• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3.TAKIM ** 109. ETAP SONUÇLARI**

sılagul( 60.0/60.0/0.0/%0.00)
kararsız (58.6 /58.6/0.0/%0.00)
selin34 (60.8 /60.8/0.0/%0.00)
compass rose (69.7/69.7/0.0/%0.00)
cabik (74.6/74.6/0.0/%0.00)
ademel(76.4/76.2/0.2/0.26%)
rainbow87(118.4/118.4/0.0/%0.00)
gülbeyza(83.0/82.5 /0.5/0.60%)
gzdescksn(64.5/64.5/0.0/%0.00)
figenk24(54.0 /54.0/0.0/%0.00)
gzdegzde(68.0 /68.0/0.0/%0.00)
3.TAKIM TOPLAM KİLO(788.0/787.3/0.7 /0.09%)

haftanın takım birincisi
gülbeyza:hooray:
takım ikincisi
ademel:1shok:
takım üçüncüsü yok-tatlicadiarzu-

yani 200 gr la ikinci olduma.sgüleriz ağlanacak halimize

bu böyle olmazzzkötükedihüsohadi kızlar silkelenme zamanı çok boşladınız çoookkk
başka kendime çok kızdım tatilde çok aldım diye
ama kararlıyım vereceğim
vereceğiz
hep beraber vereceğiz
haftaya 100 gr bile olsa vermeden geleni görmeyeceğim:oklava:
bu takımdakiler neleri başardı bireysel de bunu mu yapamayacaksınız
yapacağız tamam mı söz müsüprizzzzz
hadi hepimize güveniyorum:1hug:

14 takım arasında 11. olmuşuz
vaahh halimize ne diyeyim başka:çok üzgünüm:

haftaya bi yarışmada olduğumuzu rakiplerimizin olduğunu unutmadan davranalım
bakalım sonuç ne olacak
ben başarı gelecek biliyorum
burdaki herkes başarılı insanlar
yapacağızzzz tamam mıopuyorumnanaktan

11 kişiden koca haftada giden kilo 700 gr:1shok:

ben şu anda 75.500 tartıldım tartıda bende 2 günde giden 700 gr
(acayip sinirlendim kendimi vurdum yollara iki gündür)
demek ki bişeyleri yapabileceğiz
hepimiz yapabiliriz
hadi kızlarrr motive olamıyorum diyen arkadaşlar istediğiniz bişey varsa beraber de düşünelim
ama koca günü tek mesajla yazıp bütün gün vicdanımızla kalmak olmuyor
fırsat oldukça gelin
ve
lütfennn
diyetinize uyun

hepinizi kocaman kocaman öptümopuyorumnanaktan
inşallah takımca dereceleri de göreceğiz
takım olmak budur di mi:1hug:

selam kızlar bende bugün hep dışardaydım kahvaltıdan sonra ulusa gittik ankara kalesine gittik sonra dolaştık öldüm bittim resmen müzeye girelim dedik giriş 20 tl imiş çok kızdım kaç kişi kapıdan döndü insanları resmen kültürel faaliyetlerden uzaklaştırıyorlar bu zamanda bu kadar pahalı olmamalı neyse arkadaşlar sabah kahvaltıda hazır yufkadan boş gözleme yapmıştım yarım yedim peynir ve domatesle sonra çıktık ve gezdik akşam yemeğindede balık yemeğe gittik alabalık ızgara ve bol salata yedim bugün 2 litreden fazla su tükettim

canım müzekart diye birşey var, onu çıkartınca müzeler 1 ytl oluyor ve çıkarması da çok kolay. Hemen müzenin orda foto çekiyorlar ve 10 ytl gibi bi para veriyorsun galiba...
Ama sen öğretmen olduğun için sana indirim var yaa müzelerde. BEn annemden biliyorum.
Ama gerçekten çok pahalı öyle aman aman da bişey yok kalenin oradaki müzede, Hep eski püskü şeyler zemuszemus

11 kişiden koca haftada giden kilo 700 gr:1shok:

ben şu anda 75.500 tartıldım tartıda bende 2 günde giden 700 gr
(acayip sinirlendim kendimi vurdum yollara iki gündür)
demek ki bişeyleri yapabileceğiz
hepimiz yapabiliriz
hadi kızlarrr motive olamıyorum diyen arkadaşlar istediğiniz bişey varsa beraber de düşünelim
ama koca günü tek mesajla yazıp bütün gün vicdanımızla kalmak olmuyor
fırsat oldukça gelin
ve
lütfennn
diyetinize uyun

hepinizi kocaman kocaman öptümopuyorumnanaktan
inşallah takımca dereceleri de göreceğiz
takım olmak budur di mi:1hug:

