Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kıslar canım sıkıldı yaa pffff yapcak bişey de bulamıyorum:1ninca:
anneme gel artık dedim ttatili uzatmayı düşünüyodu bizimki ben burda hiç iyi değilim ne spor yapıyorum ne bişey felan abarttım da abarttım bana dayanamaz annem kandırdım geliceeekkkkk:jeyyar: hehehe
kıs cabiciiikk ne güsel kıs yazın bilem bembeyassın valla ben kapkara oldum normalde ben de beyaz tenliyim ama karardım hiç sevmiyorum bu halimi yaa:1ninca::1ninca: nerden çıktı ki şimdi bilmiyomkaydirigubbakcemile3

naniknanik

kıslar canım sıkıldı yaa pffff yapcak bişey de bulamıyorum:1ninca:
anneme gel artık dedim ttatili uzatmayı düşünüyodu bizimki ben burda hiç iyi değilim ne spor yapıyorum ne bişey felan abarttım da abarttım bana dayanamaz annem kandırdım geliceeekkkkk:jeyyar: hehehe
kıs cabiciiikk ne güsel kıs yazın bilem bembeyassın valla ben kapkara oldum normalde ben de beyaz tenliyim ama karardım hiç sevmiyorum bu halimi yaa:1ninca::1ninca: nerden çıktı ki şimdi bilmiyomkaydirigubbakcemile3

naniknanik

ananlarımız herşeyimiz herşeyimize katlanırlar inan gelirler hemen çağırınca
gelsin tabi canım sende sıkılma.
bu arada bende beyaz tenliydim şimdi kapkara,bu halime alışamadım seni anlıyorum şekerim:kedi:

bu arada foton çok güzel tatlı çıkmışsın

SİZ YAPARSINIZDA BEN YAPAMAZMIYIM:jeyyar:
BAKALIM BU DETOKS NE KADAR İŞE YARIYACAK

bende yarın başlıyom aşkusu detoksa .kusur kalmayayım demi.

selam kıslaaaaaaaarrrrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nasılsınız
valla millet ben detoks olayını beceremedim ilk gün yaptım 2. gün yapamadım midem kötü oldu zaten şuan hala da kötü ishal oldum ayıptır söylemesi ayran dan mı oldu bilmiyorum midem bozuldu ama üşüttüm galiba ya cam açık kalmış bütün gece zaten yarı çıplak yatıyorum bide oyle olunca ondan olabilir..

ee sizler nasılsınız?
çok iyi görünüyosunuz burdan öptüm hepinisiiii
vereliniortaksüprizzzzz

geçmiş olsun şekerim dikkat et kendine.

günaydın bacular
anaaaaaa dün yazdığım yazı gelmemiş
ben işlere boğuldum,tüller koltuklar dip köşe kociş gelene kadar bitirmeye çalışıyorum.
dün kalimera ablamdan aldığım haberle kahroldum.sersem sersem iş yapmaya çalıştım sanki kolum kanadım kırıldı.
bugün ise sabah 10 da detoks kahvaltısı peynir domates salatalık 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği
çorbamı hazırladım annemle birlikte yapıyoruz diyeti12 de çorbamı içeceğim
gideyim işimin başına hepinizi öpüyorum

şekerim kolay gelsin.detoksun nasıl geçti bugün bende yarın başlıyom.
herkese merhabalarrr..nabersiniz bakiyim sııftıklaarrr :))

gzdegzdecim zor ama iyi oluyo devam et bence bırakma 2 gün neki...

kalimera senin bu ayrıntılı raporlarında ne hoş oluyor :))) iyi gidiyosun eferimmm kaydirigubbakcemile3

gülbeyzacım ahanda sana detoks çorbası linkini buldum 5. sayfadaymış ademel vermişti
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/diyet-...erimizzzz.html (%100 detoks diyeti deneyimlerimizzzz)

nam ablacım arkadaşını tebrik ederim.evlensin yaa ne güzel.ama evlilik böyle bişey sanursam.herkes şikayetçi ama yinede yoğun talep var kaydirigubbakcemile3

kararsız sende yap hadi bakalım sonuçları görelim bu cumaya..ayy ama ben dün börek çok yedim ya inş.almamışımdır geri..tartılmaya korkuyorum mafoldumben

ne yedim içtim yazayım:
sabah
bir kaç çatal sucuklu kaşar peynrli omlet
şekersiz bir fincan çay
iki küçük dilim çavdar yedim
1 lt su içtim...
şimdilik bukadar hepnzi öpüyorum opuyorumnanaktan
canım bitanem saolasın teşekkür ederim yarın başlıyom artık şu fazlalıkları atayım cumaya kadar.

