kızlar selam kilo veren arkadaşları kutluyorum kendimide kınıyorum bugün fazla kaçırdım sabah annem gözleme yapmış 1 tane yedim ikindidede 2 kaşık kuru fasulye akşam üstüde 1 ince dilim yaş pasta yaklaşık 1 saat yürüdüm
kız seni keserimmm valahiiii...sen fazla kaçıramazsın.biz arada kaçırabiliriz ama sen ııı ııııhhh cıkk oolmaazz.sen evlenecen kızım zamanda az kalmışş hayde bakalım yarın telafi et artık....zaten o hareketliliğin yeteli.birazda yemene dikkat edersen tamamdır.hem yani en çok senin iddaalı olman lazım..gelinlikten taşan bitaraflarını kapatmaya çalışırsın sonra :))valla cabik ben iddialı değilim ne spor yapabiliryorum nede düzgün bi zaman ayırıyorum kndime. bi iş çıkıyo hadii oraya git. çorabım elimde bekliyorum biri bişi derse hemen giyinip çıkıyorum :)))
pff, hala tuavlete cıkma zorlugu yasıyorum, form cay konusunda tereduutlerım var kımısı dıyor kı bı kere ıcersen ıcmedıın zaman kabız olacaksın ve bunyen hep ısteyecek. bunalıma gırdım resmen hep uyuyorum... o kadar uymama ragmen 200 gr vermıs olmak bana cok ters gelıyor.. bı turlu duzelemedım
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZa.s.
BEN YOKKEN NELER YAPTINIZ BAKALIM:sm_confused:
pff, hala tuavlete cıkma zorlugu yasıyorum, form cay konusunda tereduutlerım var kımısı dıyor kı bı kere ıcersen ıcmedıın zaman kabız olacaksın ve bunyen hep ısteyecek. bunalıma gırdım resmen hep uyuyorum... o kadar uymama ragmen 200 gr vermıs olmak bana cok ters gelıyor.. bı turlu duzelemedım
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZa.s.
BEN YOKKEN NELER YAPTINIZ BAKALIM:sm_confused:
canım gün kurusu ve ilik su denedin mi çok işe yarıyor
şimdi 1kase sütlü nesfit yedim
kahvede yapam kendime her yanım ağrıyor evi silip süpürecem kollarım ağrıyorsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?