http://www.kadinlarkulubu.com/8335711-mesaj195.html
TIKLAYIN,a.s.SELİN34 ARKADAŞIMIZIN KARNESİNİ GÖRÜN:lepi:
SELİN34
TATLIM EN KISA ZAMANDA BU GÜNE KADAR NELER YAPIPDA ZAYIFLADIĞINI ÜSTEKİ LİNKTE CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASINDAKİ ARKADAŞLARIMIZLA PAYLAŞIRSAN ÇOK SEVİNİRİM (HATTA ŞİMDİDEN SEVİNEYİM BEN:sm_cool:)
ARKADAŞLAR HER İŞİN BAŞI (BENCE TABİKİ) YAPTIĞINIZ İŞİ CİDDİYE ALMAK VE İNANMAK
SONUÇ ORTADA SÖYLEYECEK SÖZ YOK
ŞİMDİYE KADAR 3.TAKIMDAN MEZUN OLAN ARKADAŞLARIMIZA DA BİRER BİRER TEŞEKKÜR EDERİMa.s. (TABİKİ ŞUAN 3.TAKIMDA OLAN ARKADAŞLARIMADAa.s.)
BİLİYORSUNUZ KIZLAR BİZ BİR AİLEYİZ
SEVİNCİMİZ, ÜZÜNTÜMÜZ, ACIMIZ VE KAVGALARIMIZLA (GERÇİ HİÇ TARTIŞMADIK) BUGÜNE KADAR ÇOK ŞEY PAYLAŞTIK VEEEEEEEEEEE
PAYLAŞMAYA DA DEVAM EDECEĞİZkaydirigubbakcemile5
HAYDİ KIZLAR YOLA DEVAM HEPİMİZ ÇUBUK KRAKER OLANA KADAR:lepi:
3.TAKIM SİZLERİ SEVİYORUMŞeniz
bende seni seviyorum canımmm ablammm şimdi bakıyorum hemen linke ve yazıyorum bütün takım arkadaşlarımında darısı başına diyorumm opuyorumnanaktan
evet ablam önce kendin inanman lazım azimli olman için bu çok önemlii..........
yalnız geçmişi okudumda kalimera abla çok eğlenceli birisin yazılarını okurken güldüm allah muhebbetinizi bozmasın :Saruboceq:
ben şimdi çantamı hazırlıyom 1 hafta denizin tadını çıkaracam gelince uğrarım öpüldünüzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hemde kocamannopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ve gidiyorum :gitme: :gitme: kendinize iyi davranın kilolarınıza kötü kaydirigubbakcemile3
OOOOOOO KİMLERİ GÖRÜYORUMMERHABALAR...BEN NAM ABLANIZIN BACISI OLUYORUM..
MERAK ETTİM,BENDE ÜYE OLDUM..
SİZİN AZMİNİZE HAYARANIM YA.BEN BİR TÜRLÜ BECEREMİYORUM..
YAKIN ZAMANDA ARANIZDA GÖRÜRSENİZ ŞAŞIRMAYIN..GÖBEK ALDI BAŞINI GİDİYOOOO.(BU ARADA BERNUŞ YAZIYOR YAZIYI,BENDE ÖĞRENME DURUMLARINDAYIM)
ŞİMDİ BERNUŞ DİYOR Kİ SİZLERİ ÇOOOK ÖSLEDİMMMMMM
3. TAKIMIN FISTIKLARI..opuyorumnanaktan
ŞU ANDA MUĞLADAYIM.
ALLAH İZİN VERİRSE PAZAR SABAHI ANKARADAYIM..
GÖRÜŞMEK ÜZERE ARKADAŞLAR..
SELİN CİM SENİDE TEBRİK EDİYORUMa.s.:hooray:.DARISI DİĞER KİLO VERMEYE ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMA DİYORUM...:dance:
EHH BENDE GELİCE BİŞEYLER YAPICAM..NERDEN BAKSAN 2 KİLO FALAN VARDIR..:teytey:.
günaydın güzel takımım
nasılız bugün ben çok iyiyim.
