• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhabalar kızlar nasılsınız.iyi iyi herkesi iyi gördüm :))
kızlar beni anladığınız için teşkkür ederim.umarım yazdıklarım kırıcı olmamıştır.
gzdegzdecim evet bu sınav yedi beni ya.inş.cumartesi günü bende onu yerim :)) aynı dileklerim senin içinde geçerli.
bugün sabahtan dışarı çıktık annemle.bizde yürüdük biraz.sonra bi dersaneyle görüştüm beni işe alın diye :) türkçecimmizi yain aldık ama başvurunu bırak biz seni ararız dediler..eminim ararlar zaten...
neyse pekte takmadım zaten.dersane en son çare benm için...
sabah herzamanki kahvaltımı yaptım.öğle bir iki tane biskrem yedim..ya ben buara hiç kilo felan veremiyorum.yada hafta içi verdiğimi bi bakıyorum geri almışım.nooluyor anlamadım..ademelcim sen baya iyi vermişsin canm ama ben üçgünde aldım sanırım.anca onu veririm sana yetişemem 700 gr ne demek bravooo..ama akşam gece kaçamak yok sözlerine katılıyorum..yapıcam.
kararsız bende spor yapıcam stepe başlayacam ama haftaya sınavdan sonra rahat rahat yaparım evde.şu kitapları kaldırayımda ortalıktan :)
neyse canlarım çok uzattım sanırsam.öpüyorum sizi görüşürz tekrardan.hoşçakalın.

merhaba kızlar nasılsınız.akşam ne yediğimi yazayım gideyim süsleneyim püsleneyim.düğüne gidicem...hem ben çok severim süslenmeyi makyaj yapmayı falan.birazda o yüzden gidiyorum :)) yoksa pek havamda değilim.
bir tabağın yarısına üç kaşık pilav
diğer yarısına sulu köfteli bi yemek
bu kadar saat 6dan sonra daha bişey yemiyeyim.gerçi hep böle diyorum ama bozuyorum işte acıkınca...
neyse öpüldünüzzz baayanlar...

selam kızlar nasılsınız ben iyiyim attım göbecikleri gerçekten iyi oluyo kızlar insan neşeleniyor yediklerimi yazıp çıkayım misafirim var sabah 1 dilimn ekmek ve kahvaltılık öğle 1 biber dolması yoğurt akşam 2 kaşık makarna 2 kaşık tavuk sote lahanayı gece yapcam annemle değişik yapcaz güzel olursa tarif veririm öptüm

kızlar iyi geceler,
ayy ayaklarım ağrıyor acayip şu anda bir sürü gezdim yok yok yok takım elise bulmak ne zor şeyyy...
Hiç bişeyi beğenmiyorum...
yani yarın da takım elbise maratonum devam ediyor malesef...
dışarıda yemek zorunda kaldım.
o yüzden söylemeyeyim ne yediğimi...
ınşallah yarın bulurum yaaa...
Tam kpss öncesi oldu mülakatta, cuma günü hem de istanbul'da... ooff offf çok dertliyim bu aralara daha doğrusu çok yoğunum.
Hepinizi öpüyorum...

merhabalar kızlar nasılsınız.
sabah bir dlm ekmek
bir kaç çatal omlet
bir çatal peynir.bir fincan şekersz çay
kararsız bende dün gittiğim düğünde göbecikleri attım.baya iyi geldi.sters attım valla.
compass_rose kız koskoca ankarada bi takım elbise bulamadın mı :))) neyse canm inş. bugün bulursun aradığını.
neyse kızlar ben kaçtım yine gelirim.hoşçakalın...

ben geldim kıslardelikafadulden
nabersiniz?
iyiyim ben de koşturuyorum mezuniyetle uğraşıyorum ya 2 sınavım kaldı kpss den sonra onlar allahtan çok şükür.. dilekçedir şudur budur derken inanlımaz yorulmuşum yeni geldim eve..
13 14 gibi benimde bi mulakatım olcak sanırım. siyah kumaş pantolon yada etek uzerine de beyaz gomlek almayı düşünüyorum ben.. fiksdir zaten mulakatlarda siyah etek uzerine beyaz gomlek :))
sevgiler baaağyanlar şakkıdı

merhabalar kızlar..ayy bu saat oldu ve beeen çook acıktım ama yemeyecem hiç bişey.
ademel ne demişti kaççamak yok :)))
ay gerçekten çok açım şuanda ama bu saatte hiç bişeyde yenmez daha.en son 18:00da yedim sanki iki gündür bişey yememiş gibiyim.
neyse ölmem heralde :))
akşam bir kase mercimek çorbası içtim.ama içine sebzede kattım yaptım.çok güsel olmuştu...
kızlar yarın görüşmek üzere inş.iyi geceler

