Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

http://www.kadinlarkulubu.com/8335711-mesaj195.html

TIKLAYIN, :nazar:a.s.SELİN34 ARKADAŞIMIZIN KARNESİNİ GÖRÜN:lepi:

SELİN34
TATLIM EN KISA ZAMANDA BU GÜNE KADAR NELER YAPIPDA ZAYIFLADIĞINI ÜSTEKİ LİNKTE CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASINDAKİ ARKADAŞLARIMIZLA PAYLAŞIRSAN ÇOK SEVİNİRİM (HATTA ŞİMDİDEN SEVİNEYİM BEN:sm_cool:)

ARKADAŞLAR HER İŞİN BAŞI (BENCE TABİKİ) YAPTIĞINIZ İŞİ CİDDİYE ALMAK VE İNANMAK

SONUÇ ORTADA SÖYLEYECEK SÖZ YOK

ŞİMDİYE KADAR 3.TAKIMDAN MEZUN OLAN ARKADAŞLARIMIZA DA BİRER BİRER TEŞEKKÜR EDERİMa.s. (TABİKİ ŞUAN 3.TAKIMDA OLAN ARKADAŞLARIMADAa.s.)

BİLİYORSUNUZ KIZLAR BİZ BİR AİLEYİZ

SEVİNCİMİZ, ÜZÜNTÜMÜZ, ACIMIZ VE KAVGALARIMIZLA (GERÇİ HİÇ TARTIŞMADIK) BUGÜNE KADAR ÇOK ŞEY PAYLAŞTIK VEEEEEEEEEEE
PAYLAŞMAYA DA DEVAM EDECEĞİZkaydirigubbakcemile5
HAYDİ KIZLAR YOLA DEVAM HEPİMİZ ÇUBUK KRAKER OLANA KADAR:lepi:

:nazar:3.TAKIM SİZLERİ SEVİYORUMŞeniz​

bende seni seviyorum canımmm ablammm şimdi bakıyorum hemen linke ve yazıyorum bütün takım arkadaşlarımında darısı başına diyorumm opuyorumnanaktan
evet ablam önce kendin inanman lazım azimli olman için bu çok önemlii..........
yalnız geçmişi okudumda kalimera abla çok eğlenceli birisin yazılarını okurken güldüm allah muhebbetinizi bozmasın :Saruboceq:
ben şimdi çantamı hazırlıyom 1 hafta denizin tadını çıkaracam gelince uğrarım öpüldünüzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hemde kocamannopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ve gidiyorum :gitme: :gitme: kendinize iyi davranın kilolarınıza kötü kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
3 günlük Elma diyeti ile zayıflama:
1800 Kalori Yemek Planı

Kahvaltı
1 adet Elma
peynirli Omlet
1 bardak bitki çayı

Ara öğün
1 kibrit kutusu yağı alınmış beyaz peynir
ve 1/2 kase yağsız yoğurt

Öğle yemeği
1 adet Elma
2 adet Piliç göğüs eti
2 kase buğulanmış Brokoli
1 Kase Esmer pirinç

Ara öğün
kappuçino

Akşam Yemeği
Somon kızartması ve salata
1 Adet Elma

Yukarıdaki diyet reçetesini 3 gün boyunca uyguladığınızda günlük olarak yaklaşık 700 kalori ve üç günde 2000 kalori ya eritmiş olacaksınız.

NETTE BULDUM İLGİLENENLERE DUYRULURyerimseniben[/B]

bende seni seviyorum canımmm ablammm şimdi bakıyorum hemen linke ve yazıyorum bütün takım arkadaşlarımında darısı başına diyorumm opuyorumnanaktan
evet ablam önce kendin inanman lazım azimli olman için bu çok önemlii..........
yalnız geçmişi okudumda kalimera abla çok eğlenceli birisin yazılarını okurken güldüm allah muhebbetinizi bozmasın :Saruboceq:
ben şimdi çantamı hazırlıyom 1 hafta denizin tadını çıkaracam gelince uğrarım öpüldünüzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hemde kocamannopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ve gidiyorum :gitme: :gitme: kendinize iyi davranın kilolarınıza kötü kaydirigubbakcemile3

SENİ MUTLU GÖRMEK BENİ ÇOK SEVİNDİRDİ.
GÜLEN YÜZÜN ALLAHIN İZNİYLE HİÇ SOLMASIN TATLIMzemuszemus

BURASI SENİN EVİNa.s LÜTFEN BİZLERİ İHMAL ETME:sinifsinif:

KALİMERA
KK NIN BANA VERDİĞİ BİRÇOK DEĞERLİ ARKADAŞDAN, BENİM İÇİN EN DEĞERLİ DOSTU.
ONU İYİKİ TANIMIŞIM 06.OCAK 2008 DEN BERİ CAN DOSTUMŞeniz, SIRDAŞIM
O BENİM TOKMAĞIMMMMM:lepi:

MERHABALAR...BEN NAM ABLANIZIN BACISI OLUYORUM..
MERAK ETTİM,BENDE ÜYE OLDUM..

SİZİN AZMİNİZE HAYARANIM YA.BEN BİR TÜRLÜ BECEREMİYORUM..
YAKIN ZAMANDA ARANIZDA GÖRÜRSENİZ ŞAŞIRMAYIN..GÖBEK ALDI BAŞINI GİDİYOOOO.(BU ARADA BERNUŞ YAZIYOR YAZIYI,BENDE ÖĞRENME DURUMLARINDAYIM)

ŞİMDİ BERNUŞ DİYOR Kİ SİZLERİ ÇOOOK ÖSLEDİMMMMMM
3. TAKIMIN FISTIKLARI..opuyorumnanaktan
ŞU ANDA MUĞLADAYIM.
ALLAH İZİN VERİRSE PAZAR SABAHI ANKARADAYIM..
GÖRÜŞMEK ÜZERE ARKADAŞLAR..

SELİN CİM SENİDE TEBRİK EDİYORUMa.s.:hooray:.DARISI DİĞER KİLO VERMEYE ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMA DİYORUM...:dance:

EHH BENDE GELİCE BİŞEYLER YAPICAM..NERDEN BAKSAN 2 KİLO FALAN VARDIR..:teytey:.

günaydın güzel takımım

nasılız bugün ben çok iyiyim.

2günlük detoks diyetini bi,tirdim dahada iyiyim.

bugün 1600kalorilik diyet uygulamsına geçiyorum

haftaya çarşamba perşembe lapadiyeti yapacağım malum cuma günü kilo vermiş olmam lazım.zemuszemus

aşkusu bugün iyiyim şükür sen napıyosunCADIARZU

zorbeycimsenide bekleriz takımımıza namcımın kardeşi bizimde canımızdırŞeniz

bernuşcum sende gel gözlerimiz arar oldu seni:1hug:

kızlar bugün anacıma gidiyorum görüşmek üzereŞeniz

MERHABALAR...BEN NAM ABLANIZIN BACISI OLUYORUM..
MERAK ETTİM,BENDE ÜYE OLDUM..

SİZİN AZMİNİZE HAYARANIM YA.BEN BİR TÜRLÜ BECEREMİYORUM..
YAKIN ZAMANDA ARANIZDA GÖRÜRSENİZ ŞAŞIRMAYIN..GÖBEK ALDI BAŞINI GİDİYOOOO.(BU ARADA BERNUŞ YAZIYOR YAZIYI,BENDE ÖĞRENME DURUMLARINDAYIM)

ŞİMDİ BERNUŞ DİYOR Kİ SİZLERİ ÇOOOK ÖSLEDİMMMMMM
3. TAKIMIN FISTIKLARI..opuyorumnanaktan
ŞU ANDA MUĞLADAYIM.
ALLAH İZİN VERİRSE PAZAR SABAHI ANKARADAYIM..
GÖRÜŞMEK ÜZERE ARKADAŞLAR..

SELİN CİM SENİDE TEBRİK EDİYORUMa.s.:hooray:.DARISI DİĞER KİLO VERMEYE ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMA DİYORUM...:dance:

EHH BENDE GELİCE BİŞEYLER YAPICAM..NERDEN BAKSAN 2 KİLO FALAN VARDIR..:teytey:.
OOOOOOO KİMLERİ GÖRÜYORUM
KÜÇÜK GELİN VE ONUN KÜÇÜK GÖRÜMCESİ

günaydın güzel takımım

nasılız bugün ben çok iyiyim.