teşekkürler canım inşallah hepiniz çıtır olursunuz insan önce herşeyi kendi için yapmalı başkası için değil......
gülbeyzaydı sanırım yaşımı sormuşssun canım ben 28 yaşında 3 çocuk annesiyim tiroit hastasıyım beni diyestisyen sen kilo vermessin bu kan değerlerine göre diye kabul etmemişti ben azmettim başardım bugünde hastaneye gittiğimde yanına uğradım şok oldu tebrik ederim beni utandırdın dedi he heeeee bu sözü duymayı çok istiyodum kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü
tatilciler hoşgeldiniz kaytarmak yok :olmaz: kaldığınız yerden devam hatta daha azimli olarak bende bu cumartesi gidecem tatile....
sabah 2 dilim börek domates salatalık çay
öğlen hastanedeydim mecburen 1 tane simit 1 ayran
saat 4 gibi 1 türk kahvesi(en büyük zevkim)
akşama çorba ve salata var.....
abla ben cumaya kadar yazayım cuma günü mezun olurum cumartesi tatile denize geçen yaz gitmedim seneye çıtır olacam gidecem demiştim heyoooo başardımm :lepi: zemuszemus :teytey:
öpüldünüz kızlarrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım bir kez daha tebrik ediyorum seni Şenizdemek 3çocugunda var helal olsun.aman mezun oluyorum diye bizi bırakma katılımlarını bekliyoz.
gülbeyza küçük oğlunu ısırabilir miyiiim yaaaa ne şeker o oyle bakışlara bak :nazar::nazar:sırnaşık şey

ısır ablası bizde sana öpücük gönderelim burdan.Şeniz:emir_bebek:Şeniz

EVET YEDİM İŞTE :dilcikar:

EVET HASTA OLDUM:çok üzgünüm:

DÜN AKŞAM ÇOK GÜLDÜM:roflol: SEN BANA AŞKUSU DİYORSUN YA EŞİMDE GÖRDÜ " AAA KISKANACAĞIM ŞİMDİ BENDEN BAŞKALARIDAMI SANA AŞKIM DİYOR":roflol::roflol:

BENDE "EVET , BENİM AKŞIM HEPİNİZE YETER MERAK ETME"a.s

ADAMCAĞIZ BAKA KALDI ÖYLEEE:1shok:

SELİN34
YAŞI KÜÇÜK AMA TİROİT HASTASI TATLIM.
AZİMLE ÇABALADI VE SONUNDA BAŞARDI, HİÇ KAYTARMADIyerimseniben
kıyamam aşkuma dişkkat et kendine bitanemmŞeniz

demek en,işte kıskandı:sm_cool:evet seninle aşkumuz onada banada yeter:dance:iyiki seni tanımışıma.s.

selin arkadaşımızı çok takdir ettim valla helal olsun kıza.hemde 3çocuk var bende öle olucam aşkusu kaytarmıcama.s.

selam canlar nasılsınız ay ben kötüyüm detoks bana yaramadı tansiyon kalmadı gerçi tam öğle sıcağında dışarı çıktım onunda etkisi oldu ama annemden ve eşimden fena azar işittim yarın yaparsam evden çıkmıcam sabah 1 dilim ekmek peynir yumurta va domates sonrada çorbadan içtim ama ikindi gibi kötü oldum annem 1 biber dolması yedirdi 1 tanede çikolata yedim sonra yemedim tabi daha ne yiyeyim

selam canlar nasılsınız ay ben kötüyüm detoks bana yaramadı tansiyon kalmadı gerçi tam öğle sıcağında dışarı çıktım onunda etkisi oldu ama annemden ve eşimden fena azar işittim yarın yaparsam evden çıkmıcam sabah 1 dilim ekmek peynir yumurta va domates sonrada çorbadan içtim ama ikindi gibi kötü oldum annem 1 biber dolması yedirdi 1 tanede çikolata yedim sonra yemedim tabi daha ne yiyeyim

canım geçmiş olsun dikkat et kendine tansiyonunu zorladıysa bence zorlama kendini

GÜNAYDIN KIZLAR,
HAYIRLI SABAHLAR OLSUN, HEPıMıZZıN KANDıLı KUTLU OLSUN:Saruboceq:

GÜNÜN RAPORU:

AKŞAM 17:30-19:00 1.30 SAAT SPOR

AKŞAM YEMEĞı.

