Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aynen öyle olmuş
canım vallhi bilmiyorum benim eşim bankacı bizim kendi kliniğimiz var

ya okula gitmeden önce tartılmayı unuttum :s

tabi yedim birşeylerde ne yapmalıyım sizce :s
tatlım sende haftaya bildirisin
csnım lütfen sen perşembeden bildirirsen daha iyi olur

ya ben ilk hafta daha çok veririm diye düşünmüştüm ama malesef

canım sizleri bu hafta fazla sıkmadım
hep beraber bir diyet veya başka birşey yapsak daha başarılı oluruz ama herkes herşeyi yapamıyor

Merhabalar hepinize nasılsınız,iyisinizdir inşallah.
Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler,inşallah incecik olarak mezun olursunuz.
Hasta arkadaşlara da çok geçmiş olsun diyorum.Nam ablacım;ben de seni gördüm rüyamda iki gece üst üste.Sizin bir eczaneniz varmış.Ben de orada işe başlayacakmışım.Rüyamda çok çok zayıftın.İnceciktin.Seni resimlerden tanıyoruz ama daha değişik gördüm.İkisinde de eczanedeydik hayırdır inşallah.Bu arada okyanusa falan gidince bakınıyorum acaba karşılaşırmıyız diye.Görüşelim diyip bir türlü görüşemeyince rüyama girdin ablacım,neyse hayrolsun diyelim.
Rose'cim eryamanda ASG Tıp Merkezi var.Emekli sandığı ile de anlaşması varmış oranın.Eryaman evlerinde iş bankasının yanında.Dolphinin servisine binersin.Yürünecek yeri de çok az,direk gidiyor yani.Hepinizi öpüyorum.Görüşmek üzere hoşçakalın.

Son düzenleme:

geçmiş olsun ablacım dikkat et kendine

meraba arkadaşlar az önce yediklerimi yazayım:
şekersz bir fincan çay
bir dilim ekmek
bir kaç çatal omlet
bir dilim kaşar peyniri
dün akşam internet kesildi giremedim.ama kilo bildirimimi yapmıştım..
herkesi öptümm..

TÜNAYDIN ARKADAŞLAR..DÜN YEDİKLERİMİ YAZAYIM..
ÖĞLEN BİŞEY YEMEDİM..DIŞARIDAYDIM..ARABA İLE İLGİLİ DE KÜÇÜK BİR SORUN YAŞADIM..VE ÇOK ÜŞÜDÜM..AKŞAM ANNEME GEÇTİM..
19:00 DA:
1 KASE ÇORBA,
1 DİLİM SEBZELİ HAMSİ YEDİM..
2 ÇATAL FASULYE TURŞUSU,
VE SALATA YEDİM..

2 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY..

22:00 DE 1 KUPA ŞEKERSİZ CAPİÇİNO İÇTİM,1 KÜÇÜK DİLİM DİYİM BİTTER ÇİKOLATA YEDİM..

KAHVALTIM:
2 DİLİM TAHILLI EKMEK,
1 DİLİM PEYNİR,
1 ADET YUMURTA,
VE ZENCEFİL ÇAYI..

ÖĞLEN DE DE,
1 KUPA BİTKİ ÇAYI,
1 KUPA YAYLA ÇORBASI..

İYİ HAFTA SONLARI KIZLAR..:teytey:

Son düzenleme:
abbaauuu kisecikler yok.ben öğlen yediklerimi yazıyım
haşlanmış karnıbahar sarımsaklı yoğurt içine
kırmızı pancar
havuç
yeşil soğan biber salatalık ile salata yaptım çokta güzel oldu afiyetle bir küçük tabak yedim.bir dilim ekmekle

merhaba kızlar
hafta sonu olunca oğlumdan sıra gelmiyor bana bir türlü buluşamadım sizlerle

sabah
09:00 1 barda su ve ilaçlarım
10:00 4 zeytin
1 dilim kaşar
1 yemek kaşığı sucuk
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı ahududu reçeli
3-4 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek

ara yarım litre su

öğlen
14:30 1 kupa yayla çorbası

16:00 1 kupa yayla çorbası

akşamada büyük bir ihtimal ile balık ızgara var
yiende son durum ne olur yazarım

merhaba..akşam yemeğinin üstüne 76 kilo çıktım.yani 200 gr vermişim =( gerçi diyet fala hak getire bu hafta pizzalar kolalar pideler havada uçuştu.kilo almadığıma sevindim yani =)
eeee ne anladık biz bu işden tatlım
yediklerine lütfen dikkat et

kız öyle güzel anlatmışsınki benim canım çekti vallahi

HAYIRDIR İNŞALLAH
İYİ DÜŞÜNELİM İYİ ÇIKSIN DİMİ TATLIMa.s.

kız öyle güzel anlatmışsınki benim canım çekti vallahi

nam abla gerçekten çok hoşuma gitti benimdecokacimcoook..yapımıda kolaycacık hemen oluyo.hemde çook hafif..ben akşamda ondan yedim az önce yani.artık sık sık yaparım heralde..bende kilo veremedim diye üzülüyordum ya hani regl oldum bugün.zaten bekliyodum dünden beri..bitene kadar tartılmim moralim bozuluyo.ama cumaya biter tabiki.herkesi öpüyorumŞeniz.bol bol sağlıklı kilo vermeler.yaw bu arda ziynet salinin eski halini gördüm az önce 75 kiloymuş:1shok:.şimdi 50.tabi fıstık gibi olmuş.çok şaşırdım ya.bizde ööle olcaz inşallah...

