CANIM DOĞRU DÜRÜST KATILIMDA BULUNMADI O YÜZDEN KENDİSİNİ BEKLEMEYE ALDIMa.s3.TAKIM ** 103. ETAP **
sılagul( 61.0 /60.5 /0.5 /0.82% )
kararsız ( 59.0/59.0 / 0.0/0.00 % )
selin34 (64.0/ / / % )
compass rose ( 71.2/71.2/0.0/0.00%)
cabik (75.7 / 75.2/0.5 /0.66 % )
ademel(75.2 / 75.2/0.0 / 0.0%)
rainbow87(123.8 / 122.2/1.6 /1.29 %)
gülbeyza(85.0/84.0/1.0/%1.18) (1.176471 çıkıyorya noktadan sonraki 3 rakam 5 ve yukarsı ise noktadan sonraki 2. rakam 1 üst sayıya yuvarlanıyor)
3.TAKIM TOPLAM KİLO(614.9 / / / %)
selincimde bildirse tamamdır.sanat bu hafta listeye eklenecekmiydi acaba:uhm:başlangıç kilosunuda bilmeyom:uhm:
2 gunlugune annemın yanına gıdıyorum nete gırmem zor olabılırama rejıme devam! pazrtesı bılgılendırırım sızı:d
GÜLE GÜLE GİT YOLUN AÇIK OLSUN TATLIM2 gunlugune annemın yanına gıdıyorum nete gırmem zor olabılırama rejıme devam! pazrtesı bılgılendırırım sızı:d
ANNECİĞİNE SELAM TATLIM ELLERİNDEN ÖPERİMa.s.canım tebrik ederim seni takımımızda 1.ci olduna.s.a.s.
bende 2ci olmuşum kilo vermek ne güzel sılagülüm öptüm seni canım..ŞenizŞeniz
canlarım ben yine 2gün yokum annemlerle beraber olacağım
pazartesi bende yediklerimi yazarım hepiznizi çok seviyorummŞeniz
merhabalar arkadaşlar:
takımcek 2. olmuşuz.kilo verenleri ve almayanları tebrik ediyorum :)))
iyi geceler kızlar.hoşçakalın...
nam ablacım çook geçmiş olsun.neye üzüldün bukadar gerçektende doktorun dediği gibi..arkadaşının sesini neden duyamıyorsunki 10 gündür.anlayamadım.yani özel birşey sormamışımdır umarım..tahlil sonuçlarında iyi çıkar inşallah..herşey düzelir.merak etme...KIZLAR BU ARALAR CANIM ÇOK SIKKIN
YAKLAŞIK 10 GÜNDÜR HİÇ YÜZÜM GÜLMEDİ DESEM İNANIN YERİDİR.
CANIMDAN ÇOK SEVDİĞİM ARKADAŞIM, KARDEŞİMDEN DAHA YAKIN CİĞERİMİN 10 GÜNDÜR SESİNİ DUYAMIYORUM.:çok üzgünüm:
ONU ÇOK ÖZLEDİM.senağlama
2 GÜN ÖNCE RAHARSIZLANDIM ACİL DR. GİTTİM (EŞİMİN ZORU İLE) KIZLAR
DR. PANİK OLDU" SİZİ BU KADAR ÜZÜN NEDİR"CADIARZU DEDİ,
ACİLEN KORTİZON İĞNELERİ YAPTILAR VE AYRINTIL TAHLİL İSTEDİLER DÜN O YÜZDEN KAN VERMEYE GİTTİM. SONUÇLARIM 1 HAFTA SONRA ÇIKACAKMIŞ:sm_confused:
ablacım çok geçmiş olsun sen hep bize diyorsun üzmeyin kendinizi diye ama sen her şeye kafayı takıyorsun dikkat et kendineKIZLAR BU ARALAR CANIM ÇOK SIKKIN
CANIMDAN ÇOK SEVDİĞİM ARKADAŞIM, KARDEŞİMDEN DAHA YAKIN CİĞERİMİN 10 GÜNDÜR SESİNİ DUYAMIYORUM.:çok üzgünüm:
ACİLEN KORTİZON İĞNELERİ YAPTILAR VE AYRINTIL TAHLİL İSTEDİLER DÜN O YÜZDEN KAN VERMEYE GİTTİM. SONUÇLARIM 1 HAFTA SONRA ÇIKACAKMIŞ:sm_confused:
KIZLAR BU ARALAR CANIM ÇOK SIKKIN
AH BİR BİLEBİLSEM NEDEN ULAŞAMADIĞIMI:Saruboceq:nam ablacım çook geçmiş olsun.neye üzüldün bukadar gerçektende doktorun dediği gibi..arkadaşının sesini neden duyamıyorsunki 10 gündür.anlayamadım.yani özel birşey sormamışımdır umarım..tahlil sonuçlarında iyi çıkar inşallah..herşey düzelir.merak etme...
hoşçakalın...
EVET CANIM BAZI KONULARI ÇOK TAKIYORUM ELİMDE DEĞİL:Saruboceq:ablacım çok geçmiş olsun sen hep bize diyorsun üzmeyin kendinizi diye ama sen her şeye kafayı takıyorsun dikkat et kendine
AYNEN ÖYLE SONU HASTANEa.sayy ablam yaaa ben sana kıyamam.
Arkadaşınla neden görüşemiyorsun ki? (özeline girmek istemem)
Ama kendini neden bu kadar üzüyorsun ki? Bak sonu hastanede bitiyor ondan sonra. Lütfen kendini hiçbirşey için bu kadar hırpalama yaaa...
Moralim çok bozuldu bak şimdi seni böyle görünce.
İnşallah tahlillerin iyi çıkar da bizi de sevindirirsin.
a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?