DETOKS ÇORBASI

SABAH:

45 DAKıKA YÜRÜYÜŞ

KAHVALTI:
PEYNıR
1 DOMATES
1 SALATALIK 2 DıLıM EKMEK

ÖĞLEN:

2 ADET TAVUK PıRZOLA
3 TANE KÖZLENMıL DOMATES
KÜÇÜK BıR PARÇA EKMEK,

AKŞAM YEMEĞı BELLı DEĞıL, ALLAH NE VERDıYSE BAKCES.....

Son düzenleme:
Çiçeklerin en güzel açanı, yıldızlartın en güzel parlayanı, hayatın en güzel anı ve Allah'ın cennet mekanı sizin olsun. Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun.

SABAH
07:30 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM

1 KASE MÜSLİ (DETOKSU UNUTTUM AMA ÖĞLEN DEVAM)

YARIM LİTRE SU VE İLAÇLARIM

BUGÜN SERSEM SEMBELEK OLDUM
AKŞAM KOMŞUMUZ HASTALANDI HASTANE FİLAN DERKEN:bbo:

ŞİMDİ MÜTHİŞ ŞEKİLDE BAŞIM AĞRIYOR STRESDEN:a015:

merhabalar kızlar.napıyonuz bakicem :))

herkesin kandili mubarek olsun

gülbeyzacım detoks çorbasına tuz katmıyoruz canmcım yağda yok..zaten önemli olanda bunlar olmıycak :)

gzdegzde evet canm beyaz tenliyim kolay kolayda kararmıyorum zaten güneşe çıkmıyorum pek sevmiyorum kara olmayı böyle hem beyaz hem tombik taamm pambıkk oluyoz işte :))) bu arada sen baya bi çıtır çıkmışın resimde

nam ablacım geçmiş olsun baş ağrısı çok fena

kararsız sanada geçmiş olsun canmcım.zorlama kendini ya tansiyon bu yani..dikkat et..

sabah her zamanki kahvaltımı yaptım..şimdilik bu kadar..hepinizi öpüyorum..hoşçakalın

KIZLAR ŞUANDA DETOKS ÇORBASINI HÜPLETİYORUM.:içelim:
BEN TADINI ACAYİP BEĞENDİMa.s

BU ÇORBA TAM BENLİKyerimseniben

gunaydın herkese....
nasılsınız? ne var ne yok
kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar bu arada...

merhabalar kızlar.napıyonuz bakicem :))

herkesin kandili mubarek olsun

gülbeyzacım detoks çorbasına tuz katmıyoruz canmcım yağda yok..zaten önemli olanda bunlar olmıycak :)

gzdegzde evet canm beyaz tenliyim kolay kolayda kararmıyorum zaten güneşe çıkmıyorum pek sevmiyorum kara olmayı böyle hem beyaz hem tombik taamm pambıkk oluyoz işte :))) bu arada sen baya bi çıtır çıkmışın resimde

nam ablacım geçmiş olsun baş ağrısı çok fena

kararsız sanada geçmiş olsun canmcım.zorlama kendini ya tansiyon bu yani..dikkat et..

sabah her zamanki kahvaltımı yaptım..şimdilik bu kadar..hepinizi öpüyorum..hoşçakalın

kuzucum öyleyim evet çıtırımdır bennaniknanik ama şöylede bişey var bu resim önceden çektirmiştim geçen seneden daha zayıftım yani. şimdi o halimden daha kiloluyum malesef :((

sabah ne yedim yumurta 1 tane
peynir az biraz
bi dlim ekmek
2 zeytin
çay
hoşçakalın

merhabalr kızlar,
bi girip bakayım dedim valla o kadar yoğun geçiyor ki burada günüm çok deli gibi yemesem de ankara'daki kadar da az yemiyorum ama yine de kilo veriyorum, çünkü çok hareketliyim. Her gün yüzüyorum en az 1 saat..
bu detoks olayı neymiş yahuu ankara'ya gidince ben de bakayım bir ona..
şimdi burada anamın süper yemekleri varken :)
hepinizi öptüm...
kendinize iyi bakın....

elma diyeti 6 günde 5 kilo

1.gün 1 kilo elma

2.gün 1,5 kilo elma

3.gün 2 kilo elma
4.gün 2 kilo elma

5.gün 1,5 kilo elma

6.gün 1 kilo elma

gün boyu yeşilçay serbest
3-5 dilim kepek ekmeği (diyet ekmekleri vs.)

elma diyeti uygulaması zor bir diyet fakat 6.günde 5 kilo kaybediliyor.