2günlük detoks diyetini bi,tirdim dahada iyiyim.
bugün 1600kalorilik diyet uygulamsına geçiyorum
haftaya çarşamba perşembe lapadiyeti yapacağım malum cuma günü kilo vermiş olmam lazım.zemuszemus
aşkusu bugün iyiyim şükür sen napıyosunCADIARZU
zorbeycimsenide bekleriz takımımıza namcımın kardeşi bizimde canımızdırŞeniz
bernuşcum sende gel gözlerimiz arar oldu seni:1hug:
kızlar bugün anacıma gidiyorum görüşmek üzereŞeniz
ALLAH KABUL ETSİN CANIMIN İÇİarkadaşlar mehabalae bugün çok sevdiğim bir arkadaşınmın mevlüdü vardı yeni bebeği oldu :) görseniz bir tatlı tatlı allah isteyen herlkeze nasip etsin inşallah sabah iki salatalık ve bir dilim peynir yedim öğlen mevlütte yemek verdiler tavuk ve pilav yanındada ayran içtim ekmek hiç yemedim birde lokum ikram ettiler onuda yedim malesef akşam çok az parlıcan oturtma ve karpuz hepinize iyi akşamlarr
SORMA TATLIM O BENDE DE VAR AMA ÇOK ŞÜKÜR BU ARALAR UNUTTUM( AMA AKLIMA GETİRDİN )merhabalar nasılsınız? teşk ederim kıslar bende süüpperimmm:dance:
yalnız bende de bikaç gündür kabak çekirdeği krizi var.inanılmaz. deli gibi kabak çekirdeği yiyorum. görmenis lasıımm yani kendimi bide yerken kaybediyorum olabildiğince seri ve azimli kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öptüm hepinisi
iyi geceler
BU ARALAR ŞU NETTEKİ KOPMALAR BENİDE SİNİR EDİYORselam kıslar 2 gün oldu girmeyeli kusura bakmayın dün internette sorun vardı akşamda eve geç gelince giremedim bugünde ev temizliği yemek ütü derken sonra akşam oğlanı lunaparka götürdük gelincede annemlerle bize geldik çay içtik onlar gidince bulasık yıkadım ahanda yeni bitti işim yediklerimi yazayım ama dün ne yedim hatırlamıyorum ama akşam ızgara alabalık ve bol salata yedim bugün kahvaltıda eşim yumurtalı ekmek yapmış sabah 1 dilim yedim çay ve peynir ile akşam üstüde 1 dilim patatesli börek yedim başka bişey yemedim
ANAM NE PİKNİĞİ:sm_confused:günaydın hayırlı pazarlar arkadaşlaropuyorumnanaktan
sabah kahvaltımı yaptım,hazırlanıyoruz eşim bizi pikniğe götürüyor,
yediklerime dikkat edeceğim,akşama görüşürüz.
merhaba takımcım bugün neler yedim yazayım hemen
takımada fazla kimse uğramamış
aşkusu demek zorbey çubuk kraker,ah ahh biz neyapsak acabaCADIARZU
figenkcim sendee çok iyi gidiyosun iraden süper inan
evet yazıyorum yediklerimi
sabah
1dilim k.ekmek,2zeytin,az peynir 1domates 1salata
arada yeşilelma
öğlen
1dilim k.ekmek 1kase çorba,3köfte 2kaşık pilav
arada yine yeşilelma
akşam
1dilim k.ekmek 5kaşık taze fasülye 1kase cacık 3kaşık bulgur
ara elmaa
2litre su içtim
30dakikada yürüdüm
kızlar bu elma diyeti yapan arkadaşları okuyorumda ne kadar güzel kilo veriyolar hayretlar içindeyim süperler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?