Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam arkadaşlar
düzenim altüst oldu.1 kase sütlü nesfit ve kahve şu ana kadar olan menüm

şimalcim sende sağol canım başsağlığı dileklerin için

aman canım dikkat et kendine ben ananemi kaybettiğimde 2 aylık hamileydim aynen dedeğin gibi oldu yemek içmek aklıma gelmiyordu sonra annem sağolsun ne yapıyorsun sen diye toparladı beni hatta limon çekirdeğini taze fasulye tanesine benzetmiştim annem hemen pişirdi canım benim annesini kaybetti ama öyle benimle uğraştı o fasülyenin neredeyse tamamını soluksuz yemiştim :) neyse nerden nereye aklıma geldi işte sende dikkat et canım yememezlik yapma

MERHABA KIZLAR YARIM SAAT OLDU EVE GİRELİ
BUGÜN YEDİKLERİMLE BAŞLAYAYIM

07:00 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:30 1 KUPA 1 ŞEKERLİ KAHVE

ÖĞLEN HİÇ BİRŞEY

15:30 3-4 KAŞIK PATATES SALATASI
YARIM KEK
1 TANE BÖREK
1 FİNCAN KUŞBURNU ÇAYI

BUGÜN SABAH BİR ÇIKTIM KIZLAR HİÇ OTURMADAN GEZDİM(SADECE OTOBÜSDE OTURDUM)

15:00 GİBİ MELİFAYA UĞRADIM MEĞERSE BİZ NE KADAR YAKIN OTURUYORMUŞUZ
ÇOK CİCİ BİR ARKADAŞIMIZ VE İNANIN İNCECİK OLMUŞ KİMSE DEMEZ ONA 2 DOĞUM YAPMIİ DİYE MAŞALLAH

arkadaşlar herkese geçmiş olsun dilekleri için teşkr ederim.sporada gidemedim bugün.biraz daha dinlenim dedim.çünkü geçmedi.ama şimdi geziniyorum yavaş yavaş evde.
bugün yediklerimi yazayım:
sabah
bir dilim kepekli köy ekmeği
beyaz penir
omlet birkaç çatal
bir çk sarelle
şekersiz çay
öğlen:
biraz salata yedim.bikaç bisküvi
akşam:
daha yemedim.ama regl olduğumdan yemek pek canm istemiyo.ama aşırı bir tatlı isteği var.onuda öğlen yediğim bikaç bisküvi ile bastırmaya çalıştım...ama şimdi yemek yemeliyim yoksa tatlı bişeylere saldırabilirim..şimdi akşam yemeği olarakta salata ve mercimek çorbası ile azcık pilav yemeyi düşünüyorum..
herkesi öptüm..kendinize iyi bakın..

başınız sağolsun canımcım allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömür versin

kız ne yapıyorsun aman dikkat et kendine

BAŞINIZ SAĞOLSUN GÜZELİM..ALLAH GERİDE KALANLARA SABIR VERSİN..KENDİNİDE BIRAKMA TATLIM..GÜÇLÜ OLMAN GEREKİR BU ZAMANDA..a.s.
SENİNDE BAŞIN SAĞOLSUN TATLIM..
VE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..BİLİRİM O SIPAZMLARI..ÇOK DİKKATLİ OL..VE ÜŞÜTMEMEYE BAK..BELİNİ SICAK TUT..a.s.

Son düzenleme:
MERHABALAR KIZLAR..BUGÜN HİÇ GİRMEDİM KK YA.TEMİZLİK YAPTIM..BELİM AĞIRMIŞ VALLA..KOMPLE YAPINCA 3-4 SAAT SÜRDÜ TABİ..E NORMNAL..
YEDİKLERİME GELİNCE..
SABAH:09:00 DA:
2 DİLİM EKMEK,
1 DİLİM PEYNİR,
5 ADET ZEYTİN,
1 ADET K. BİBER,
VE YEŞİLÇAY...

