aynen öyle olmuşoff bugün galiba takımca uyuyamadık. Ben saat 5ti hala yatakta bir oyana bir bu yana döndüm durdum sonra bir ara uyumuşum.
öyle derin uyumuşum ki telefonumun çaldığını duymamışım ve bu yüzden hastaneye gidemedim.
Eryaman'da oturan çıtır grup arkadaşlarım, buralarda emekli sandığının anlaşmalı olduğu özel bir hastane var mı? Ya da klinik falan?
tatlım sende haftaya bildirisinya okula gitmeden önce tartılmayı unuttum :s
tabi yedim birşeylerde ne yapmalıyım sizce :s
ya ben ilk hafta daha çok veririm diye düşünmüştüm ama malesef
günaydın kızlar
ben bugün hiç uyuyamadım sabah 08:00 de yattım 08:45 de kalktım
kollarım ağrıyor kızlar hiç uyutmadı evin içide dolandım durdum
oğlumu okula gönderince biraz uzandım hepsi bu
sabah
08:00 1 bardak su ve ilaçlarım
09:00 1 kupa kahve
dün akşam 1 kase meyveli yoğurt az kalsın unutuyordum
eeee ne anladık biz bu işden tatlımmerhaba..akşam yemeğinin üstüne 76 kilo çıktım.yani 200 gr vermişim =( gerçi diyet fala hak getire bu hafta pizzalar kolalar pideler havada uçuştu.kilo almadığıma sevindim yani =)
[ı]abbaauuu kisecikler yok.ben öğlen yediklerimi yazıyım
haşlanmış karnıbahar sarımsaklı yoğurt içine
kırmızı pancar
havuç
yeşil soğan biber salatalık ile salata yaptım çokta güzel oldu afiyetle bir küçük tabak yedim.bir dilim ekmekle[/ı]
Merhabalar hepinize nasılsınız,iyisinizdir inşallah.
Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler,inşallah incecik olarak mezun olursunuz.
Hasta arkadaşlara da çok geçmiş olsun diyorum.Nam ablacım;ben de seni gördüm rüyamda iki gece üst üste.Sizin bir eczaneniz varmış.Ben de orada işe başlayacakmışım.Rüyamda çok çok zayıftın.İnceciktin.Seni resimlerden tanıyoruz ama daha değişik gördüm.İkisinde de eczanedeydik hayırdır inşallah.Bu arada okyanusa falan gidince bakınıyorum acaba karşılaşırmıyız diye.Görüşelim diyip bir türlü görüşemeyince rüyama girdin ablacım,neyse hayrolsun diyelim.
Rose'cim eryamanda ASG Tıp Merkezi var.Emekli sandığı ile de anlaşması varmış oranın.Eryaman evlerinde iş bankasının yanında.Dolphinin servisine binersin.Yürünecek yeri de çok az,direk gidiyor yani.Hepinizi öpüyorum.Görüşmek üzere hoşçakalın.
kız öyle güzel anlatmışsınki benim canım çekti vallahi
kahvaltı: 1 dilim tereyağlı kepek ekmeği
1 domates
öğle: 1 dilim kepek ekmeği 3 sucuk 1 domates 1 kk peynir
ara:1 dilim ekmek + peynir
akşam 5-6 kaşk pilav az etli bol salata 2 kaşık çorba 1 çatal fasülye
+ 45 dk yürüdüm.
nam özür dilerim.Daha dikkatli olacağımdan emin olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?