tamam tatlım[ı]merhaba herkese nassınız kıslarr
sılagül çok üzüldüm mizgine ya.allah rahmet eylesin..
Compass_rose ohhh bizim yerimizede yüz emi ?
Nam ablacım verdiğin diyet listeleri için teşk..ama bu elma diyetini yapmak çok zor yaa.aşırı derecede iradeli olmak lazım yani...bide hadi istediğimiz kadar zayıfladık.hayat boyu elma mı yiyces.bırakınca ne olcek..yok yok zor yaw.ben yapamam zannumca..
Neyse kızlar benim kilom aynı reglden dolayı sanırsam....
Birde sizlere geçici bir süre mecburen veda edicem...çünkü fındığa başlıyoruz.yine arada köyden eve gelirsek nete girerim size meraba derim..
şimdik beni gerçeekten özleyin...finduklar beni bekliyor..burdada fıstıklar beni beklesin olur mu
nam ablacım ben ordan kilo bildirimide yapamam sanırsam..beni izinli sayın.döndüğümde kaldığıım yerden devam edeyim olur mu?? Bu akşam yine uğramaya çalışırım son kez.uğrayamazsam;
kendinize iyi bakın.allah'a emanet olun.. :gitme: :gitme: Opuyorumnanaktan şeniz[/ı]
anlaşıldı tatlımselam kıslar nasılsınız ben iyiyinm evet ablacım listeler çok güzel teşekkür ederiz bide yapabilsek ben kilomu gece yada yarın sabah vereyim tımam mı sabah klasik kahvaltı ve şimdiye kadar 2 tabak detoks çorbası ama çay içtim şekerli ne yapayım şekersiz olmuyor
İNŞALLAH SONUÇLARIN İYİ ÇIKAR AŞKUSUselam takımcım ben geldim
sabah neroloji doktoruna gittim
oda yarına tomografi verdi,şikayim son günlerde aşırı baş dönmesiydi
bakalım yarın filim çeklince neden başım dönüyomuş:bbo: çıkar.
detoks diyeti güzel gidiyor çorba gayet güzel
aşkusu namcımsana artık ne diyeyim lep demeden lebleyi anlıyon kıza.s inan bugün bende ramazanda ne yapabiliriz diye düşünüyodum bida baktum aşkusubize büssürü liste bulmuş yazmış teşekkür ederiz bitanem:1hug:Şeniz
bugün küçük kızımın anaokul işleri ile uğraştım anacım ne zormuş daha şimdiden
tamamen okullu olunca ne yaparız bilmemCADIARZU
lisedeki kızımın işleri hiç beni böyle zorlamamıştı yahua.s
neyse fıstıklar ben yine uğrarım.
:kedi:selam arkadaşlar
gülbeyzacım geçmiş olsun canım inşallah kötü bişey çıkmaz
nam ablam döktürmüş listeleri ellerine sağlık
beni sorman evin altını üstüne getirdim sabahtan akşama çalışıyorum.
odaları değiştirdim evde değişimler yapıyorum.çok yoruluyorum ama işe yaramıyor regli oldum o yüzdenmi bilemem?
HADİ DEVAM TATLIM KİM TUTAR SİZLERİ:lepi:arkadaşlar merhabalar hemen kilo bildirimi yapayim 54 kilo geldim tam bugün yediklerime gelince sabah ekmeksiz salata domates bir dilim beyaz peynir öğlen bir simit bir kutu ayran akşam zeytinyağlı taze fasulye az makarna hepinize iyi akşamlarrrr
ablacım hesaplayamayı hala beceremiyorum çok özürdilerim sana yardımcı olamıyorum ama beceriksizim ne yapayım:mymeka:kilo verme konusundada beceriksizim anlaşıldı sadece ve sadece 300 gram gitmiş 58.3003.TAKIM **116. ETAP**
sılagul ( 60.0// /% )
kararsız ( 58.6 / / /% )
selin34 (53.0) MEZUNa.s.
compass rose ( 67.0/67.0/0.0/0.00%)
cabik ( 73.5 / / /% )
ademel ( 74.4/ / /% )
rainbow87 (111.1/ / /% )
gülbeyza ( 81.8/ / /%)
figenk24 (55.0/54.0 /1.0 /1.82% )
gzdegzde ( 65.0/65.0 /0.0 /0.00% )
kalimera (89.0/ / / %)
3 . TAKIM TOPLAM KİLO: (735.4 / / /%)
TEŞEKKÜRLER CANIM opuyorumnanaktan BANA MORAL VERDİN :1hug:a.s.selam takımcım ben geldim
sabah neroloji doktoruna gittim
oda yarına tomografi verdi,şikayim son günlerde aşırı baş dönmesiydi
bakalım yarın filim çeklince neden başım dönüyomuş:bbo: çıkar.
detoks diyeti güzel gidiyor çorba gayet güzel
cabikçimfındıklar çabuk biter inşallah seni özlücez kızŞenizkolay gelsin diyelim sana trabzonada teyzemler çağırdı bizide,yahu ben gibi:ecrin_bebek:çocuklu hatun çağırılırmıCADIARZUama yemeye çağırdılarsırnaşık şey
gzdegzdemaus düzeldimi şimdi,sende ortalıklardan kaybolma haaa.s
sılagülneredesin kız sen fazla gözükmüyosun
aşkusu namcımsana artık ne diyeyim lep demeden lebleyi anlıyon kıza.s inan bugün bende ramazanda ne yapabiliriz diye düşünüyodum bida baktum aşkusubize büssürü liste bulmuş yazmış teşekkür ederiz bitanem:1hug:Şeniz
kalimera inan süper azimlisin sen benim kiloma çabucak gelirsin süper gidiyosunŞeniz
kararsızımçay bende içtim şekerli çaysız olmuyor dimi:içelim:
bugün küçük kızımın anaokul işleri ile uğraştım anacım ne zormuş daha şimdiden
tamamen okullu olunca ne yaparız bilmemCADIARZU
lisedeki kızımın işleri hiç beni böyle zorlamamıştı yahua.s
neyse fıstıklar ben yine uğrarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?