Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

cabikçim bu hafta bende iddalıyım bakalım nekadar kilocuk gitçez.spora ağırlık vermeye başldım.çünkü sporsuz olmuyor..
5aylık bebişimide ablası bakçak ben spordayken hepimize kolay gelsin bakalım

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR NELER YAPTINIZ
BUGÜN DORU DÜRÜST GİREMEDİM NETE ANCAK BANA SIRA GELDİ.

SABAH
08:00 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
08:15 2 TANE GÜN KURUSU(YANİ KURU KAYISI ANLADINMI AŞKUSUUUU)

ÖĞLEN
14:00 2 DİLİM EKMEK
1 ÇAYKAŞIĞI AHUDUDU REÇELİ
4 ZEYTİN

AKŞAM
19:15 1 KASE SULU KÖFTE
2 YEMEK KAŞIĞI BULGUR PİLAVI

BU SAATE KADAR 2,5 LİTRE SU(AZ İÇTİM BUGÜN KIZLAR DIŞARIDA İŞLERİM VARDI O YÜZDEN)

35+30=55 DK. YÜRÜYÜŞkaydirigubbakcemile
1 SAAT BÖLGESEL SPORkaydirigubbakcemile2

selam kısçeler 2 günlük yediğim içtiği toplu yazıyorum yoğunluktan oturamıyorum pc başına eve de daha yeni geldim yatmadan önce nete girip rapor veriyim diye ne zor şey düğün telaşı :teselli:
neyse dün kahvaltı da bişi istemedi canım biraz ekmek ve labne peynir zeytin domates yedim annem peynirli yumurta yapmış biraz aldım tabağıma ama bitiremedim onuda öğlen 2 gibi çok acıktım diye gözüm doymadı koca bir kumpir aldım kndime ama çeyreğini zor yedim akşam eve gelince hala tok olduğum için salata yedim
bgnde sabah 10da kahvaltımı yaptım 11de çıktım gene davetiyedir şekrdir die aralarda koşturmacadan açlığımı hissetmemişim akşam 8de hamburger çocuk menüsü yedim şimdi evdeyim ve birazdan sızarım dermanım kalmdı çünkü mirmirmirmir

selam kızlar
aman aman nam ablam gelmiş hihoyyyt tatilinide yapmış ablacım bol bol anlatta bizde okuyup okuyup dalıp gidelim oralara:smiley-cool:
kızlar feci yoğunum yazılılar durmadan not veriyorum haksızlık yapmayayım diye kırk saat hesap yapıyorum bazılarının zayıf gelcek kurtaracam diye canım çıkıyor delikafaduldenah benim veletler valla onlar benim kadar düşünmüyordurkafamçokkarıştı neyse hemen yazayım yediklerimi sabah banka işlerim vardı erken çıktım 2 bardak su içip çıktım öğle ve sabah beraber oldu 1 puaça yedim akşamda dışarda yedik yarım ekmek dönerin yarısını yedim bol bol su ve çay içtim spor olarak değil ama yürüme olarak 3 saate yakın yürüdüm kızlar sabah 9 dan öğle 12 ye kadar sincanda koşuşturup durdum öptüm kızlar işimin başına döneyim artıkımlaelaelaelaelae

MERHABA KIZLAR NELER YAPTINIZ
AAAA KİMSECİKLER UĞRAMAMIŞ

NEYSE 3. POSTA ÇAMAŞIRLARI MAKİNAYA ATTIM VE CAMLARIMI SİLDİM

APARTMANDA HERKES UYUDUĞU İÇİN SESSİZ OLAN İŞLERİ HALLEDİYORUM KIZLAR 09:30 DAN SONRA ELEKTRİK SÜPÜRGESİNİ ÇALIŞTIRIRIM
GİDEYİM İŞLERE DEVAM EDEYİMa.s.

günaydın sevgili takımcımm

bugün kalkarkalmaz sıcak elma sirkeli su içtim

sonra kahvaltı.1bardak tekşekerli çay

1dilim kepekli ekmek,1salata az peynir..

