• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kıskanç rose kıskanç rose lülülülülülü bak takımın en iyi kilo verenide benim bana yetişemezsin kiii :roflol: :roflol: (şaka yapıyorum ama yarışmak iyidir )takımın cadısı olduğumu nasılda belli ediyorum ama kaydirigubbakcemile3
evet ya cabik 4 ay oldumu günler ne çabuk geçti vayy beeee........
bu arada ben takımın kayıb elemanı oldum valla ama giremedim kızlar kusura bakmayın yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz a.s. a.s. sağlıklı ve dengeli kilo vererek çıtır olarak mezun olmanız dileğiyle...
silagul canım geçmiş olsun ben 13 yaşındaydım acil olarak ameliyata almışlardı apandistten allah yardımcın olsun canım...
yediklerime gelince sabah 1 dilim peynir 1 domates 2 dilim ekmek
öğlen 2 dilim ekmek 1 tabak çorba 1 tabak salata
az önce 2 tane hanımgöbeği tatlı yedim
akşam 1 tabak kuru fasulye 1 tabak pilav ( tabaklar küçük ve dolu değil ) salata 1 dilim ekmek hazırladım...
yarın tekrar gelirim kızlar öpüldünüzz a.s.

valla ayağım bir düzelsin deli gibi dönüyom aranıza.
şu biber hapını da ciddi ciddi almayı düşünmeye başladım, hatta alıcam evet evet.
Biliyosunuz ki ben yarışma konusunda acayip azimliyimdir, huyum kurusun.

compass_rose canımcım evet ben gireli 4 ay olmuş.ne çabuk geçiyor zaman...birde ben çok disiplinli olamadım bir türlü.düzenli devam etseydim diyete çabuk giderdi ama aralarda çok bozdum fazla kaçırdım işte o yüzden olmadı ama artık olur inş...zaten biraz dişimi sıksam çabuk gidiyorda irade zayıf ben şişko olunca :))))) olmuyiii..hem kırılmak ne demek iyi oluyor bööle ben eleştirilmeyi severim.olumlu yada olumsuz.yermek için değil benm için yapılan eleştiriye her zaman açığım şekercim...öpüyorum.hadi iyileş gel yarışacazzzzz :jeyyar:

canım biz seninle aynı yaşlardayız, şimdi verelim ki ileride sorunlara yol açmasın dimi tatlım?
Valla ayağım bir iyileşsin, demin de dediğim gibi çok fena geliyorum.
O zaman senle de selinle de kapışırım valla.
Savulun ben geliyorum bir haftaya kadar.

YEdiklerim de daha doğrusu içtiklerim 750 ml ayva nektarı (şekersiz olandan)
yarım litre ice tea (light)
3 lt de su
1 bardak da mercimek çorbası.
1 bardak yeşil çay-mate karışımı
1 bardak ıhlamur

valla tuvalete gidip gelmekten anam ağladı bir de zıplaya zıplaya gidip geliyom.
Allah alt komşuma da sabır versin :jeyyar:

Öptüm hepinizi

günaydın kızlarrrrrr

bugün nasılız bakalım:uhm:

havalar nasıl olursa olsun bizim havamız güzel olsun dimi:roflol:

namcım bitanem sanırım daha modem olmadı:1no2: özledik aşkusuŞeniz

çabuk hallolur inşallah sensiz olmuyor burasıŞeniz

bugün kalkarkalkmaz
2bardak su içtim
kahvaltı
1bardak tekşekerli çay
1dilim k.ekmek
1domates
1k.kutusu peynir

şimdilik böylekaydirigubbakcemile3

ayyy bayılazzaaamm
kızlar demin yazdım ama nere gitti bilemiyorum..bakıyorum saatler karışmış.neyse şuan düzgün görünüyor.bu yazdıklarım gelir umarım
yedikleerim
sabah:
bir fincan şekersz çay
öğle:
bir kase yayla çorbası
" " tavuklu sebzeli yemek
bir dilim çavdar
şimdilik bukadar
hoşçakalın...

selam arkadaşlar
valla nam ablam aradı dediki ben giremiyorum modemin şarjını bulamadım,bensiz oraları boş bırakmayın pataklarım sizi dedi:mymeka:
dün akşamki menüm biber kavurması
3 bardak çay
3 kaşık yoğurt
bol su

sabah 7:30 da sütlü nesfit 2 bardak su
10 da 2 salatalık
12 de sütlü nescafe
şimdilik bu kadar

gidip evle uğraşayım tüm herşeyi döktüm ortalığa
giymediklerimi oğlumun bebekliklerini hep sararmış valizdeydi yıkıyorum çıkarsa vakumlu poşetlere koycam

niyetimde yürüyüş yapmakta var bakalım
hadi görüşürüzŞeniz

MERHABALAR ARKADAŞLAR..NASILSINIZ...
BEN İDARE EDERİM İŞTE...BİRAZCIK EVİMDE PROBLEMLER VAR..İNŞALLAH ÇÖZÜMLİYCEM..ONDAN SONRA İNŞALLAH KAFAM DİNÇ OLUCAK ..UMUYORUM YANİ..
HEPİNİZE DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER EDİYORUM VE SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM..BENİ UNUTMADIĞINIZI DA GÖRÜYORUM...a.s.

EWET NAM ABLAMIZIN MODEMİNİN ADAPTÖRÜNDE PROBLEM VAR..İNŞALLAH HALLEDİCEK...YOKSA ÇILDIRMALARA GEÇER VALLLA HAAAAA..delikafadulden

HASTALARIMIZA ŞİFA DİLİYORUM...
ARADA GİRİP YOKLUYORUM SİZLERİ,KUSURUMA BAKMAYIN LÜTFEN...
KENDİNİZE VE ÇOCUKLARINIZA İYİ BAKIN..a.s.
GÖRÜŞMEK ÜZERE ARKADAŞLARIM...alkisalkisalkis

selam kızlar uğrayamadım kusura bakmayın benim oğlan yine hasta bu sefer baya kötü oldu ateş titreme nöbetleri dün hiç uyumadık bugünde haber vereyim diye girdim şimdi yatıyor bademcik şişti iç kulak iltahaplanmış bide modül varmış kulak altında ceviz gibi şişti babası götürdü doktora dün ilaç veriyoruz ama bakalım hemen yazayım yediklerimi dün 3 tane gün kurusu 2 bardak su öğle tost akşamda 2 kaşık tavuk sote bugün sabah 2 tane gün kurusu 1 bardak su arkasından kahvaltı yaptım peynirli omlet zeytin 1 dilim ekmek domates öğle yine tost yedim ama yağsız tuzsuz okul kantininden akşamada mercimek çorbası yaptım birazdan yicez bana müsade uğrayamazsam kusura bakmayın ama yazmaya çalışırım öptüm kızlar

merhabalar kızlar nasılsınız bakalım..
akşam (30 dk önce) yediğimi yazayım
azcıcık yayla çoorbası
azccık tavuklu sebzeli yemek yanınada iki kaşık makarna
iki kaşık turşu kavurması
hepsinden canm çekti.karar veremedim hangisinden yiyeceğime.bende hepsinden iki kaşık aldım cokacimcoook

bernuşcum sen unutulacak kadın mısın? nasıl unutalım seni.biran önce aramızda görmek istiyıruz seni Şeniz

KARARSIZ çoook geçmiş olsun ya.yakışıklı hasta mı oldu.nazar mı değdirdik yaa..

e o halde ben gideyim :))
hoşçakalın... :teytey:

bernuşum canım gelmiş denk gelemedik ya
canım herşey hallaolur sıkma canını seni çok seven dostların biz burdayız
ve bir aileyiz seni bekliyoruz canım..

hey aşkusuuuuuuuŞeniz tam sana kavuştum derken artık hep beraberiz derken
modemin azizliğine ugradıkŞenizhay şansıma ne edeyim bensenağlama
çabuk hallolur inşallah çoz özledim aşkusu

kızlar bugün aniden çat kapı misafir geldi öyle yakın yerdende değil

anaa apar topar misafirin yanında bişeyler yaptım şükürki evler topluydu

anacım bebkli karının evine hiç haber vermeden gelirmi yahukötükedihüso

neyseki attlattım ama bide bana sorun ...

yediklerime gelince öylene biraz kızcanız sanırımkötükedihüso:oklava:

ögle,1kase kısır,1pohça,3bardak tek şekerli çay

ara yok

akşam 1dilim kepek ekmek
1porsiyon bezelye yemegi
1kase cacık

2litre su içtim dahada içerim
spor yok..senağlamasenağlama

selam kızlar uğrayamadım kusura bakmayın benim oğlan yine hasta bu sefer baya kötü oldu ateş titreme nöbetleri dün hiç uyumadık bugünde haber vereyim diye girdim şimdi yatıyor bademcik şişti iç kulak iltahaplanmış bide modül varmış kulak altında ceviz gibi şişti babası götürdü doktora dün ilaç veriyoruz ama bakalım hemen yazayım yediklerimi dün 3 tane gün kurusu 2 bardak su öğle tost akşamda 2 kaşık tavuk sote bugün sabah 2 tane gün kurusu 1 bardak su arkasından kahvaltı yaptım peynirli omlet zeytin 1 dilim ekmek domates öğle yine tost yedim ama yağsız tuzsuz okul kantininden akşamada mercimek çorbası yaptım birazdan yicez bana müsade uğrayamazsam kusura bakmayın ama yazmaya çalışırım öptüm kızlar

canım geçmiş olsun yavruna allah şifalar versin..

yediklerinde güzel.ama spor yok sanırım.

gerçi yavrun hastayken insanda moral olupta spormu yapılır demisenağlama

selam kızlar uğrayamadım kusura bakmayın benim oğlan yine hasta bu sefer baya kötü oldu ateş titreme nöbetleri dün hiç uyumadık bugünde haber vereyim diye girdim şimdi yatıyor bademcik şişti iç kulak iltahaplanmış bide nodül varmış kulak altında ceviz gibi şişti babası götürdü doktora dün ilaç veriyoruz ama bakalım hemen yazayım yediklerimi dün 3 tane gün kurusu 2 bardak su öğle tost akşamda 2 kaşık tavuk sote bugün sabah 2 tane gün kurusu 1 bardak su arkasından kahvaltı yaptım peynirli omlet zeytin 1 dilim ekmek domates öğle yine tost yedim ama yağsız tuzsuz okul kantininden akşamada mercimek çorbası yaptım birazdan yicez bana müsade uğrayamazsam kusura bakmayın ama yazmaya çalışırım öptüm kızlar

canım oğluşuna nazar değdi valla..
inşallah en kısa zamanda iyileşir.
Dualarımız sizinle...

BEN ıDARE EDERıM ıŞTE...BıRAZCIK EVıMDE PROBLEMLER VAR..ıNŞALLAH ÇÖZÜMLıYCEM..ONDAN SONRA ıNŞALLAH KAFAM DıNÇ OLUCAK ..UMUYORUM YANı..
HEPıNıZE DıLEKLERıNıZ ıÇıN TEŞEKKÜRLER EDıYORUM VE SıZLERı ÇOK SEVıYORUM..BENı UNUTMADIĞINIZI DA GÖRÜYORUM...a.s.

EWET NAM ABLAMIZIN MODEMıNıN ADAPTÖRÜNDE PROBLEM VAR..ıNŞALLAH HALLEDıCEK...YOKSA ÇILDIRMALARA GEÇER VALLLA HAAAAA..delikafadulden

HASTALARIMIZA ŞıFA DıLıYORUM...
ARADA GıRıP YOKLUYORUM SıZLERı,KUSURUMA BAKMAYIN LÜTFEN...
KENDıNıZE VE ÇOCUKLARINIZA ıYı BAKIN..a.s.

canım,
ben biliyorum ki ve inanıyorum ki en kısa zamanda sorunlarınız hallolacak.
Sen de tekrar aramıza döneceksin :)
Bu arada sıkıntıdan yemeğe kaptırma kendini haa... hazır mezun olmuşken

ara yok

akşam 1dilim kepek ekmek
1porsiyon bezelye yemegi
1kase cacık

Misafirlerin de belki sana iyilik yapmak istemişlerdir,
hani çocuğu var şimdi bizim için bişeyler hazırlamaya uğraşmasın diye...

Son düzenleme:
ayyy, nam abla görse kızardı valla bu ne yahu kimse uğramamış.
2. sayfaya kaymıştı valla topiğimiz...

herkese tünaydın kızlar,
ilk önce dün ile başlayayım.

sabah 1 bardak tek şekerli nescafe
sonra saat 10 gibi bir tane muz yedim.
Saat 13 gibi bir dilim ekmek light krem peynir, 1 tane domates 1 tane salatalık
saat 16.00 gibi bir bardak yeşil çat mate karışımı
saat 18.30 gibi 1 tabak yoğurtlu zeytinyağlı kabaklı havuçlu meze gibi birşey. Yanında da 1 dilim çavdar ekmeği.
Annemin uydurmasıdır ama ben acayip çok severim.
Size de tavsiye ederim.
İlk önce havuçları rendeleyip çok az zeytinyağıyla en küçük ocakta kısık ateşte biraz pişiriyorsunuz, sonra kabakları rendeleyip suyunu sıkıp havuçların üstüne koyuyorsunuz.
Biraz böyle altta havuç üstte kabaklar piştikten sorna tuz koyup karıştırıp kabaklar suyunu çekene kadar pişiriyorsunuz.
Sonra da sarımsaklı yoğurt ile soğuyunca karıştırıyorsunuz, tadı çok güzel oluyor.
Aslında ceviz de çok yakışıyor ama evde yoktu.

Bugün sabah 09.00da bir kupa tek şekerli nescafe..
o saaten beri 1 lt su (çok susamış olarak uyanmışım)

Bu arada kızlar biber hapını da sipariş verdim internetten bakalım artık yarın ya da ctesi elimde olur.

Hepinizi öpüyorum ve ben ders çalışmaya gidiyorum.

3.TAKIM ** 101. ETAP **
sılagul( 62.0/ / /% )
kararsız ( 59.2/ / / % )
selin34 (64.6/ / / % )
compass rose ( 71.2/71.2 /0.0 /%0.0)
cabik (76.2/ / / % )
ademel(75.2 / / / %)
rainbow87(124.5 / / / %)

3.TAKIM TOPLAM KİLO(532.9/ / / %)

Kızlar şimdillik bu listeyle idare edelim.
Çünkü yeni gelen arkadaşları nasıl ekleyeceğimi bilemedim, çünkü onlar yeniden aramıza katılanlar. O yüzden onları nam ablacım bir şekilde halleder diye düşünüyorum.
Ama en azından bunu yapim ki kolaylık olsun dedim.

Misafirlerin de belki sana iyilik yapmak istemişlerdir,
hani çocuğu var şimdi bizim için bişeyler hazırlamaya uğraşmasın diye...
canım merhaba
sanırım bana iyilik için haber vermediler ama en azından yarım saat önce haber verselerdi daha iyi olurdu.inan insan çok panik oluyor..

biber hapını kullan bakalım sonuçlarıda bizede yazarsın..bu arada kaça sipariş ettin canım ilerde bende alabilirim..

bu arada tarif için teşekkürler.bende yapıyodum ama içine kabak koymuyodum sadece havuçla yapıyodum..

3.TAKIM ** 101. ETAP **
sılagul( 62.0/ / /% )
kararsız ( 59.2/ / / % )
selin34 (64.6/ / / % )
cabik (76.2/ / / % )
ademel(75.2 / / / %)
rainbow87(124.5 / / / %)

Kızlar şimdillik bu listeyle idare edelim.
Çünkü yeni gelen arkadaşları nasıl ekleyeceğimi bilemedim, çünkü onlar yeniden aramıza katılanlar. O yüzden onları nam ablacım bir şekilde halleder diye düşünüyorum.
Ama en azından bunu yapim ki kolaylık olsun dedim.

düzen baya değişmiş karne falan olmuş bende bilmiyom yoksa yapardım.nam aşkusu gelince halleder..

BEN İDARE EDERİM İŞTE...BİRAZCIK EVİMDE PROBLEMLER VAR..İNŞALLAH ÇÖZÜMLİYCEM..ONDAN SONRA İNŞALLAH KAFAM DİNÇ OLUCAK ..UMUYORUM YANİ..
HEPİNİZE DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER EDİYORUM VE SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM..BENİ UNUTMADIĞINIZI DA GÖRÜYORUM...a.s.

EWET NAM ABLAMIZIN MODEMİNİN ADAPTÖRÜNDE PROBLEM VAR..İNŞALLAH HALLEDİCEK...YOKSA ÇILDIRMALARA GEÇER VALLLA HAAAAA..delikafadulden

HASTALARIMIZA ŞİFA DİLİYORUM...
ARADA GİRİP YOKLUYORUM SİZLERİ,KUSURUMA BAKMAYIN LÜTFEN...
KENDİNİZE VE ÇOCUKLARINIZA İYİ BAKIN..a.s.

canım benim sorun neyse inşallah tez zamanda çözülür hayırlısıyla,:1hug:
seni unutmakmı ode nasıl bişeykineŞenizbiz burdayız bekliyoruz seniŞeniz

canım geçmiş olsun ya valla bilirim o bademcik illetini neler çektim ben yılllarcasenağlama
inşallah çabucak iyileşir yakışıklı oğlunŞeniz

ara yok

akşam 1dilim kepek ekmek
1porsiyon bezelye yemegi
1kase cacık

ah canım neyseki atlatmışsın misafir olayını valla bende üzülüyom nam ablam yok diyesenağlama

ayyy, nam abla görse kızardı valla bu ne yahu kimse uğramamış.
2. sayfaya kaymıştı valla topiğimiz...

herkese tünaydın kızlar,
ilk önce dün ile başlayayım.

sabah 1 bardak tek şekerli nescafe
sonra saat 10 gibi bir tane muz yedim.
Saat 13 gibi bir dilim ekmek light krem peynir, 1 tane domates 1 tane salatalık
saat 16.00 gibi bir bardak yeşil çat mate karışımı
saat 18.30 gibi 1 tabak yoğurtlu zeytinyağlı kabaklı havuçlu meze gibi birşey. Yanında da 1 dilim çavdar ekmeği.
Annemin uydurmasıdır ama ben acayip çok severim.
Size de tavsiye ederim.
İlk önce havuçları rendeleyip çok az zeytinyağıyla en küçük ocakta kısık ateşte biraz pişiriyorsunuz, sonra kabakları rendeleyip suyunu sıkıp havuçların üstüne koyuyorsunuz.
Biraz böyle altta havuç üstte kabaklar piştikten sorna tuz koyup karıştırıp kabaklar suyunu çekene kadar pişiriyorsunuz.
Sonra da sarımsaklı yoğurt ile soğuyunca karıştırıyorsunuz, tadı çok güzel oluyor.
Aslında ceviz de çok yakışıyor ama evde yoktu.

Bugün sabah 09.00da bir kupa tek şekerli nescafe..
o saaten beri 1 lt su (çok susamış olarak uyanmışım)

Bu arada kızlar biber hapını da sipariş verdim internetten bakalım artık yarın ya da ctesi elimde olur.

Hepinizi öpüyorum ve ben ders çalışmaya gidiyorum.

canım bende çok severim bende ben uydurdum sanıyordum:roflol:
ama ben çiğ olarak kabak ve havucu rendeleyip sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorum sotelemiyorum.çok güzel oluyor.bazem mor lahanada katarım ,
bide kerevizi dene oda süper oluyor kereviz kokusunu hiç sevmem ama bunda anlaşılmıyor hemde çok faydalı.kerevizin kök kısmını rendele ister böyle sarımsaklı yoğurtla karıştır istersen içine çiğ olarak havuçta rendele kavurma yani sarımsaklı yoğurtla karıştır cevizde atabilirsin ay canım çektidelikafadulden

3.TAKIM ** 101. ETAP **
sılagul( 62.0/ / /% )
kararsız ( 59.2/ / / % )
selin34 (64.6/ / / % )
cabik (76.2/ / / % )
ademel(75.2 / / / %)
rainbow87(124.5 / / / %)

gülbeyzacım senden haber bekliyorum bu hafta listeye dahilmisin .eğer dahilsen başlangıç kilonu yazarmısın

Back