Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SAOL CANIM Şenizselam arkadaşlar
gülbeyzacım geçmiş olsun canım inşallah kötü bişey çıkmaz
nam ablam döktürmüş listeleri ellerine sağlık
beni sorman evin altını üstüne getirdim sabahtan akşama çalışıyorum.
odaları değiştirdim evde değişimler yapıyorum.çok yoruluyorum ama işe yaramıyor regli oldum o yüzdenmi bilemem?
TEŞEKKÜRLER CANIM opuyorumnanaktan BANA MORAL VERDİN :1hug:a.s.
HEPİMİZ BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ İNŞALLAH :1hug:a.s.
SAOL AŞKUSU İNŞALLAH GÜZEL ÇIKAR KİLOMUDA YAZDIM BU ARADA.İNŞALLAH SONUÇLARIN İYİ ÇIKAR AŞKUSU
CANIM BECERİKSİZLİĞİ KABUL ETMİYORUM.ablacım hesaplayamayı hala beceremiyorum çok özürdilerim sana yardımcı olamıyorum ama beceriksizim ne yapayım:mymeka:kilo verme konusundada beceriksizim anlaşıldı sadece ve sadece 300 gram gitmiş 58.300
GÜÜÜNAYDIIINNNN ŞEKERPARELERİİİİİMMMopuyorumnanaktan
AY KIZLAR BU GÜN ÇOOOK MUTLUYUUM sositosositosositososito KIZLAR 1.5 KİLO VERMİŞİM BU HAFTA,
AY NOOLUR TUTMAYIN BENİ HALAY ÇEKECEM BEN
:teytey::danceAM ÜSTÜNDE UN ELER :teytey
AM ÜSTÜNDE UN ELER :teytey: TOMBUL TOMBUL BİCİKLER:teytey:
ZALIM OY GELİN GELİN GELİN GELİN:teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey:
AY KIZLAR SABAH BİR TARTILDIM GÖZLERİM FAL TAŞI KİMİN AÇILDI:1shok:
GÖZLERİME İNNANAMADIM,
DAHA DOĞRUSU DÜN AKŞAM TARTILDIM , ASLINDA BEN HEP CUMA SABAHLARI TARTILIYORDUM,
AMA DÜN AKŞAM MERAKIMA YENİK DÜŞTÜM VE TARTILDIM,
RESMEN SEVİNDİRİK OLDUM YAW:sm_cool: VALLA SEVİNCİMDEN MAYTABI ARAYACAKTIMDA :roflol:
''SENİN PİS YAĞLARINDA BANANE KIZ'' DER DİYE ARAYAMADIM :roflol:
MORALİM BOZULMASIN DİDİM zemuszemus
EVET KIZLAR KİLOM 87.50 BU HAFTADA ŞU MEHTABIN DEDİĞİ LAPA DİYETİNİ YAPCEM GARİİ:1rolleyes: BAKALIM SONUÇ NE OLACAK.:1rolleyes:...
YÜRÜ BE NAHİDE KİM TUTAR SENİİİ :teytey: KORKUN BENDEN PİS YAĞLAR:teytey: SİZİ YOK EDİCEM :teytey:
GELELİM GÜNÜN RAOPRUNA:
AKŞAM 17:00-18:30 ARASI 1.30 SAAT SPOR
AKŞAM YEMEĞİ: 19:00
HAŞLANMIŞ YAĞSIZ ET
YOĞURT
SABAH: 45 DAKİKA YÜRÜYÜŞ
1 SİMİT
ÖĞLEN BELLİ DEĞİL:
AKŞAM BELLİ DEĞİL
ÖPTÜM HEPİNİZİ KOMACAN KOMACAAANN :sm_cool::teytey::dance:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytSPORA DEVAAAMMMhihoyyythihoyyyt
SAOL DAVULUM YAAA :1hug: SEN BİDENESİN Bİ Bİİİ:1hug:CANIM BECERİKSİZLİĞİ KABUL ETMİYORUM.