2günlük detoks diyetini bi,tirdim dahada iyiyim.

bugün 1600kalorilik diyet uygulamsına geçiyorum

haftaya çarşamba perşembe lapadiyeti yapacağım malum cuma günü kilo vermiş olmam lazım.zemuszemus

aşkusu bugün iyiyim şükür sen napıyosunCADIARZU

zorbeycimsenide bekleriz takımımıza namcımın kardeşi bizimde canımızdırŞeniz

bernuşcum sende gel gözlerimiz arar oldu seni:1hug:

kızlar bugün anacıma gidiyorum görüşmek üzereŞeniz

ANACIM BİZİM KIZ YANİ ZORBEY ZATEN ÇUBUK KRAKER GİBİa.s

arkadaşlar mehabalae bugün çok sevdiğim bir arkadaşınmın mevlüdü vardı yeni bebeği oldu :) görseniz bir tatlı tatlı allah isteyen herlkeze nasip etsin inşallah sabah iki salatalık ve bir dilim peynir yedim öğlen mevlütte yemek verdiler tavuk ve pilav yanındada ayran içtim ekmek hiç yemedim birde lokum ikram ettiler onuda yedim malesef akşam çok az parlıcan oturtma ve karpuz hepinize iyi akşamlarr

merhaba takımcım bugün neler yedim yazayım hemen

takımada fazla kimse uğramamış

aşkusu demek zorbey çubuk kraker,ah ahh biz neyapsak acabaCADIARZU

figenkcim sendee çok iyi gidiyosun iraden süper inan

evet yazıyorum yediklerimi

sabah
1dilim k.ekmek,2zeytin,az peynir 1domates 1salata

arada yeşilelma

öğlen
1dilim k.ekmek 1kase çorba,3köfte 2kaşık pilav

arada yine yeşilelma

akşam

1dilim k.ekmek 5kaşık taze fasülye 1kase cacık 3kaşık bulgur

ara elmaa

2litre su içtim

30dakikada yürüdüm

kızlar bu elma diyeti yapan arkadaşları okuyorumda ne kadar güzel kilo veriyolar hayretlar içindeyim süperler..

merhabalar nasılsınız? teşk ederim kıslar bende süüpperimmm:dance:
yalnız bende de bikaç gündür kabak çekirdeği krizi var.inanılmaz. deli gibi kabak çekirdeği yiyorum. görmenis lasıımm yani kendimi bide yerken kaybediyorum olabildiğince seri ve azimli kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öptüm hepinisi
iyi geceler

selam kıslar 2 gün oldu girmeyeli kusura bakmayın dün internette sorun vardı akşamda eve geç gelince giremedim bugünde ev temizliği yemek ütü derken sonra akşam oğlanı lunaparka götürdük gelincede annemlerle bize geldik çay içtik onlar gidince bulasık yıkadım ahanda yeni bitti işim yediklerimi yazayım ama dün ne yedim hatırlamıyorum ama akşam ızgara alabalık ve bol salata yedim bugün kahvaltıda eşim yumurtalı ekmek yapmış sabah 1 dilim yedim çay ve peynir ile akşam üstüde 1 dilim patatesli börek yedim başka bişey yemedim

günaydın hayırlı pazarlar arkadaşlaropuyorumnanaktan

sabah kahvaltımı yaptım,hazırlanıyoruz eşim bizi pikniğe götürüyor,

yediklerime dikkat edeceğim,akşama görüşürüz.

GÜNAYDIN KIZLARa.s.

HEPİNİZE İYİ PAZARLAR

DÜN TÜKETTİKLERİMİ YAZMAMIŞIM KIZLAR
SABAH
06:50 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
08:00 1 KASE MÜSLİ
YARIM LİTRE SU

ARA 1 KUPA MATE ÇAYI
YARIM LİTRE SU

ÖĞLEN
12:30 1 YEMEK KAŞIĞI PİLAV
1 YEMEK KAŞIĞI BEZELYE YEMEĞİ

AKŞAM
17:30 1 KUPA KAHVE

YATANA KADAR 2 LİTRE SU:içelim:

GELELİM BU SABAHA

09:00 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
10:00 1 KASE MÜSLİ
YARIM LİTRE SU

11:15 1 KUPA KAHVE:kahve:

BUGÜN BİRAZ GEÇ KALKTIM KIZLAR
ÇÜNKÜ UYKUM HEP BÖLÜK PÖRÇÜK OLDU

YAN SİTEMİZDE SİTE OLARAK EĞELENCE YAPTILAR:teytey: BİR GÜZEL ÇOLUK ÇOCUK EĞLENDİ SİTE SAKİNLERİ EEE İRAZ GÜRÜLTÜ OLDU AMA OLSUN VARSIN

arkadaşlar mehabalae bugün çok sevdiğim bir arkadaşınmın mevlüdü vardı yeni bebeği oldu :) görseniz bir tatlı tatlı allah isteyen herlkeze nasip etsin inşallah sabah iki salatalık ve bir dilim peynir yedim öğlen mevlütte yemek verdiler tavuk ve pilav yanındada ayran içtim ekmek hiç yemedim birde lokum ikram ettiler onuda yedim malesef akşam çok az parlıcan oturtma ve karpuz hepinize iyi akşamlarr
ALLAH KABUL ETSİN CANIMIN İÇİ
EVET TATLIM RABBİM HER İSTEYENİ ANNE OLMAYI NASİP EYLESİN:Saruboceq:

merhabalar nasılsınız? teşk ederim kıslar bende süüpperimmm:dance:
yalnız bende de bikaç gündür kabak çekirdeği krizi var.inanılmaz. deli gibi kabak çekirdeği yiyorum. görmenis lasıımm yani kendimi bide yerken kaybediyorum olabildiğince seri ve azimli kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öptüm hepinisi
iyi geceler
SORMA TATLIM O BENDE DE VAR AMA ÇOK ŞÜKÜR BU ARALAR UNUTTUM( AMA AKLIMA GETİRDİN )
BİRDE ÖYLE HER KABAK ÇEKİRDEĞİNİ YEMEM KIZILAY KUMRULAR DA KURUYEMİŞCİM VAR HEP ORADAN ALIRIM.
TUZSUZ KABAK ÇEKİRDEĞİ ÇOK FAYDALI

selam kıslar 2 gün oldu girmeyeli kusura bakmayın dün internette sorun vardı akşamda eve geç gelince giremedim bugünde ev temizliği yemek ütü derken sonra akşam oğlanı lunaparka götürdük gelincede annemlerle bize geldik çay içtik onlar gidince bulasık yıkadım ahanda yeni bitti işim yediklerimi yazayım ama dün ne yedim hatırlamıyorum ama akşam ızgara alabalık ve bol salata yedim bugün kahvaltıda eşim yumurtalı ekmek yapmış sabah 1 dilim yedim çay ve peynir ile akşam üstüde 1 dilim patatesli börek yedim başka bişey yemedim
BU ARALAR ŞU NETTEKİ KOPMALAR BENİDE SİNİR EDİYOR
günaydın hayırlı pazarlar arkadaşlaropuyorumnanaktan

sabah kahvaltımı yaptım,hazırlanıyoruz eşim bizi pikniğe götürüyor,

yediklerime dikkat edeceğim,akşama görüşürüz.
ANAM NE PİKNİĞİ:sm_confused:
HER YERDE KENE RİSKİ VAR:uhm:

KABAK ÇEKİRDEĞİNİN FAYDALARI

Kabak çekirdeği birçoğumuzun zevkle yediği bir kuruyemiş. Aslında yine bir çoğumuzun da bilmediği bir sağlık kaynağı.

Kabak çekirdeği ciddi bir bağırsak kurdu düşürücüdür.

Tuzsuz tüketildiğinde çok hızlı ve etkili bir şekilde tenyanın dökülmesine neden olur. Bunun için çocuklarda 40g büyüklerde 100g tuzsuz kabak çekirdeği yeterlidir.

Kabak çekirdeğinin asıl mucizesi iyi huylu prostat büyümesi (BPH) ile ilgili.
Şu an kabak çekirdeğinin BPH’ı azalttığı hatta önlediği tıbben kanıtlanmış ve kabul görmüş durumda. Yine BPH’la bağlantılı ortaya çıkabilecek idrar yolları bozukluklarına da faydalı. Bu mekanizma phystosterin denen bir madde sayesinde oluyor.
Kabak çekirdeği karotenoid içeriyor. Yapılan araştırmalar karotenoidden zengin beslenen erkeklerin BPH riskinin düşük olduğunu gösteriyor.