cabik yaşıyosun dimikaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim kıslar bende iyiyim çok şükür yuksek lisans başvurusu yapmaya gidicem bugun..ya sınav once bunlarla ugrasıyorum acayip sinirim bozuldu zaten dun annemle tartıştım erkenden uyudum.
şimdi okula git ogrenci işleriyle konuş transkrpt cıkart sonra egtm bilimleri ens git off allahım offf..
kpss elimde patlıcak bu gidişle vatandaşlığı unutmuşum tekrar yapamıyorum tarih desen zaten 1 haftada butun tarihi öğrenmeye çalıştımkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile yazık bize ya
kıbb kocaman

dün sonunda takım elbise buldum ama hiç yakışmıyor bana ya takım elbise...
bugün de kapalı şöyle kapalı bir ayakkabı alacam dün o kadar çok yoruldum ki bir tane beğenmiştim gidip onu alacam artık...
kızlar ben yarın istanbul yolcusuyum... PAzartesi'den önce giremem herhalde çünkü cuma akşamı hemen gelecem ama 2 gün kpss var. Kilomu aynı yazın siz...
Bu arada benim hala kpss giriş belgem gelmedi, inş ben yokken gelir yoksa erkek arkadaşım gidip uğraşacak valla...
Bu arada dün yediklerim sabah müsli akşam da 1 kase tarhana çorbası içtim. O kadar yorgundum ki valla yemek yemeye halim kalmadı.
Bu sabah da 1 kase müsli yedim.
Yine dışarı çıkıcam...
Öptüm hepinizi...

merhabalar kızlar nasılsınız.sabah klasik kahvaltımı yaptımayy kızlar bende 600 gr vermişim ama hafta sonu aldığımı verdim.inş.cumaya accık daha gider.akşam yemedimmi hemen gidiyo kilolar valla yaa.
gzdegzde evet yaşıyorum canımcım kaydirigubbakcemile3 bu kiloda açlıktan ölürsem çok gülerim(ölünce nasıl güleceksem)canım yüüksek lisansa başvuru günlerim benim kabus gibiydi.bide ben yedekteydim.alımların biteceği gün son 30 dk kala sıra bana geldi.öyle alındım.zaten tek bi yere başvurmuştum..Allahtan son anda oldu.gerçekten Allah yardım etti o gün bana.40. yedektim.son gün bana sıra gelmesi için 5-6 kişinin daha kaydını sildirmesi gerekiyordu.yani 15 günde sildirmeyen adamlar son gü sildirdiler şansıma.benden bir önceki kişinin sildirmesine kadar geldik.mesai bitimine 30 dk var.o 1 kişide benm arkadaşımdı.aradım hemen.başka oklulu kazanmış.bizim okludan sildirirsen ben giricem dedim.sildirdi son anda.ve ben o sabah namazımı kılıp dua etmiştim Allah'a :Saruboceq: ..gerçekten duamı kabul etti güzel Allahım..ordaki memurlar bile bana bekleme memleketine dön ana zaten sıra gelmez demişlerdi :))
of çok uzun oldu yaw.neyse kızlar öpüyorumm.

selamlar
oncelıkle hepınızden ozur dılıyorum ılk defa da olsa kılo gırme gununu kacırdım bunun ıcın bır cok sebebp vardı. bırınmcısı ben su an bodrumdayım calısmak ıcın 3 ay da burada kalacagım.Carsamba aksamı ank dan yola cıkıp pers oglen ulastım buraya cunku arabamız bozuldu yollarda kaldım 17 saatte vardım ınanır mısınız... ayrıca bılgısayarım bozuldu onu tamıre verdım.. o yuzden ınternet cafelere gıdıyorum malum burada net cafeler ınanılmaz pahalı. ayrıca tartımı unutmusum sevgılım yolladı bana ama anca geldı o da kırılmıstı:( yaptırdım ve tartıldım ınanılmaz bı sekılde 1 kılo fazla gorunuyordum, ama mekan farkından olabılır annem de bır kılo fazla gorunuyor.. su an 118.3 um, cuma mutlaka gırıp kılo bıldırımı yapoacagım. olmadı Nam ablacım, artık senı telefonla rahatsız edecegım kusura bakmazsın umarım
hepınızı ozlemısım:D kendın eız ıyı bakın