şimdi yürüyüş ve sporumu yapacagımm..

aşkusu hoşgeldin bitanemŞenizŞenizseni görmek çok güzel inan gözümüz şenlendi

kararsızım teşekkürler..a.s.a.s.

arkadaşlar merhabalarrrrrr sabah kendi hazırladığım bir çay var sizinlede paylaşayim bir yeşil elma bir limon bir kabuk tarçın bir tatlı kaşığı tane karabiber bir tatlı kaşığı karanfil bunları 1.5 litre suda kaynatıyorsun iki günde tüketiyorsun bilen arkadaşlarımız vardır bir bardak onu içtim yürüyüşe çıktım bir saat yürüdüm eve geldim iki dilim diyet ekmekten tost yaptım bir salata bir domates beş yeşil zeytin kahvaltıya biras daha fazla önem veriyorum hepinize bol güneşli günlerrr havalarda birtürlü ısınamadıı :)

merhaba canım paylaşımiçin teşekkür ederiz

havalar bugün sangi iyi kız dışarı çıktımda baya bunaldım ben.gerçi sen kütahyadasın sanırım bende bursadayım yakın sayılırız ordada iyidir inşallah..

selamlar sevgiler takım arkadaşlarımşakkıdı
sabah tere tohumumu yiyerek gune başladım 2 tatlı kasıgı kadar ılık suyla birlikte
sonracıma karın bolgeme biberiye yağıyını surdum uzerini serayla bi guzel sarıp yuruyuse cıktım
50dk yurudum hızlı tempo..
çıkardıgımda ıpıslaktıdelikafadulden
yagların eritilmesinde cok faydalıylıs o bolgeyi hareket ettiriyomuş tv duymuştum bi doktor soylemişti
bende bugun ilk denedimhihoyyyt
bakalım 1 ay kadar yaparsam ancak bi faydasını gorurum galiba gamyoncuiremsu
oglen yemegimi yedim yeni..1 dilim kepek ekmeğiyle birlikte
benden şimdilk bu kadar sevgili arkadaşlarım
hepinizi kucak dolusu öpüyorummmm
Şenizlülülülülülü

selam bacular
dün ne yedim içtim sormayınklava:zaten koşuşturmaktan ne yedimi bile hatırlamıyorum
her yanım ağrıyor zor kalktım yataktan
11 de 1 kase sütlü nesfit(sabah 7 de kocişi yolculamaya kalkamamışım sessiz sedasız gitmiş oda:asigim:)
13 yarı sütle yapılmış kahve
şimdilik bu kadar uğrarım yine öpüyorun sizleriŞeniz

merhabalar arkadaşlar nasılsınız bakalım
sabah:20 dk yürüyüş
2 fincan çay bir tanecik benim'o(yoğun ısrar üzerine)
öğle:
bir kase çorba
iki küçük dlm çavdar
şimdilik bukadar.hoşçakalın...

arkadaşlar merhaba evde inşaat var sormayın kombi takılacak doğal gaza geçiyoz perşembe yada cuma en erken bizim dairedeydi ayy usta çaldı kapıyı mutfağı toparlayın mutfaktan boruları kescez yarında öğleden sonra başlarız kociş işde hemen başladım mutfağı toparlamaya halıları falan kaldırdım çanak çömlek süs eşyalarını hepsini kaldırdım yorulmuşum akşamada eşyaları çekicez indim baktım komşulara çok batmış heryer kazılmış allah yardımcım olsun o ara yemek yemeğide unuttum şimdi bir çanak müslimden yedim akşama sadece yoğurt ve salata yerim şimdilik bu kadar arkadaşlarrrrrr

herkese merhabalar,
kızlar ahh ahhh beni dövün valla, 2 gündür giremiyorum...
ama bilgisayarı 6. kattan aşağı atacaktım deli etti beni.. Neyse artık barıştık bilgisayarımla...
dün de ayıptır söylemesi bir ishal oldum anlatamam... Bugün karnım acayip şiş o yüzden görseniz 6 aylık hamile gibiyim valla...
Yediklerime gelince sabah 1 dilim normal ekmek yanında beyaz peynir yedim.
1 kupa ay içtim....
Öğlen bir tane haşlanmış patates yedim...
Akşam da lapa yiyeceğim şu anda pişiyor kendisi....
Bu ara çok yoğunum sınavlar, başvurular üst üste geldi...
Hepinizi öpüyorum ve yoğun tempoma geri dönüyorum....

canım bu çayı bende kullandım baya işe yarıyor ama belli bi süre sonra vücut alıştığı için kilo vermen durabiliyor 10 günlük dönemlerde kullan istersen
sabah: 1.5 dilim ekmek biraz patates kızartması marul domates salatalık peynir zeytin
arada 1 bardak yeşilçay
öğlen kreker ve ayran
akşam şehriye çorba kuru fasulye ve pilav
herkese iyi akşamlar:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…