YOKSA NASIL ÖĞRETMEN OLACAKDINlmaz:
OYNA OYNA TOKMAĞIM YAKIŞIR SANA (HATTA OYNARKEN KİLO BİLEM KAYBEDERSİN:roflol:
AKŞAM ARIYABİLİRDİN TATLIM
NİYE SÖYLEYEYİM BANANE DİYE, SEN İNCELDİKCE BEN MUTLU OLURUM TOKMAĞIM, ARKADAŞIM SAĞILIĞINA KAVUŞUYOR DİYEyerimseniben
tokmağım[sıze="2"]saol davulum yaaa :1hug: Sen bidenesin bi biii:1hug:
Bu gün gendüme ziyafet cokacimcoookçekebülürmüyüüümHani zayıfladımyaa
Ondan şeettimde[/sıze]
OOLEEEEYYYYY alkisalkisalkiscokacimcoooktokmağım
sen kendini ayarlarsın
bugün fazla yersen yarın acısını çıkartırsın
TAMAM ŞEKER a.sTOKMAĞIM PAZARTESİ YANINA UĞRARIM
HEMDE FOTO İLE
HANİ SEN BANA GÜLECEKDİN YA:roflol::roflol::roflol:
O BAKIMDANyerimseniben
UNUTMADAN SÖYLEYEYİM TOKMAĞIMa.s
ÇEKTİĞİM FOTOYU 3.TAKIMA EKLERİM HABERİN OLSUN:1ninca:
selam bacular
hepinize hayırlı cumalar diliyorum.gönlünüzdeki tüm güzel dileklerinizin kabul olması dileğiyle.
bende hepimiz için yaradandan sağlık mutluluk huzur ve başarı diliyorum.
kalimera ablam süpersin valla güldürdün beni ALLAHTa seni hep güldürsünŞenizŞeniz
nam ablam aynı yazmışsın beni?
kusura bakma geç kaldım aslında her sabah 9 da ayaktayım artık kaltığımdan gece 1 e kadar hep ayakta iş yapıyorum ama fark etmedi ya valla görsen halimi sudan çıkmış sıçana dönüyorum terdenkafamçokkarıştı
elbet gelirim hızımı alamadım zatendelikafadulden
odaları değiştirdim tek başıma 3 kişilik 2 adet çekyatı diğer odaya taşıdım.kapılardan geçirmek zor oldu ama o odadan da diğerine 3 kişilik 1 koltuk +2 kişilik 1 koltuk değiştirdim.
2 kapaklı vitrinimi sıkıldım iptal ettim onuda yatak odama geçirdim mobilyaları yatak odasıyla aynı alırken bellonanın aynı serisini almakla iyi yapmışım onuda camlarını iptal edip dolap olarak kullanıcamyerimseniben
sonra konsolun aynasını söktüm anam boyum kadar valla zor taşıdım ama taşıdım.televizyonu onun üzerine koydum yanlarınada dv diyi felan şimdiki televizyon masalarına döndü. tekli gümüşlüğüde kitaplık yapıcam bıktım bu vitrin işinden yahukafamçokkarıştı
koşu bandınında yeri değiştirdim.canavarın odasınada küçük bilgisayar masasını taşıdım
koltuklarıda silmiştim dün önceki gün zaten.
bu arada makinadan çıkan tülün camını silip tülünü ve güneşliğinide de ütüleyip asıyorum.
birazdan halılar gelecekmiş yıkamadan artık onlarıda yerleştirmeye çalışırım .
daha çok çalışmam lazım çooooooooooookkaydirigubbakcemile
sabah kahvaltım 1 çay 2 adet çavdarlı tost ama küçüktü dilimler salatalık domates ve 3 çay kaşığı ahududu reçeliklava:
sonrasında çorbayla devam.
ben kaçayım işler beni bekliyor-tatlicadiarzu-
OOLEEEEYYYYY alkisalkisalkiscokacimcoook
TAMAM ŞEKER a.s
TON BALIKLI SEMİZ OTU SALATASI YERMİYİZ cokacimcoook
EVDEN HAZIRLAYIP GETÜRECEM cokacimcoook
TAMAMMM BENİM İÇİN NO PROBLEMA :roflol::roflol:
MİLLET DÖT NASIL GÜLERMİŞ GÖRSÜÜÜN:lepi::lepi::lepi:
ANAAAAAAMMM:1shok: KIZ OKADAR EŞYAYI KENDİ BAŞINA NASIL HALLETTİN:1shok:selam bacular
hepinize hayırlı cumalar diliyorum.gönlünüzdeki tüm güzel dileklerinizin kabul olması dileğiyle.
