞIM:1hug:
İYİKİ VARSIN İYİKİ SENİ TANIMIŞIM DAVULUM BENİİM :1hug:a.s.

CANIIIIM DAVULUMUN GARDAŞIII :1hug: HOŞ GELMİŞSİN ARAMIZA :1hug:a.s.
BENDE SENİN APLANIN TOKMAKI OLUYORUM ŞEKERCİM
BEN DAVUL O TOKMAK VURDUKCA SES GETİRİYORUZ VALLA :roflol:

SEN NERENDEN KİLO VERECEN BACIM:uhm: BENİ HİÇ SORMA BACIM HER BİYERİMDEN VERMEM LAZIM:roflol::roflol:

EFENDİİİİİM GELELM HAFTA SONU RAPORUNAA zemuszemus

CUMARTESİ SABAH SAAT 11 DE KALTIM, VALLA ÖLÜ GİBİ UYUMUŞUMhihoyyyt

EEE EVDE KOCA VE ÇOCUK OLMAYINCA SANIRIM KENDİMİ ÇOK RAHAT HİSSETTİM:1rolleyes:

SABAH 11:30'DA
BİR KASE YEŞİL MERCİMEK ÇORBASI İÇTİM İŞE KOYULDUM (EV TEMİZLİĞİ)
KENDİME GELDİĞİMDE AKŞAM SAAT 9:00 OLMUŞTU

BİR KASE DAHA MERCİMEK ÇORBA İÇTİM OKADAR, YORGUNLUKTAN BİTAP DÜŞMÜŞÜM, ERKENDEN YATTIM:1rolleyes:

PAZAR GÜNÜ SABAH KAHVALTI: 07:30

DOMATES
PEYNİR
2 DİLİM PEYNİRL, KIZARMIŞ EKEMK

ÖĞLEN 13:30
PATLICAN YEMEĞİ YAĞSIZ BİR TABAK

AKŞAM 19:00

GENE PALICAN YEMEĞİ VE BOL ROKA

PAZARTESİ SABAH:
08:40 KAHVALTI:

ZEYTİN VE BİR PARÇA EKMEK

ÖĞLEN DAVULUM GELECEK :1rolleyes: SEMİZ OTU SALATASI YİYCES BARABAR:1hug:

AKŞAM 17:00-18:30 ARASI SPOR İNŞALLAH
AKŞAM YEMEĞİM BİR ELMA OLACAK

SALI-ÇARŞAMBA-PERŞEMBE HEP ELMA YİYECEĞİM KIZLAR ÖYLE KARAR VERDİM
İNŞALLAH YAPABİLİRİM, BANA ŞANS DİLEYİN OLURMU:1hug: ÖPTÜM HEPİNİZİ EN KOCAMANINDAN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR:teytey:

NASILSINIZ.sositososito

GECE 12 DE GİRDİK EVİMİZE ŞÜKÜR..

ŞİMDİ ÇAMAŞIRLARLA UĞRAŞIYORUM ARKASI TEMİZLİK..

SİZLER BAYAĞI AKTİFLEŞMİŞSİNİZ MAŞALLAH..NE GÜZEL OLMUŞ ..:lepi:

TATİLİM HARİKA GEÇTİ KIZLAR..DENİZ ,KUM,GÜNEŞ,
BOL BOL DİNLENİP KAFA DAĞITTIK DİYEBİLİRİM..

KİLO ALMAMIŞIM SANIRSAM BİLEMİYORUM..AMMA ACAYİP ŞİŞLİK VAR ŞU ANDA TABİKİ..2 KİLO FAZLA GÖRÜNÜYORUM..NEYSE İNDİRİRİM BEN ONU..yerimseniben

BUGÜN YEDİKLERİMLE BAŞLIYIM:

1 LT SU,
2 BARDAK MEYVESUYU.
3 ADET YEŞİL ZEYTİN,

1 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY,
ŞİMDİ 1 KUPA DAHA ŞEKERSİZ ÇAY...

ŞİMDİLİK BU KEDER..DAHA SONRA YİNE BAŞINIZI AĞRITIRIM..

OOOOO BERNUŞUM CİVANIM HOŞ GELDİİİN :1hug:
SEFA GELDÜN BİZE NEGETÜRDÜN ŞEKERCİM cokacimcoook

merhabalarrr kıslarr nasılsınız kıslaaarrrr
hoşgeldin bernuşşşopuyorumnanaktan
ben de bugun kıvranıyorum karın ağrısından.hasta oldum hiç iyi değilim hp boyle oluyorum nefret ediyorum ya ilk gunum berbat geçiyo ağrıdan ayakta duramıyorum elim ayağım filan titriyo ara ara başım da dönüyo bildiğiniz bugunler için bişeyler varmı yapabilceğmiz??:sm_confused:

TEŞEKKÜRLER CANIMCIM,HOŞBULDUM..opuyorumnanaktan

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM..a.s.
AYAKLARINI SICAK TUTMAYA ÇALIŞ..

FARKETMEDEN ÜŞÜTTÜKLERİNİN ACISI ÇIKIYOR OLABİLİR TATLIM..GENELDE ÖYLE OLUR YA..a.s

tatlım hoşgeldinŞenizŞenizseni görmek çok güzel.

aldığın 2kiloyu veririsin sen azimli kızsın sen

tatlım geçmiş olsun dikkat et kendine,ne tesadüf bende reğliyim canım
sana tavsiyem bernuşumda sölemiş ayaklarını sıcak tut

sabah acilen çıkmam gerekiyordu mesajlara bile bakamadım

aşkusu,sılagülcümkız pikniğe deniz kenarına gittik,kena beni görse kaçar bu beni yer diye kız..

aşkusuelma diyetini 3gün yapacam,çarşamba perşmbe cuma

yarında çok yoğun bir gün geçircem bu yüzden yarın başlıyamıyorum.

eh şimdi rapor zamanı

dün akşam saat 8gibi eve geldik çocuklara yemek hazırla işyap et derken nete giremedim

eşimin istekleri çocuklardan çok o daha bir bebek,adam bir oturtmuyor beni yav.

neyse
dün sabah kahvaltı
2çay tek şekerli
1.k.kutusu peynir 4zeytin 1yumurta

ara yoktu

öglen ızgara sucuk ve köfte 1dilm ekmek bol yeşil salata

ara karpuz

akşam
1dilim ekmek.1kase çorba bol yeşil salata

kapruza yine devam ettim

İYİ AKŞAMLAR KIZLARa.s.
NASILSINIZ:sm_confused:

BEN BUGÜN HİÇ NETE GİREMEDİM:çok üzgünüm: SİZLERİDE MERAK ETTİM ASLINDA AMA OLMADI İŞTE. ÇÜNKÜ GECE BİRAZ RAHATSIZLANDIM VE HALA CİN GİBİ GEZİYORUM DÜNDEN BERİ UYUMADIM:1shok:

BUGÜN DR. İŞLERİMİ HALLETTİM VE SONUÇLARIM FENA SAYILMAZ YİNE DR. İLAÇLARIMI DEĞİŞTİRDİ. KİLO VERİNCE İLAÇLARIN DOZAJI FAZLA GELMEYE BAŞLAMIŞ KIZLAR
YA KIZLAR KESİN KİLO VERMEK LAZIM ANACIM HERŞEYDEN KAR EDİYORSUNUZ BAKIN BANA İLAÇLARIMDAN BİLE KAR ELLE ETTİM:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…