Elmayı ister normal, ister rendeleyerek tüketebilirsiniz.

Mide asidi düşük olanlar ekşi elma,
mide asidi yüksek olanlar tatlı elma,
tüketebilirsiniz.

Gün içinde en az 2,5 litre su tüketilecek

Son düzenleme:
KIZLAR ŞUANDA DETOKS ÇORBASINI HÜPLETİYORUM.:içelim:
BEN TADINI ACAYİP BEĞENDİMa.s

BU ÇORBA TAM BENLİKyerimseniben

aşkusu demek çorbanın tadı güzel.ben bugün başlayamadım neden dersen.

kandil sebebiyle oruçluyum.

inşallah perşembe ve cuma günü yapacağım..

Elma diyeti nedir gerçekten zayıflatır ve yağ yakar mı?

Elma meyvesi, kültürümüzde yer tutmuş güzel bir tadı olan bir meyvedir. Besin olarak tüketiminin yanında meyve suyu ve komposto şeklinde de tüketilmektedir. Elmanın önemli bir özelliği ise kolay zayıflama ve çabuk kilo vermek gibi diyetik amaçlar için kullanılabilmesidir. Elma diyeti de özellikle kalıcı kiloları olan ve bölgesel zayıflama kilo verme hedefi olan bay ve bayanların uygulayacabilecekleri oldukça sağlıklı bir diyettir.

Elma diyeti nedir?

Bir tür zehirden arınma de toksifikasyon diyeti olan elma diyeti, birkaç gün boyunca elma tüketimine dayanan bir diyet türüdür. Tabi bu diyet süresinde sadece elma ile beslenmek sağlıklı değildir. Bu nedenle diğer sebze ve meyvelerden oluşan değişik diyet reçeteleri bulunmaktadır.

Üç öğün 1 adet elmanın yanında 5 ara öğünde de diğer besinlerle beslenilen bir diyet olan elma diyetinin bir çok faydası vardır. Eski bir ingiliz deyişinde günde bir elma sizi doktordan uzak tutar demektedir. (an apple a day keeps the doctor away). Eskiler böyle sözler söylemişlerse elbette bunun bir dayanağı mevcuttur. Elma meyvesinde bol miktarda bulunan fiber lifler ve C vitamini gibi hastalıklara karşı direnci artıran vitaminler, elmayı sağlık için faydalı kılmaktadır.

Elma diyeti oldukça basit bir diyet türüdür. Her yemekten önce 1 tane elma yemekle bu diyeti başarıyla uygulamış olursunuz. Her bir elma meyvesinde 5-10 gram lif bulunmaktadır ki bu bizim almamız gereken günlük fiber lif ihtiyacının yüzde %20 sine tekabul eder. Aslında elma, her 2 türü de lüzumlu olan ve sindimle sindirilebilen veya sindirilemeyen liflerin her ikisini de içerimektedir. Misal olarak sindirilebilinen elma liflerinde bulunan Pektin maddesi ile damar tıkanmalarına yol açan kolesterol düzeyi düşürülmektedir. Sindirilemeyen lifler ise bağırsak ve sindirim sistemini çalıştırarak hem fazla kalori harcamaya ve kolay zayıflama sürecine hem de sindirim sisteminin sağlıklı işlemesine katkıda bulunur.

Elma diyeti nasıl işler?
İnsanların elma diyetini talep etmelerinin en önemli nedeni sağlıklı zayıflama ve hızlı kilo vermekdir. Günde 3 elma yersek her bir elmadan yaklaşık 80 kalori, toplamda ise 240 kalori alırız. Elmada yağ ve kolesterol de bulunmaz. Elmada bulunan fiber lifleri midenizi doldurarak açlık hisini engeller ve kendinizi tok hissettirir. Bu nedenle vücut az kalori alarak yağ yakmaya ve hızlı kilo vermeye başlar. Elma diyeti ile 7 günde 1 kilo, 15 günde 2 kilo, 30 günde 5 kilo zayıflayabilir ve kilo verebilirsiniz. Elmanın içerisinde bulunan doğal tatlandırıcılar sizlerin şeker tüketimini keserek bu yönden de fazla kalori almanıza engel olur.

Back
X