selam canıııııııım bacularım
sizi ösledim valla şöyle bir sarılıp öpeyim siziŞeniz
bacular kusura bakmayın cuma günü olduğunu unuttum valla ben çarşamba dönmüştüm ama inanın vaktim olmadı.
nam abla aradı ama ben dışarıdaydım benim canavara kuduz aşısı yaptırmaya gitmiştikkaydirigubbakcemile3kudura kudura köpeğide kudurttu oda oynarken yalnışlıkla yanağını patisiyle çizdivereliniortakaşılı ama tedbir olsun diye yanakta olduğu için aşılara başladık
gelelim tatilime burdan izmir
izmirden antalya 7 gün otelde kaldıktan sonra
antalyadan manavgat aspendos ve sonra izmire dönüp annemi aldık
1 gün kaldık ve çarşamba istanbuldaydık
bende işi ters gidenlerdenim işte gitmeden o kadar uğraştım gitmeden sipariş vereyim dönünce hazır olur diye dolapları sipariş veremedimsenağlama
nasip değilmiş dedim çarşambadan beri onla uğraşıyorum yok dolapcı yok granitci kulpcu derken neyse anlaştık bi firmayla bakalım sonu hayırlı olur inşallah
bu arada benim canavarın okuluyla uğraştık.hiç umudum yoktu ama anaokulu kaydı çıkmış iyi bir okuldu gitmeden ön kayıt yaptırmıştık.geçen senede ön kayıt yaptırmıştık almamışlardı
neyse 500 ytl bağış adı altında kayıt parası kazığıyla kayıt yapıldı.devlet okulu bide.istersen verme kalem oynatmıyorlar bırak kaydetmeyi.aylık servisle 300 e yakın ödemeside cabası bu devlet okulu işte.
neyse git gel onu hallettik .
Bu arada dev gibi tatil çamaşırlarıylada boğuştum. Makinaya çamaşır atıp çıkıyorum gelince birini toplayıp birini asıyorum.Geldiğimden beri 3 günde 10 posta yıkadım hala çalışıyor makina bendeki bu yıkama hastalığı kafamçokkarıştıtatilden geldim ya temiz kirli ne varsa yıkanmadan koyamıyorum yerine
klava:
bu arada oğlanı aşıya götürüyorum valla komşum diyorki valla senin koşuşturmana benim başım döndü ordan oraya hızlı yaşıyorsun diyor.
zaten büyük şehir zaman su gibi akıyor
bu sabah kahvaltıdan sonra mobilyacıya dolap modellerini verdim
granitin rengini verdim ordan kursa 4 saat kurstan sonra market alışverişi evi saat 20 de buldum.hemen hazır aldığım köftelerden fırında patatesli domatesli yaptım pişene kadar 21 oldu
1 adet köfte 1 halka domates ve 1 halka patates oldu menüm
sonrasında 4 erik kiraz ve azcık siyah üzüm
valla sormayın o kadar otelde sudan çıkmadım yüzdüm dikkat ettim ızgara yedim ama fena kilo aldım.
anam onların yemek servis hızına yetişilmiyo hepsini yemeye kalksan ölüyorsun 24 saat yicek çıkıyor yavvvvvvv
o kadar az yediğim halde bir ara karnım şişti hamile gibi dolaştım bağırsaklar durdu neyse
aldığım kilonun 2 si gitti bu hafta izinli olmak istiyorum yoksa size zararım olursenağlama
kursa devamlı gidemedim konuları kaçırdım hiç çalışamadım ve 4 temmuzda sınav var
bu hafta beni mazur görün lütfen işlerimi toparlayıp ders çalışayım
arada uğramaya çalışırım.
yarında klozet bakmaya gitcez kozetleride değiştircem ama hangi marka olsun karar veremedim.vitraya baktım çok şikayet var şaşırdım.aslında bunlarda yeni 3 senelik ama sifonu çekince su sıçrıyor buda beni çıldırtıyor.
şaşırdım artık en güvenilir büyük firmalar bile sorun çıkarıyor.
valla kusura bakmayın şişirdim kafanızı koşuşturmaktan kafayı yedimde bide işler ters gidince dert yancak birini arıyorumsenağlama
yarın kahvaltıdan sonra 3 büyük marketi gezip araştırmam lazım malum istanbul bi yerden bi yere gitmek bile mesele evi kaçta bulurum bilmem.dua edin ne olur işlerim yolunda gitsin hayırlısı olsun 12 temmuza bitmesi lazım tadilatın ablam gelcek yaaaaaa
hepinize iyi hafta sonları diliyorum
kucak dolusu sevgileropuyorumnanaktan