merhabalar kızlar.
Oooooooooooooooo kimler gelmiş.Nam aplamıs gelmiş.hoş gelmiş.umarım tatil iyi gelmiştir :))
ne yedim içtim yazayım sonra vınnn..derse oturcam.
sabah:20 dk yürüyüş
iki fincan şekersz çay
bir tane çokoprens yedim
öğle:20 dk yürüyüş
bir kase mercimek çorbası
bir dilm çavdar
bu hafta iddalıyımm dedim emmeee kimseciklerden ses çıkmadı
korkmayın yaw :))) katılım bekliyorummm
öptm kızlaaarr
arkadaşlar merhabalarrrrrr sabah kendi hazırladığım bir çay var sizinlede paylaşayim bir yeşil elma bir limon bir kabuk tarçın bir tatlı kaşığı tane karabiber bir tatlı kaşığı karanfil bunları 1.5 litre suda kaynatıyorsun iki günde tüketiyorsun bilen arkadaşlarımız vardır bir bardak onu içtim yürüyüşe çıktım bir saat yürüdüm eve geldim iki dilim diyet ekmekten tost yaptım bir salata bir domates beş yeşil zeytin kahvaltıya biras daha fazla önem veriyorum hepinize bol güneşli günlerrr havalarda birtürlü ısınamadıı :)
arkadaşlar merhabalarrrrrr sabah kendi hazırladığım bir çay var sizinlede paylaşayim bir yeşil elma bir limon bir kabuk tarçın bir tatlı kaşığı tane karabiber bir tatlı kaşığı karanfil bunları 1.5 litre suda kaynatıyorsun iki günde tüketiyorsun bilen arkadaşlarımız vardır bir bardak onu içtim yürüyüşe çıktım bir saat yürüdüm eve geldim iki dilim diyet ekmekten tost yaptım bir salata bir domates beş yeşil zeytin kahvaltıya biras daha fazla önem veriyorum hepinize bol güneşli günlerrr havalarda birtürlü ısınamadıı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?