bende hepimiz için yaradandan sağlık mutluluk huzur ve başarı diliyorum.
kalimera ablam süpersin valla güldürdün beni ALLAHTa seni hep güldürsünŞenizŞeniz
nam ablam aynı yazmışsın beni?
kusura bakma geç kaldım aslında her sabah 9 da ayaktayım artık kaltığımdan gece 1 e kadar hep ayakta iş yapıyorum ama fark etmedi ya valla görsen halimi sudan çıkmış sıçana dönüyorum terdenkafamçokkarıştı
elbet gelirim hızımı alamadım zatendelikafadulden
odaları değiştirdim tek başıma 3 kişilik 2 adet çekyatı diğer odaya taşıdım.kapılardan geçirmek zor oldu ama o odadan da diğerine 3 kişilik 1 koltuk +2 kişilik 1 koltuk değiştirdim.
2 kapaklı vitrinimi sıkıldım iptal ettim onuda yatak odama geçirdim mobilyaları yatak odasıyla aynı alırken bellonanın aynı serisini almakla iyi yapmışım onuda camlarını iptal edip dolap olarak kullanıcamyerimseniben
sonra konsolun aynasını söktüm anam boyum kadar valla zor taşıdım ama taşıdım.televizyonu onun üzerine koydum yanlarınada dv diyi felan şimdiki televizyon masalarına döndü. tekli gümüşlüğüde kitaplık yapıcam bıktım bu vitrin işinden yahukafamçokkarıştı
koşu bandınında yeri değiştirdim.canavarın odasınada küçük bilgisayar masasını taşıdım
koltuklarıda silmiştim dün önceki gün zaten.
bu arada makinadan çıkan tülün camını silip tülünü ve güneşliğinide de ütüleyip asıyorum.
birazdan halılar gelecekmiş yıkamadan artık onlarıda yerleştirmeye çalışırım .
daha çok çalışmam lazım çooooooooooookkaydirigubbakcemile
sabah kahvaltım 1 çay 2 adet çavdarlı tost ama küçüktü dilimler salatalık domates ve 3 çay kaşığı ahududu reçeliklava:
sonrasında çorbayla devam.
ben kaçayım işler beni bekliyor-tatlicadiarzu-
klava:
AY İNANMIYORUM BU KADARCIKMI İŞ YAPTIN:sm_confused:
OLMUYOR BÖYLE ENSE YAPIYORSUNlmaz: HALILAR SİLİNMEMİŞ TABİ KOLTUKLAR KÜSER ONLARI SİLMEZSEN:çok üzgünüm:
KIZIM SEN KAFAYIMI YEDİNlaelaelaelaelae
BU NE BÖYLE KENDİNE EZİYET EDİYORSUN:mymeka:
KENDİNE GEL AAAAAAAAAA YETERklava:
ANAAAAAAMMM:1shok: KIZ OKADAR EŞYAYI KENDİ BAŞINA NASIL HALLETTİN:1shok:
ALLAH MUHAFAZA BELİNİ SAKATLARSIN :1shok:
ANKARADADA SENİN GİBİ BİR KAKILMIŞ VAR BİLİYORSUN DEĞİLMİİ:roflol:
TAKMA ADI NAM,BEN KISACA KAKILMIŞ DİYORUM KENDİLERİNE:roflol:
KIZ SEN HAZIR HIZINI ALAMAMIŞKEN BİZİM EVEDE BİR EL ATAYDIN KEŞKE:1rolleyes:
AYYY NE MAKBULE GEÇERDİ BİLİYOMUSUNN:1rolleyes:
YÜZÜNDEN GÜLÜCÜK EKSİK OLMASIN CANIMM:1hug:a.s.