kıskanç rose kıskanç rose lülülülülülü bak takımın en iyi kilo verenide benim bana yetişemezsin kiii :roflol: :roflol: (şaka yapıyorum ama yarışmak iyidir )takımın cadısı olduğumu nasılda belli ediyorum ama kaydirigubbakcemile3
evet ya cabik 4 ay oldumu günler ne çabuk geçti vayy beeee........
bu arada ben takımın kayıb elemanı oldum valla ama giremedim kızlar kusura bakmayın yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz a.s. a.s. sağlıklı ve dengeli kilo vererek çıtır olarak mezun olmanız dileğiyle...
silagul canım geçmiş olsun ben 13 yaşındaydım acil olarak ameliyata almışlardı apandistten allah yardımcın olsun canım...
yediklerime gelince sabah 1 dilim peynir 1 domates 2 dilim ekmek
öğlen 2 dilim ekmek 1 tabak çorba 1 tabak salata
az önce 2 tane hanımgöbeği tatlı yedim
akşam 1 tabak kuru fasulye 1 tabak pilav ( tabaklar küçük ve dolu değil ) salata 1 dilim ekmek hazırladım...
yarın tekrar gelirim kızlar öpüldünüzz a.s.
valla ayağım bir düzelsin deli gibi dönüyom aranıza.
şu biber hapını da ciddi ciddi almayı düşünmeye başladım, hatta alıcam evet evet.
Biliyosunuz ki ben yarışma konusunda acayip azimliyimdir, huyum kurusun.
compass_rose canımcım evet ben gireli 4 ay olmuş.ne çabuk geçiyor zaman...birde ben çok disiplinli olamadım bir türlü.düzenli devam etseydim diyete çabuk giderdi ama aralarda çok bozdum fazla kaçırdım işte o yüzden olmadı ama artık olur inş...zaten biraz dişimi sıksam çabuk gidiyorda irade zayıf ben şişko olunca :))))) olmuyiii..hem kırılmak ne demek iyi oluyor bööle ben eleştirilmeyi severim.olumlu yada olumsuz.yermek için değil benm için yapılan eleştiriye her zaman açığım şekercim...öpüyorum.hadi iyileş gel yarışacazzzzz :jeyyar:
canım biz seninle aynı yaşlardayız, şimdi verelim ki ileride sorunlara yol açmasın dimi tatlım?
Valla ayağım bir iyileşsin, demin de dediğim gibi çok fena geliyorum.
O zaman senle de selinle de kapışırım valla.
Savulun ben geliyorum bir haftaya kadar.
YEdiklerim de daha doğrusu içtiklerim 750 ml ayva nektarı (şekersiz olandan)
yarım litre ice tea (light)
3 lt de su
1 bardak da mercimek çorbası.
1 bardak yeşil çay-mate karışımı
1 bardak ıhlamur
valla tuvalete gidip gelmekten anam ağladı bir de zıplaya zıplaya gidip geliyom.
Allah alt komşuma da sabır versin :jeyyar:
Öptüm hepinizi