merhabalar kızlar nasılsınız.sabah klasik kahvaltımı yaptımayy kızlar bende 600 gr vermişim ama hafta sonu aldığımı verdim.inş.cumaya accık daha gider.akşam yemedimmi hemen gidiyo kilolar valla yaa.
gzdegzde evet yaşıyorum canımcım kaydirigubbakcemile3 bu kiloda açlıktan ölürsem çok gülerim(ölünce nasıl güleceksem)canım yüüksek lisansa başvuru günlerim benim kabus gibiydi.bide ben yedekteydim.alımların biteceği gün son 30 dk kala sıra bana geldi.öyle alındım.zaten tek bi yere başvurmuştum..Allahtan son anda oldu.gerçekten Allah yardım etti o gün bana.40. yedektim.son gün bana sıra gelmesi için 5-6 kişinin daha kaydını sildirmesi gerekiyordu.yani 15 günde sildirmeyen adamlar son gü sildirdiler şansıma.benden bir önceki kişinin sildirmesine kadar geldik.mesai bitimine 30 dk var.o 1 kişide benm arkadaşımdı.aradım hemen.başka oklulu kazanmış.bizim okludan sildirirsen ben giricem dedim.sildirdi son anda.ve ben o sabah namazımı kılıp dua etmiştim Allah'a :Saruboceq: ..gerçekten duamı kabul etti güzel Allahım..ordaki memurlar bile bana bekleme memleketine dön ana zaten sıra gelmez demişlerdi :))
of çok uzun oldu yaw.neyse kızlar öpüyorumm.

ayy cabikcm ya ne süper olmuş oyle..delikafadulden bazen insanın işleri rast gidiyo gercekten.. bazende ama tersine aksi gidiyo:sinifsinif:
compass hadi kolay gelsin ozman sana canım ya valla cok zor bu işler.. o kadar yorulmuşumki kıslar geldim eve yeni gelebildim eve ayamığımızn üstünde 2 saat sırada bekledik ya.. bizden 10 kişi alıcaklarmış benim hiç umidim yok aslında da şansımı denemek için başvurdum işte..felaket insan vardı ki biz sadece bu gunü gördük..-tatlicadiarzu-
kendinize iyi bakın bacılar öpüyorum yanaklarınzıdan sositososito

merhabalar kızlar nasılsınız bakalummm.
ben iyiyim köyü gittik geldikk.ooohh içim açıldı vallahi.manzaraya doyamıyorum yemyeşil heryer.tabi fındık dallarıda :)) bide uzaktan melet ırmağı görünüyo gittim oksijen çekttim içime bolcana sınavda kullanırım diye :)) bide ağaçlardan meyve topladım muşmula,erik,kiraz çilek ne ararsan var bahçemizde...ama tabi envayi çeşit börtü böcek arı ayyyy çok huylanıyorum böceklerden yaa.bide kene falan olur korkusuyla içimize sine sine yayılamıyoruz çimlere...
neyse ne yedik içtik:
saat 16:30 gibi iki tane biber dolması yedim.ondan öncede bir kase mercimek çorbası içtim.tabi bir dlmde ekmek.biraz erken yedim ama olsun acıksamda daha yemem...meyve yerim yine çok acıkırsam artıkın :)
haydi gulu gulu zemuszemus opuyorumnanaktan

oyy benim her işim zor valla...
benimle alışverişe çıksanız kafayı yersiniz valla...
O gün beğendiğim ayakkabıyı bugün beğenmedim. Başka bi yerden aldım. Artık hazırım ama bir ayakkabı almam bile 3 saat sürdü.
akşam yemeğinde 1 ince dilim biftek yedim 1 dilim ekmek ile...
Öptüm hepinizi...

merhaba arkadaşlar ben gülbeyzanın görümcesiyim
gülbeyzanın bilgisayarı bouzk olduğu için giremiyomuş.gülbeyzayada ademel telefon açmış onunda bilgisayarı bozukmuş bir süre 2side giremiyeceklermiş nete.cuma günü gülbeyza,kendisinin ve ademel kilosunu bildircekmiş.artık internet kafedenmi yoksa komşusundanmı yapar bilmiyorum,sağlıklı zayıflamalar arkadaşlar.

arkadaşalr merhaba ankaradayım burdan istanbula ordanda erdeğe tatile çıkıyorum diyet devam ediyor çok özel kendime diywet yemekleri hazırlıyamasam bile çok dikkat ediyorum bol su içiyorum ekmek yemiyorum ve az ve sık yemek yiyorum ben şimdiden kilo bildirimi yapmak istiyorum 52,9 :))

Back