Haklısın canım doğru söze ne denir....

günaydın kızlar,
ıyi pazarlar...
Benim 2 gündür midem çok kötü o yüzden sadece beyaz ekmek peynir yiyorum ve nane çayı içiyorum...
Şimdi de yine aynı şeyi yiyorum. Bu ara çok stressliyim herhalde o mideme vuruyor, anlamaıyorum neden olduğunu çünkü...
Görüşürüz kızlar...

canım müzekart diye birşey var, onu çıkartınca müzeler 1 ytl oluyor ve çıkarması da çok kolay. Hemen müzenin orda foto çekiyorlar ve 10 ytl gibi bi para veriyorsun galiba...
Ama sen öğretmen olduğun için sana indirim var yaa müzelerde. BEn annemden biliyorum.
Ama gerçekten çok pahalı öyle aman aman da bişey yok kalenin oradaki müzede, Hep eski püskü şeyler zemuszemus

canım evet müze kart var 20 tl verip bütün müzelere bedava giriyormuşsun 1 yıl boyunca ama yinede saçma geliyor özelliklede öğrencileri düşününce gençlik zaten ilgisiz tarihi kültürel faaliyet deyince herkes kaçıyor birde bu işi ticarete dökmek insanları uzaklaştırıyor kaç aile sürekli müze geziyor ki ben buna kızıyorum bence insanları bu tür yerlere çekmeliler ama resmen itiyorlar

merhaba kızlar nasılsınız.her zamanki gibi aynı kişiler gelmiş gitmiş bugünde...kararsız,gzdegzde,ademel,compass_rose....
diğer arkadaşlar nerde kızlar bilgisi olan var mı acaba..(sılagül,figenk24 tatilde)
selin34 ve Rainbow neredeyse 10 gün olacak hiç uğramamışlar.gzdecskn da gece 00:34 de uğramış ama hiç bir paylaşımda bulunmamış.bu arkadaşlar hakkında bence bir düzenleme yapılmalı...böylece bizde takımımızı bilelim...kimler bizimle kimler değil ben bilmek istiyorum açıkcası...takımda bu şekilde olmaz kızlar.bakın kopukluk ve motivasyon düşüklüğü oluyor.hani kim kime destek verecek kim kimin derdine ortak olacak.takım ruhu yok bizde valla..
hiç paylaşımda bulunmayan arjkadaşlar lütfen arasıra diğer takımların paylaşımlarına bakın...
neyse kızlar biraz çok olmuş olabilirim ama şimdi yine aynı kişileri görünce biraz sinirlendim..düzenli giren arkadaşlarım (yazayım zaten çok azız kararsız compass_rose ademel gzdegzde gülbeyzada var)
bizi bu kopukluklar etkilemesin lütfen şahsen beni etkilemek üzere...zaten sınav yaklaşmış herşey gözümde byüyor.hiçbişeyden zevk alamaz oldum yaz geldi kilolar gitmedi offf herşeyi ve kendimi tamamen bırakmam an meselesi...

merhaba kızlar nasılsınız.her zamanki gibi aynı kişiler gelmiş gitmiş bugünde...kararsız,gzdegzde,ademel,compass_rose....
diğer arkadaşlar nerde kızlar bilgisi olan var mı acaba..(sılagül,figenk24 tatilde)
selin34 ve Rainbow neredeyse 10 gün olacak hiç uğramamışlar.gzdecskn da gece 00:34 de uğramış ama hiç bir paylaşımda bulunmamış.bu arkadaşlar hakkında bence bir düzenleme yapılmalı...böylece bizde takımımızı bilelim...kimler bizimle kimler değil ben bilmek istiyorum açıkcası...takımda bu şekilde olmaz kızlar.bakın kopukluk ve motivasyon düşüklüğü oluyor.hani kim kime destek verecek kim kimin derdine ortak olacak.takım ruhu yok bizde valla..
hiç paylaşımda bulunmayan arjkadaşlar lütfen arasıra diğer takımların paylaşımlarına bakın...
neyse kızlar biraz çok olmuş olabilirim ama şimdi yine aynı kişileri görünce biraz sinirlendim..düzenli giren arkadaşlarım (yazayım zaten çok azız kararsız compass_rose ademel gzdegzde gülbeyzada var)
bizi bu kopukluklar etkilemesin lütfen şahsen beni etkilemek üzere...zaten sınav yaklaşmış herşey gözümde byüyor.hiçbişeyden zevk alamaz oldum yaz geldi kilolar gitmedi offf herşeyi ve kendimi tamamen bırakmam an meselesi...