selam kızlar nasılsınız ben bu gün baya yoruldum sabah kurs vardı 8 de evden çıktım kurs 12.30 da bitti ama sincan da dolmuş durağında kaza olmuş yolda 1 saat dolmuş bekledim eve vardığımda saat 3 olmuştu temizlik yaptım çamaşır yıka as anlayacağınız resmen bittim hala ayaklarım bacaklarım sızlıyor akşam yemeğindede ne yazıkki fazla kaçırdım ben ev temizlerken eşimde anneme geldi çiğ köfte yaptılar şimdi annemdeyim çiğ köfte ayran marul turp yedim miktarını yazmıyorum çünkü kendimi kaybetmişim neyse yarın söz telafi ederim öptüm kıslar

kahvaltı: 1 dilim tereyağlı kepek ekmeği
1 domates

öğle: 1 dilim kepek ekmeği 3 sucuk 1 domates 1 kk peynir
ara:1 dilim ekmek + peynir

akşam 5-6 kaşk pilav az etli bol salata 2 kaşık çorba 1 çatal fasülye

+ 45 dk yürüdüm.

nam özür dilerim.Daha dikkatli olacağımdan emin olabilirsin.

canım merak ettim kaç yaşındasın?

bugün çooooooook yorucu bir gündü.
Sabah erkek arkadaşım geldi onunla yürüyüş bandımı kurduk artık her gün en az 45 dk. yürüyeceğim.
Yürüyüş bandının durduğu yer acayip tozlanmış onu silim derken o odayı sildim.
Ondan sonra kapıcı geldi kalorifer borularına bişiyler yapacaklarmış boruları söküp tekrar taktı derken kaloriferin içindeki pis su aktı artı borulardan dolayı sıvalar döküldü. Derken ben onu silerken bütün evimi silmişim.
Perdeleri de sonuna kadar açınca camların kirlendiğini gördüm onları da silim dedim.
Sonra halının bir tanesi çok gözüme battı onu da sildim derken acayip yoruldu.
Bu arada sadece 1 nescafe içtim 2 tane de kepekli galeta yedim.
Sonra akşam yemeğine nasıl yapcam yaa diye düşünürken erkek arkadaşımın yengesi aradı hadi gel yemeğe diye süper oldu valla.
Orada da 1 küçük reçel kasesi kadar bulgur pilavı yanında 2 köfte 1 tane baget ızgara yedim.
Ohh acayip yorulmuşum ama durmak yok yarın da perdeleri yıkayıp asacağım.
Öptüm hepinizi :)

Kolay gelsin sana rose kusura bakmayın arkadaşlar giremedim kaç gündür benim pc nin inadımı kk nın inadımı bilmem sayfa açılmadı sorun yaşadım oldukça gecikmeli olarak regl oldum bu sabah ay ölüyorum karın ağrısından valla ama bende temizlik yaptım bugün yine bitmiyor ki işler. Oğlumda huysuz 3-4 gündür nedense inmiyor kucağımdan azı dişlerini çıkarıcak sanırım benim oğlum hızlı dişlerini 2 şer 2şer çıkarıyor aynı anda....... Bende 100 gr vermişim ama sevinemedim ......
Sabah 1 bardak ayva yaprağını kaynatıp içtim ama diyetle ilgili değil faranjit ve bronşite iyi geliyormuş boğazda bulunan intabı atıyormuş.
Kahvaltıda 2 dilim ekmek 1 yumurta roka maydanoz havuçtan oluşan bol limonlu salata ve çay
öğlen 1 tabak çorba salata 1 dilim ekmek
saat 3 gibi 1 tane mandalina
akşam 2 dilim ekmek 1 tabak pırasa salata
arkadaşlar nedense ben pilav ve makarna yiyemiyorum hiç canım çekmiyor ama diyetisyen arada yemem gerektiğini söledi yaaa yiyemiyorum ama ben.....
çenem düştü yine ama hakkım kaç gündür yokum demi ama neyse tamam sustum öpüldünüz hepiniz şeker kızzlarr....

kızlar günaydınlarrr busabah yediklerimi yazayım
10:00da bir fincan şekersiz çay
birkaç ç.k. sarelle
bir kaç çatal sosisli omlet
birdilim ekmek

bukadar.bide belim çok kötü sanırım cuma günü sporda çok zorladım.şimdi zor yürüyorum.inş.yarına geçer.herkesi öptüm.

iyi pazarlar kardeş takım.bizim takımda kimsecikler yok ben de kardeşlerime bi bakıp geleyim dedim.sizin diyetleri okudum.maşallah iyisiniz.ben de iyiyim canım.çok dikkat ediyorum artık.yılbaşına kadar 3 kilo vermek amacım.ocakta da 5-6 kilo .inşallah yaza kadar tamamlarız şu kilo vermeyi.gerçi ben versem bile yine bu şekilde beslenmeye devam etmeyi planlıyorum.çünkü çok rahat ve vijdanen rahat hissediyorum kendimi.hadi hepinizi ayrı ayrı öptüm şekerler.bize de buyrun geln.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…