2 LT SU..

ÖĞLEN00 DE DE:
2 İNCE DİLİM TAVUK GÖĞÜS IZGARA,
1 KASE YOĞURT,
1 TUTAM TERE..
1 DİLİM EKMEK,

ŞİMDİLİK BU KADAR..DAHA SONRA DEVAMI GELİR..İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR..:teytey:

Merhabalar,nasılsınız
Sılagül başın sağolsun.Allah rahmet eylesin.Cabik sana da geçmiş olsun.Ben iyiyim,nam abla geldi bugün. Ablacım sözlerin için çok teşekkür ederim.O senin güzelliğin.Kızlar nam abla resimlerinden çok daha genç ve güzel maşallah.Hepinizi öptüm,hoşçakalın.

merhaba kızlar,
akşam yemeğim haşlanmış tavuk göğsü ve kocamannnn bir kasede salata.
Kızlar bu arada ben daha önce size de yazdığım muzaffer kuşhan diyetini yapmaya çalışıyorum.
Daha önceden yani lisedeyken ben baya kilo vermiştim buna benzer bir diyetle. İnşallah şimdi de verebilirim.
Bu arada yürüyüş bandımı kurdum ve bugün siftahımı yaptım 1 saat yürüdüm ama çok hızlı değil ilk gündne abartmayayım.
Şimdilik bu kadar gece acıktıkça yeşillik yiyeceğim.
Şu anda çok tokum ama gece ne gösterir bilemeyeceğim.
Öptüm hepinizi...

canım Allah rahmet eylesin sizlerede sabır versin çok haklısın Allah herkese yaşamında evladında paranında ölümünde hayırlısını versin

selam arkadaşlar ben geldim dün yazdım ama gönderemedim valla yalan atmayayım 2 defa denedim sonra bıraktım çiğ köftenin acısını çıkarıyorum mideyi terbiyeye aldım bu gün bol bol meyva yedim öğle sabah yarım öğle yarım simit yedim bol bol su içtim bu gün biraz halsizim erken yatmayı düşünüyorum öptüm kızlar

dün
45+30+15+30=120 dk yürüdüm kızlar
1 saat spor (inanın harikaydı akşam tekrar hocama teşekkür ederim)

eve gelince
21:00 1 küçük kepçe sulu köfte

23:00 1 kase haşlanmış mısır bu saate yemem lazım dı amma(nasıl canım istedi anlatamam)

bu sabah
07:00 1 bardak su ve ilaçlarım
09:30 2 dilim ekmek
2 diilim kaşar
bir parça çeçil peyniri
1 kupa kahve

eeee temizliğe başlayacağım ya öğlene pek yiyemem

nedemek tatlım ben gördüklerimi söyledim
canımcım yürüyüşe ilk 10 dk düşük
2. 10 dk biraz daha hızını artır ve böyle devam et

ben spor salonunda aletli çalışırken hocalar tavsiye etmişti

yaaaa güzelim niye inanmıyalım bu kk bazen çıldırtıyor insanı

ama sizlerin sayesinde affediyorum kk yı

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..PİLATESİMİ YAPTIM VE GELDİM..

DÜN AKŞAM Kİ YEMEĞİM:
18:30 DA:
1 KASE ÇORBA,
6 KAŞIK ISPANAK YEMEĞİ,
1 KASE YOĞURT,

20:30 DA: 2 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY,

22:00 DE: 1 KUPA ŞEKERSİZ SÜTLÜ NESCAFE,

SABAH KAHVALTIM:
09:30 DA: 2 BARDAK SU
1 DİLİM EKMEK,
1 DİLİM TELLİ PEYNİR,

ŞİMDİLİK BU KADAR,DIŞARI ÇIKICAM,ANACIĞIMLA PAZAR YAPICAKMIŞIZ..
İYİ GÜNLER SİZLERE..:teytey:

merabalar herkese nasılsınız.bende artık iyiyim sanki.hafif bi ağrım kaldı sadece Allaha şükür.
sabah yediklerim:
sabah çok az şekerli küçük bir kase sütlaç yedim.çook severimde.bol tarçınlı :))

az öncede bir tabak kuru f.ve yoğurt yedim bir dilim kepekli ekmek ile...

şimdilik bukadar ama sütlaç yediğim için akşama sadece bir tabak salata yicem.
herkesi öpüyorum.kendinize iyi bakın
.
Şeniz:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…