HOŞ BULDUK CANIMCIM opuyorumnanaktan
ŞİMDİ ŞÖYLE SÖYLEYİM SANA, 6 TEMMUZDA 94.70'LE SPORA BAŞLADIM, BU SABAH TARTILDIĞIMDA 90 KİLO OLMŞUTUM,
YANİ ŞİMDİ 90 KİLOYUM,
SABAH DİYET FORM YEDİM BİR PAKET,
BİRAZDANDA SİMİT VE AYRAN YİYECEĞİM, AKŞAMA ALLAH KERİM,
HAAA SAAT 17:30'DA SPORUM VAR 1:30 DAKİKA ONDAN SONRA 19: GİBİİ AKŞAM YEMĞİ VAR...
ÖPTÜM SENİ KOCAMANNN opuyorumnanaktan
Bernuşcuum bende aranıza katılmak istiyorum ama ne yapmalıyım acep??:sm_confused::kedi:
selam bacular
hepinize hayırlı cumalar
ALLAHIM EVİNİZDEN SAĞLIK ,MUTLULUK ,HUZURU,BEREKETİ EKSİK ETMESİN.
NAm ablam hoşgeldin sefalar getirdin.
beni sorman evde 2 tuvalet var ama lavabolar iptal. ALLAH bildiği gibi yapsın o mobilyacıyı rezil etti ablamın tatilini 3 çocuk 4 büyük düşünün yani.sinirden hergün ağlıyorum valla.
aldı parayı peşin süründürüyor bizi dua edin bizim için artık sorunsuz bitse şu iş paramızla rezil olduk 1 ay oldu.
valla sizede dert yandım ama napim paylaşcak kimim var sizlerden başkasenağlamasenağlama
kendinize iyi bakın pazar ablam yolcu nasipse canavarın doğum gününü kutlucaz akşama gideceksenağlama
bişey anlamadım bi doğumuma gelmişti oda hastanede beni beklemekle geçti şimdi işe tadilat ev perişan offffffffffffffff çok üzgünümsenağlamasenağlama
selam bacular
hepinize hayırlı cumalar
ALLAHIM EVİNİZDEN SAĞLIK ,MUTLULUK ,HUZURU,BEREKETİ EKSİK ETMESİN.
NAm ablam hoşgeldin sefalar getirdin.
beni sorman evde 2 tuvalet var ama lavabolar iptal. ALLAH bildiği gibi yapsın o mobilyacıyı rezil etti ablamın tatilini 3 çocuk 4 büyük düşünün yani.sinirden hergün ağlıyorum valla.
aldı parayı peşin süründürüyor bizi dua edin bizim için artık sorunsuz bitse şu iş paramızla rezil olduk 1 ay oldu.
valla sizede dert yandım ama napim paylaşcak kimim var sizlerden başkasenağlamasenağlama
kendinize iyi bakın pazar ablam yolcu nasipse canavarın doğum gününü kutlucaz akşama gideceksenağlama
bişey anlamadım bi doğumuma gelmişti oda hastanede beni beklemekle geçti şimdi işe tadilat ev perişan offffffffffffffff çok üzgünümsenağlamasenağlama
TATLIM BENCE YETER BU KADAR KİLO VERMENyerimseniben, MEZUN OLMA VAKTİ GELDİ HAFTAYA SENİ MEZUN YAZACAĞIMa.smerhabalar kızlar bende giremedim bu hafta fazla ayağım için tekrar dr gittim intihap değilmiş meğersem offf yaaaa röntgenler çekildi bir teşhiş konmadı tam olarak temografi çekilecek sol ağayığımın üstüne basamıyorum allahtan şişlik indi biraz.....ama dr sinirler ve liflerle ilgili olabilir bide kemik taraması isteyecem dedi temografi sonuçlarına göre.....
nam abla ben başlarken hedefim 55 kilo olmaktı şuan 54.500 oldum yani mezunmuyum bu hafta......
öpüldünüzzz kızlarrrrr hemde kocaman yine uğrarım arada......
İNŞALLAH SONUÇ ALIRSIN, SENİN GİBİ GÜZEL BİR ÖĞRETMENİM OLSUN İSTERDİMmerhaba kızlar nasılsınız
kalimera hoşgeldin..iyi kilo vermeler dilerim şimdiden hep beraber inş....
sılagül canavarının doğum günü geçmiştir ama kuttliyim yinede...öp bizim için opuyorumnanaktan
bugün öğlen makarrna yedimlmaz: evet olmaz biliyorum ama akşam sadece karpuz yedim...zaten dışarıda çıktım baya bi dolaştım...dersanelere gitmedim vazgeçtim.milli eğtme dilekçe bıraktım ücretli öğretmenlik için...
neyse kızlar ben kaçtım şimdilik bukadar.öpüyorum sizi koccaamaaaaannn Şeniz
ŞİMDİ OLMADI TATLIM:mymeka:kızlar bugun berbat bigün geçirdim kusta ağladım tutamadım kendimi kimse yoktu ama iyiki..şuan bile gözlerim doluyo aklıma gelince.. şaçma sapan sürüncemede bi ilişki vardı artık tamamen bugun itibariyle bitti.. ama inanılmaz yıkıldım ben..böyle olsun hiç istemiyodum hep güzel şeyler hayal ediyodum olmadı işte bitti artık..........
çok sıkıldım ya ağlıyorum zırt pırt dün de kına gecesine gittim aklım hep orda hiç tat almıyorum artık bişeyden yarın düğüne gidesim yok. istemiyorum artık hiçbişey zayıflamak da istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?