haklısın canım
gzdskn çıkarılacak gruptan
rainbow tatildeymiş
selin 34 de paylaşımda bulunamıyormuş aslında yazsa iyi olur onun içinde

ama haklısın diğer takımlar artık kardeş gibi olmuşlar herşeylerini paylaşıyorlar darısı başımıza inşallah

canım sen çalıştın ve hakkını alacaksın
heyecanlanma panik yapma ve kurtul şu başbelasından
gzdgzde ve sen başaracaksınız canım

kiloların gitmemesi beni de çok üzüyormafoldumben
ama bugün giyemediğim bi tişört e girdim çok sevindimkaydirigubbakcemile2

başaracağız kızlar

sadece yediklerinizi yazmayın paylaşımda bulunun anlatın bakın herşey daha güzel yolunda gidecek

cabikcm çok haklısın canım inan şu sıralar sınava hazırlanan herkes barut gibi.. 1 haftamız kaldı bitcek inşallah güzel şeyler düşünelim kilo da vercez sınavımız da iyi geçiçek ben inanıyorum bunaopuyorumnanaktan
annemle akşam yuruduk geldik evde bi daral geldi yaa içim sıkılıdı bu aralar inanılmaz sıkılıyorum anlatamam ama herkes cok stresli gayet de normal o yuzden cok buyutmeyelim geçicek inş.:1hug:
canım eğer yuruyuslere çıkabilme gibi bi imkanın varsa yurumeni tavsiye ederim...kafanı dağıtmış olursun spordan sonra duş alıp oturunca insan kendini o kadar iyi hissediyoki... ben telde muzik dinliyorum kimsede umrumda değil hep aynı yerde yuruyorum beni tanıyolar da artık kaydirigubbakcemile3
böyle işte canım dualarımızı eksik etmeyelim allah yardımcımız olsun. görüşmek üzere...
kıb kocaman:1hug::emir_bebek:sositosositokaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile4

selam kızlar akşam yemekte 2 tane kabak dolması ve 1 kase cacık yedim sonrada yürüyüş yapmak için dışarı çıktım ama oğlan takıldı peşime yürümek ne mümkün ama bir buçuk saat dışarlarda dolandık lahana aldım marketten yarın okuldan gelince lahana çorbası yapıp başlayacağım diyete birkaç siteden yorumlara baktım yapanlar pek memnun ayda 8 de veren var haftada 4 verende bakalım bende yarın başlıyorum gün boyu çorba içmek gerekiyormuş ama ben sabah kahvaltı yapacam diğer öğünlerde çorba içecem çünkü sabah kahvaltısız gün geçmez gerçi evdeyken tam yaparım

ayy hepimiz 1 kilo versek var ya takımca birinci oluruz beee
görüceğiz inşallah o günleri dekaydirigubbakcemile5
hadi takımmmmmmm toparlanma zamanıııı

yılmak yok diyete devam:roflol:

bencede kızlar bir birimize söz verelim yememize dikkat edelim birde spor yapalım hergün evde en az 30 dakika göbek atalım ne dersiniz hem can sıkıntımızada iyi gelir belki bende bu aralar depresyondayım unutuldum laelaelaelaelae sonrada akşam yürüyelim ben yarından itibaren başlıyorum kimler göbek atcek benimle :lepi:

bencede kızlar bir birimize söz verelim yememize dikkat edelim birde spor yapalım hergün evde en az 30 dakika göbek atalım ne dersiniz hem can sıkıntımızada iyi gelir belki bende bu aralar depresyondayım unutuldum laelaelaelaelae sonrada akşam yürüyelim ben yarından itibaren başlıyorum kimler göbek atcek benimle :lepi:

ben de atcem ben de varııım kaydirigubbakcemile2
yuruyusten geldim ben de kahvaltı yapcez şimcik..kahvaltı da yiyorum ben herşeyden kısıtlamıyorum pek kendimi sonra acıkıyorum çünkü cokacimcoook
görüşürüzsengözlerimebaksanab

merhabalar kızlar,
cabik canım kesinlikle haklısın...
dün dediğim gibi ekmek peynir yedim akşam da yanında da nane çayı...
sonra pazar gittim ayy dün pazar çok güzeldi, bir sürü meyve vardı. Çok almışım valla eve geldiğimde ellerimin rengi değişmişti taşımaktan...
dün akşam bir de bir kase kadar kiraz yedim.

bugün sabah müsli süt yedim.
Birazdan da dışarı çıkacağım, off yazın da takım elbise bulmak çok zor oluyor ama mecbur artık arayıp tarayacağım.
Öpüyorum hepinizi...

Back