kıslar canım sıkıldı yaa pffff yapcak bişey de bulamıyorum:1ninca:
anneme gel artık dedim ttatili uzatmayı düşünüyodu bizimki ben burda hiç iyi değilim ne spor yapıyorum ne bişey felan abarttım da abarttım bana dayanamaz annem kandırdım geliceeekkkkk:jeyyar: hehehe
kıs cabiciiikk ne güsel kıs yazın bilem bembeyassın valla ben kapkara oldum normalde ben de beyaz tenliyim ama karardım hiç sevmiyorum bu halimi yaa:1ninca::1ninca: nerden çıktı ki şimdi bilmiyomkaydirigubbakcemile3
naniknanik
SİZ YAPARSINIZDA BEN YAPAMAZMIYIM:jeyyar:
BAKALIM BU DETOKS NE KADAR İŞE YARIYACAK
selam kıslaaaaaaaarrrrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nasılsınız
valla millet ben detoks olayını beceremedim ilk gün yaptım 2. gün yapamadım midem kötü oldu zaten şuan hala da kötü ishal oldum ayıptır söylemesi ayran dan mı oldu bilmiyorum midem bozuldu ama üşüttüm galiba ya cam açık kalmış bütün gece zaten yarı çıplak yatıyorum bide oyle olunca ondan olabilir..
ee sizler nasılsınız?
çok iyi görünüyosunuz burdan öptüm hepinisiiiivereliniortaksüprizzzzz
günaydın bacular
anaaaaaa dün yazdığım yazı gelmemiş
ben işlere boğuldum,tüller koltuklar dip köşe kociş gelene kadar bitirmeye çalışıyorum.
dün kalimera ablamdan aldığım haberle kahroldum.sersem sersem iş yapmaya çalıştım sanki kolum kanadım kırıldı.
bugün ise sabah 10 da detoks kahvaltısı peynir domates salatalık 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği
çorbamı hazırladım annemle birlikte yapıyoruz diyeti12 de çorbamı içeceğim
gideyim işimin başına hepinizi öpüyorum
canım bitanem saolasın teşekkür ederim yarın başlıyom artık şu fazlalıkları atayım cumaya kadar.herkese merhabalarrr..nabersiniz bakiyim sııftıklaarrr :))
gzdegzdecim zor ama iyi oluyo devam et bence bırakma 2 gün neki...
kalimera senin bu ayrıntılı raporlarında ne hoş oluyor :))) iyi gidiyosun eferimmm kaydirigubbakcemile3
gülbeyzacım ahanda sana detoks çorbası linkini buldum 5. sayfadaymış ademel vermişti
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/diyet-...erimizzzz.html (%100 detoks diyeti deneyimlerimizzzz)
nam ablacım arkadaşını tebrik ederim.evlensin yaa ne güzel.ama evlilik böyle bişey sanursam.herkes şikayetçi ama yinede yoğun talep var kaydirigubbakcemile3
kararsız sende yap hadi bakalım sonuçları görelim bu cumaya..ayy ama ben dün börek çok yedim ya inş.almamışımdır geri..tartılmaya korkuyorum mafoldumben
ne yedim içtim yazayım:
sabah
bir kaç çatal sucuklu kaşar peynrli omlet
şekersiz bir fincan çay
iki küçük dilim çavdar yedim
1 lt su içtim...
şimdilik bukadar hepnzi öpüyorum opuyorumnanaktan
teşekkürler canım inşallah hepiniz çıtır olursunuz insan önce herşeyi kendi için yapmalı başkası için değil......
gülbeyzaydı sanırım yaşımı sormuşssun canım ben 28 yaşında 3 çocuk annesiyim tiroit hastasıyım beni diyestisyen sen kilo vermessin bu kan değerlerine göre diye kabul etmemişti ben azmettim başardım bugünde hastaneye gittiğimde yanına uğradım şok oldu tebrik ederim beni utandırdın dedi he heeeee bu sözü duymayı çok istiyodum kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü
tatilciler hoşgeldiniz kaytarmak yoklmaz: kaldığınız yerden devam hatta daha azimli olarak bende bu cumartesi gidecem tatile....
sabah 2 dilim börek domates salatalık çay
öğlen hastanedeydim mecburen 1 tane simit 1 ayran
saat 4 gibi 1 türk kahvesi(en büyük zevkim)
akşama çorba ve salata var.....
abla ben cumaya kadar yazayım cuma günü mezun olurum cumartesi tatile denize geçen yaz gitmedim seneye çıtır olacam gidecem demiştim heyoooo başardımm :lepi: zemuszemus :teytey:
öpüldünüz kızlarrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
gülbeyza küçük oğlunu ısırabilir miyiiim yaaaa ne şeker o oyle bakışlara baksırnaşık şey
kıyamam aşkuma dişkkat et kendine bitanemmŞenizEVET YEDİM İŞTE :dilcikar:
EVET HASTA OLDUM:çok üzgünüm:
DÜN AKŞAM ÇOK GÜLDÜM:roflol: SEN BANA AŞKUSU DİYORSUN YA EŞİMDE GÖRDÜ " AAA KISKANACAĞIM ŞİMDİ BENDEN BAŞKALARIDAMI SANA AŞKIM DİYOR":roflol::roflol:
BENDE "EVET , BENİM AKŞIM HEPİNİZE YETER MERAK ETME"a.s
ADAMCAĞIZ BAKA KALDI ÖYLEEE:1shok:
SELİN34
YAŞI KÜÇÜK AMA TİROİT HASTASI TATLIM.
AZİMLE ÇABALADI VE SONUNDA BAŞARDI, HİÇ KAYTARMADIyerimseniben
selam canlar nasılsınız ay ben kötüyüm detoks bana yaramadı tansiyon kalmadı gerçi tam öğle sıcağında dışarı çıktım onunda etkisi oldu ama annemden ve eşimden fena azar işittim yarın yaparsam evden çıkmıcam sabah 1 dilim ekmek peynir yumurta va domates sonrada çorbadan içtim ama ikindi gibi kötü oldum annem 1 biber dolması yedirdi 1 tanede çikolata yedim sonra yemedim tabi daha ne yiyeyim
merhabalar kızlar.napıyonuz bakicem :))
herkesin kandili mubarek olsun
gülbeyzacım detoks çorbasına tuz katmıyoruz canmcım yağda yok..zaten önemli olanda bunlar olmıycak :)
gzdegzde evet canm beyaz tenliyim kolay kolayda kararmıyorum zaten güneşe çıkmıyorum pek sevmiyorum kara olmayı böyle hem beyaz hem tombik taamm pambıkk oluyoz işte :))) bu arada sen baya bi çıtır çıkmışın resimde
nam ablacım geçmiş olsun baş ağrısı çok fena
kararsız sanada geçmiş olsun canmcım.zorlama kendini ya tansiyon bu yani..dikkat et..
sabah her zamanki kahvaltımı yaptım..şimdilik bu kadar..hepinizi öpüyorum..hoşçakalın
KIZLAR ŞUANDA DETOKS ÇORBASINI HÜPLETİYORUM.:içelim:
BEN TADINI ACAYİP BEĞENDİMa.s
BU ÇORBA TAM BENLİKyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?