Kalın bağırsak kanseri riskini azaltıyor.
Ayrıca içerdiği E vitamini ile hücre zarının> oxide olarak bozulmasını önlüyor. Sağlıklı hücreler kanserde önemli rol oynuyor. Yine E vitamini geç yaşlanmamızı ve yaşlılığımızı genç gibi geçirmemizi sağlıyor.
Lif içeriği de kanserle işlikli. Lifli gıdalar kabızlık sorununu ortadan kaldırıyor. Su tutup şişerek tokluk hissi veriyor. Bu sayede hem bağırsaklar normal çalışıp sıkıntı yaratmıyor hem de diet yapmış oluyorsunuz. Ama en önemlisi kabızlık önlenince antioksidan yani kanser yapan maddeler bağırsaklarda daha az kalıyor bu da kanser riskini azaltıyor.

Kabak çekirdeği mineraller, esansiyel yağlar ve proteinler bakımından zengin.
Ayrıca içinde kemikler ve iştah için önemli bir madde çinko var. Bir bardak kabak çekirdeği günlük çinko, demir ve E vitamini ihtiyacımızın tamamını, yarım bardak kabak çekirdeği ise günlük magnezyum ihtiyacımızın tamamını karşılıyor.
Omega 3 ve omega 6 içeriği beyin fonksiyonlarının düzenlenmesine yardımcı oluyor. Zihinsel gelişimi olumlu yönde etkiliyor. Arjinin adlı amino asit sayesinde nitrit oksik oluşumu ile damarların esnemesi ile ereksiyon ve kalp problemlerinde kullanılma potansiyeli yüksek olduğundan bu alanla ilaç yapım çalışmaları sürüyor.

Fosfor içeriyor.
Fosfor kemik oluşumuna yardımcı oluyor, böbrek fonksiyonlarını düzenliyor. Sağlıklı kemikler kemik kanseri riskinin azalması anlamına geliyor.
Özellikle erkeklerde belirli bir yaştan sonra ortaya çıkan kemik erimesini önlüyor yahut azaltıyor.

Doymamış yağ oranı yüksek olduğundan kandaki trigliseridi düşürüyor yani kolesterol sıkıntısının çözülmesine yardımcı oluyor. Yine bu mantıkla ve phystosterin maddesinin de yardımıyla damar kanserine iyi geliyor.

Kalça Küçültmek İçin Diyet

Kalçalarınızın genişliğinden şikayet mi ediyorsunuz?

Müjde; pek çok kadının başlıca derdi olan kalça problemini ortadan kaldıran şok diyeti açıklıyoruz... Uygulayacağınız 6 haftalık diyetle kalça ve basen bölgelerinizdeki fazla yağlardan kurtulabilirsiniz. Amerikalı ünlülerin denediği bu diyetle sadece vitrinden izlemekle yetindiğiniz dar pantolonları üzerinizde rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Tabii rakiplerinizi kıskandırın.
Diyetin amacı Hareketsizlik ve yanlış beslenme sonucu vücudun alt tarafında toplanan yağlardan kurtulmak için çok özel bir diyete ihtiyaç var. Uygulayacağınız diyet her yerde kolayca bulup tüketeceğiniz gıdalardan oluşuyor. En önemlisi de oldukça ekonomik oluşu.

Diyetin birinci dereceden etkilediği bölüm kalça ve basen ardından da bacaklar geliyor. Özellikle binici pantolonu olarak adlandırılan kalça ve diz kapağı bölgesinde fazla kilo problemi olan kişiler tam 6 hafta içinde etkili çözüme kavuşabiliyorlar. Diyet kayısı ve badem müslini olarak tanımlanıyor. Müslinin hazırlanışı Hazırlayacağınız müslinin tadı oldukça leziz. İçeriğinde badem ve kurutulmuş meyvalar ve tahıllar kadar pek çok vücudunuza faydalı gıdalar bulunuyor. Ancak hepsi bir araya getirildiğinde kalça bölgenizdeki yağları hızla eritip, sizi forma sokuyor.

Hazırlanışına gelince
. 2 fincan yulaf tanesi, 2 fincan kırılmış fındık, 1 fincan buğday, 1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm, 1 fincan ayçiçek tohumu, 1 fincan badem, 1 fincan ince kıyılmış kuru kayısı Malzemeleri karıştırıp, blender`dan geçirin. Hazırladığınız karışımı tam 12 porsiyon olacak şekilde eşit parçalara ayırın. Her porsiyonda karışımı bir bardak diyet soğuk süt ilave ederek tüketeceksiniz. Tabii üzerine yarım dilim muz da ekleyebilirsiniz.

