- 27 Mayıs 2008
- 278
- 0
- 96
http://www.kadinlarkulubu.com/8335711-mesaj195.html
TIKLAYIN,a.s.SELİN34 ARKADAŞIMIZIN KARNESİNİ GÖRÜN:lepi:
SELİN34
TATLIM EN KISA ZAMANDA BU GÜNE KADAR NELER YAPIPDA ZAYIFLADIĞINI ÜSTEKİ LİNKTE CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASINDAKİ ARKADAŞLARIMIZLA PAYLAŞIRSAN ÇOK SEVİNİRİM (HATTA ŞİMDİDEN SEVİNEYİM BEN:sm_cool:)
ARKADAŞLAR HER İŞİN BAŞI (BENCE TABİKİ) YAPTIĞINIZ İŞİ CİDDİYE ALMAK VE İNANMAK
SONUÇ ORTADA SÖYLEYECEK SÖZ YOK
ŞİMDİYE KADAR 3.TAKIMDAN MEZUN OLAN ARKADAŞLARIMIZA DA BİRER BİRER TEŞEKKÜR EDERİMa.s. (TABİKİ ŞUAN 3.TAKIMDA OLAN ARKADAŞLARIMADAa.s.)
BİLİYORSUNUZ KIZLAR BİZ BİR AİLEYİZ
SEVİNCİMİZ, ÜZÜNTÜMÜZ, ACIMIZ VE KAVGALARIMIZLA (GERÇİ HİÇ TARTIŞMADIK) BUGÜNE KADAR ÇOK ŞEY PAYLAŞTIK VEEEEEEEEEEE
PAYLAŞMAYA DA DEVAM EDECEĞİZkaydirigubbakcemile5
HAYDİ KIZLAR YOLA DEVAM HEPİMİZ ÇUBUK KRAKER OLANA KADAR:lepi:
3.TAKIM SİZLERİ SEVİYORUMŞeniz
bende seni seviyorum canımmm ablammm şimdi bakıyorum hemen linke ve yazıyorum bütün takım arkadaşlarımında darısı başına diyorumm opuyorumnanaktan
evet ablam önce kendin inanman lazım azimli olman için bu çok önemlii..........
yalnız geçmişi okudumda kalimera abla çok eğlenceli birisin yazılarını okurken güldüm allah muhebbetinizi bozmasın :Saruboceq:
ben şimdi çantamı hazırlıyom 1 hafta denizin tadını çıkaracam gelince uğrarım öpüldünüzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hemde kocamannopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ve gidiyorum :gitme: :gitme: kendinize iyi davranın kilolarınıza kötü kaydirigubbakcemile3
Son düzenleme: