selam arkadaşlar
düzenim altüst oldu.1 kase sütlü nesfit ve kahve şu ana kadar olan menüm
şimalcim sende sağol canım başsağlığı dileklerin için
başınız sağolsun canımcım allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömür versinselam bacular
çok üzgünüm anneannemi kaybettik 4 saat önce
annem bu sabah geri döndü memlekete ablama geçeli 5 gün olmuştu
2. Ay annesine teyzemle birlikte baktılar of of oğlan demeyin kız demeyin hayırlı evlat olsun oğlum oğlum diye diye eniştemin hizmetini gördü malını mülkünü yiyen dayım yatağa düşünce teyzemin kapısına attı.ne aradı ne sordu
çok sinirli ve çok üzgünüm .yengem açlıktan öldürüyormuş nerdeyse ya ilaç verip uyutmuş sürekli.teyzem aldığında bebekler gibi baktılar annemle püreler yapıp yedirdiler.altını temizlediler ama 2.5 ay yaşatabildiler .aklı gidip geliyordu,teyzemlere gelin 1 bardak su ver allah rızası için yalvarıyormuş bazen neler yaşadı dayımlarda bilemiyoruz.hep orda kalmak orda ölmek istiyordu.o kadar karmaşık duygular içindeyimki gitmek istiyorum annemin yanında olayım diye annem gelme çocuğun hasta diyor .allah herkese hayırlı evlat .hayırlı damat hayırlı gelin hayırlı ölümler versin
kızgınım
günaydın arkadaşlar
sılagül başın saolsun.çok üzüldüm.seni anlayabiliyorum.bende 9 ay önce ananemi kaybettim...allah sabırlar versin.
Ben daha kahvaltımı yapmadım ama annem hazırlıyo şuan.çünkü belimden yürüyeiyorum bile.dğn akşam acile gittim.iğne yaptılar yaa.çok korkarım iğneden.ama pekte faydası olmadı..kas spazmı dedi doktor.cuma günü sporda çok zorlamışım sanırım.bugün spora gidebiliriyim bilmiyorum.gidersem sadece yürüyüş yaparım sanırım yavaş yavaş..
Herkesleri öpüyorumm
selam bacular
2. ay annesine teyzemle birlikte baktılar of of oğlan demeyin kız demeyin hayırlı evlat olsun oğlum oğlum diye diye eniştemin hizmetini gördü malını mülkünü yiyen dayım yatağa düşünce teyzemin kapısına attı.ne aradı ne sordu
çok sinirli ve çok üzgünüm .yengem açlıktan öldürüyormuş nerdeyse ya ilaç verip uyutmuş sürekli.teyzem aldığında bebekler gibi baktılar annemle püreler yapıp yedirdiler.altını temizlediler ama 2.5 ay yaşatabildiler .aklı gidip geliyordu,teyzemlere gelin 1 bardak su ver allah rızası için yalvarıyormuş bazen neler yaşadı dayımlarda bilemiyoruz.hep orda kalmak orda ölmek istiyordu.o kadar karmaşık duygular içindeyimki gitmek istiyorum annemin yanında olayım diye annem gelme çocuğun hasta diyor .ALLAh herkese hayırlı evlat .hayırlı damat hayırlı gelin hayırlı ölümler versin
kızgınım
günaydın arkadaşlar
sılagül başın saolsun.çok üzüldüm.seni anlayabiliyorum.bende 9 ay önce ananemi kaybettim...Allah sabırlar versin.
ben daha kahvaltımı yapmadım ama annem hazırlıyo şuan.çünkü belimden yürüyeiyorum bile.dğn akşam acile gittim.iğne yaptılar yaa.çok korkarım iğneden.ama pekte faydası olmadı..kas spazmı dedi doktor.cuma günü sporda çok zorlamışım sanırım.bugün spora gidebiliriyim bilmiyorum.gidersem sadece yürüyüş yaparım sanırım yavaş yavaş..
herkesleri öpüyorumm
canım Allah rahmet eylesin sizlerede sabır versin çok haklısın Allah herkese yaşamında evladında paranında ölümünde hayırlısını versinselam bacular
2. ay annesine teyzemle birlikte baktılar of of oğlan demeyin kız demeyin hayırlı evlat olsun oğlum oğlum diye diye eniştemin hizmetini gördü malını mülkünü yiyen dayım yatağa düşünce teyzemin kapısına attı.ne aradı ne sordu
çok sinirli ve çok üzgünüm .yengem açlıktan öldürüyormuş nerdeyse ya ilaç verip uyutmuş sürekli.teyzem aldığında bebekler gibi baktılar annemle püreler yapıp yedirdiler.altını temizlediler ama 2.5 ay yaşatabildiler .aklı gidip geliyordu,teyzemlere gelin 1 bardak su ver allah rızası için yalvarıyormuş bazen neler yaşadı dayımlarda bilemiyoruz.hep orda kalmak orda ölmek istiyordu.o kadar karmaşık duygular içindeyimki gitmek istiyorum annemin yanında olayım diye annem gelme çocuğun hasta diyor .ALLAh herkese hayırlı evlat .hayırlı damat hayırlı gelin hayırlı ölümler versin
kızgınım
nedemek tatlım ben gördüklerimi söyledimmerhabalar,nasılsınız
sılagül başın sağolsun.allah rahmet eylesin.cabik sana da geçmiş olsun.ben iyiyim,nam abla geldi bugün. Ablacım sözlerin için çok teşekkür ederim.o senin güzelliğin.kızlar nam abla resimlerinden çok daha genç ve güzel maşallah.hepinizi öptüm,hoşçakalın.
canımcım yürüyüşe ilk 10 dk düşükmerhaba kızlar,
akşam yemeğim haşlanmış tavuk göğsü ve kocamannnn bir kasede salata.
Kızlar bu arada ben daha önce size de yazdığım muzaffer kuşhan diyetini yapmaya çalışıyorum.
Daha önceden yani lisedeyken ben baya kilo vermiştim buna benzer bir diyetle. Inşallah şimdi de verebilirim.
Bu arada yürüyüş bandımı kurdum ve bugün siftahımı yaptım 1 saat yürüdüm ama çok hızlı değil ilk gündne abartmayayım.
şimdilik bu kadar gece acıktıkça yeşillik yiyeceğim.
şu anda çok tokum ama gece ne gösterir bilemeyeceğim.
öptüm hepinizi...
selam arkadaşlar ben geldim dün yazdım ama gönderemedim valla yalan atmayayım 2 defa denedim sonra bıraktım çiğ köftenin acısını çıkarıyorum mideyi terbiyeye aldım bu gün bol bol meyva yedim öğle sabah yarım öğle yarım simit yedim bol bol su içtim bu gün biraz halsizim erken yatmayı düşünüyorum öptüm kızlar
canım Allah rahmet eylesin sizlerede sabır versin çok haklısın Allah herkese yaşamında evladında paranında ölümünde hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?