Kahvaltı: Bir porsiyon hazırladığınız müsli, bir fincan süt ve dilimlenmiş yarım dilim muz

Saat 11.00: Bir elma

Öğle: Bir porsiyon müsli ve yarım muz Öğleden sonra: Bir avuç kuru üzüm

Ana öğün: Meyveyle birlikte temel gıdalar

Yatmadan önce: Bir portakal Meyveler: Elma, kayısı, iki kurutulmuş erik, bir mango
Günlük programınızda ana öğünler

Pazartesi: Bir parça tavuk kanat ya da göğüs ızgara, yeşil salata ve bir meyve

Salı: İki yumurtalı omlet, domates ve rendelenmiş havuçla tüketilecek.

Çarşamba: Bir çay fincanı büyüklüğünde yer tutan spagetti. Bir meyve.

Perşembe: İnce dilimlenmiş bir tavuk göğsü. Haşlanmış havuçla servis yapılacak. Dilerseniz yanına haşlanmış brokoli de alabilirsiniz. Bir meyve.

Cuma: Ton balıklı yeşil salata. Bir adet katı pişmiş yumurta. Bir meyve.

Cumartesi: Bir parça hindi göğsü, mısırla karışık yeşil salata. Bir meyve.

Pazar:3 dilim rosto edilmiş biftek, havuçlu brokoli salatası ve iki adet haşlanmış patates. Bir meyve.

merhabalar arkadaŞlar,nasılsınız..

Bız hala muĞladayız.

DÜn tekne turu yaptık ve Çooook yorgunduk.
En ıyısı kalalım dedık.bugÜn allah ızın verırse Çıkıcaz yola..
Ama kaÇta olur bılemıycem.

Kendınıze ıyı davranın,gÖrÜŞmek Üzere..
Hayırlı pazarlar dılıyorum..

merhaba takımcım bugün neler yedim yazayım hemen

takımada fazla kimse uğramamış

aşkusu demek zorbey çubuk kraker,ah ahh biz neyapsak acabaCADIARZU

figenkcim sendee çok iyi gidiyosun iraden süper inan

evet yazıyorum yediklerimi

sabah
1dilim k.ekmek,2zeytin,az peynir 1domates 1salata

arada yeşilelma

öğlen
1dilim k.ekmek 1kase çorba,3köfte 2kaşık pilav

arada yine yeşilelma

akşam

1dilim k.ekmek 5kaşık taze fasülye 1kase cacık 3kaşık bulgur

ara elmaa

2litre su içtim

30dakikada yürüdüm

kızlar bu elma diyeti yapan arkadaşları okuyorumda ne kadar güzel kilo veriyolar hayretlar içindeyim süperler..

EVET AŞKUSU ZORBEY ÇUBUK KRAKER KENDİSİ VE NE BULSA YER (ABUR CUBUR )

SONRADA BERNUŞ VE BENİMLE DALGA GEÇER

ELMA DİYETİNE GELİNCE
cunku bu diyet elma diyetti proteinlen karisirilmazzzzzzzzzzzz sadece yesilik
gene diyorum

birinci gunu 1kg ikinci gunu 1,5 kg ucuncu 2kg yesil elma yenecek soyulmamis misirilmemis

sabah kavalti iki esmer ekmek tost biraz peynir biraz zeytin tomates salatalik ve cay
ve her iki saate max 2/3 elma yenecek
ve en gec 20 de bitecek
4/5 bardak yesil cay ister sicak ister soguk limon ve taze nane kuyulabilir

diyetin kurali bu kg vemek istiyorsaniz bunun disína cikilmicak ha diyelim elmalar bitti ve aclik var ozaman
marul salatalik yersiniz cunku bu diyetti etkilemez ama bundan haric YASAKKKKKKKKKKKKKKKKK

BEN YARINDAN İTİBAREN DENEMYE KARAR VERDİM.
İSTERSEN BERABER YAPALIM.kaydirigubbakcemile5

KENDİMİ RAMAZANA HAZIRLAYAYIMsositososito

ÇÜNKÜ RAMAZANDA BEN KESİNLİKLE PİDE TÜKETİYORUM :kedi:(RAMAZAN PİDENİN YERİ ÇOK BAŞKA BENİM İÇİN)

Back
X