canım merak ettim kaç yaşındasın?
15 yaşındayım.
Kahvaltı: Bir gofret( pazar pazar erkenden okula gitmek zorunda olduğum için maalesef)
Öğle:Yarım tabak keşkek (Keşkek www.keskek.net Afyonkarahisar ın Afyon un geleneksel yemeği Keşkek) + 2 dilim ekmek
Ara:Yarım muz
Akşam yemeğini daha yemedim..
Ne güzel en gencimiz sensin yani.
Ben keşkeği Samsun/ Terme'ye özgü birşey diye biliyordum.
eee tatlım sende sende 50 kilolara geleceksin ben sana inanıyorum[ı]nam abla gerçekten çok hoşuma gitti benimdecokacimcoook..yapımıda kolaycacık hemen oluyo.hemde çook hafif..ben akşamda ondan yedim az önce yani.artık sık sık yaparım heralde..bende kilo veremedim diye üzülüyordum ya hani regl oldum bugün.zaten bekliyodum dünden beri..bitene kadar tartılmim moralim bozuluyo.ama cumaya biter tabiki.herkesi öpüyorumşeniz.bol bol sağlıklı kilo vermeler.yaw bu arda ziynet salinin eski halini gördüm az önce 75 kiloymuş:1shok:.şimdi 50.tabi fıstık gibi olmuş.çok şaşırdım ya.bizde ööle olcaz inşallah...[/ı]
allah yardımcın olsun canımselam kızlar nasılsınız ben bu gün baya yoruldum sabah kurs vardı 8 de evden çıktım kurs 12.30 da bitti ama sincan da dolmuş durağında kaza olmuş yolda 1 saat dolmuş bekledim eve vardığımda saat 3 olmuştu temizlik yaptım çamaşır yıka as anlayacağınız resmen bittim hala ayaklarım bacaklarım sızlıyor akşam yemeğindede ne yazıkki fazla kaçırdım ben ev temizlerken eşimde anneme geldi çiğ köfte yaptılar şimdi annemdeyim çiğ köfte ayran marul turp yedim miktarını yazmıyorum çünkü kendimi kaybetmişim neyse yarın söz telafi ederim öptüm kıslar
tatlım özür dilemene gerek yokkahvaltı: 1 dilim tereyağlı kepek ekmeği
1 domates
öğle: 1 dilim kepek ekmeği 3 sucuk 1 domates 1 kk peynir
ara:1 dilim ekmek + peynir
akşam 5-6 kaşk pilav az etli bol salata 2 kaşık çorba 1 çatal fasülye
+ 45 dk yürüdüm.
Nam özür dilerim.daha dikkatli olacağımdan emin olabilirsin.
vallahi iyi yorulmuşa benziyorsunbugün çooooooook yorucu bir gündü.
Sabah erkek arkadaşım geldi onunla yürüyüş bandımı kurduk artık her gün en az 45 dk. Yürüyeceğim.
Yürüyüş bandının durduğu yer acayip tozlanmış onu silim derken o odayı sildim.
Ondan sonra kapıcı geldi kalorifer borularına bişiyler yapacaklarmış boruları söküp tekrar taktı derken kaloriferin içindeki pis su aktı artı borulardan dolayı sıvalar döküldü. Derken ben onu silerken bütün evimi silmişim.
Perdeleri de sonuna kadar açınca camların kirlendiğini gördüm onları da silim dedim.
Sonra halının bir tanesi çok gözüme battı onu da sildim derken acayip yoruldu.
Bu arada sadece 1 nescafe içtim 2 tane de kepekli galeta yedim.
Sonra akşam yemeğine nasıl yapcam yaa diye düşünürken erkek arkadaşımın yengesi aradı hadi gel yemeğe diye süper oldu valla.
Orada da 1 küçük reçel kasesi kadar bulgur pilavı yanında 2 köfte 1 tane baget ızgara yedim.
Ohh acayip yorulmuşum ama durmak yok yarın da perdeleri yıkayıp asacağım.
öptüm hepinizi :)
merak etme tatlım yakında 500 500 vererek kendine düzenli bir yol seçmiş olacaksınkolay gelsin sana rose kusura bakmayın arkadaşlar giremedim kaç gündür benim pc nin inadımı kk nın inadımı bilmem sayfa açılmadı sorun yaşadım oldukça gecikmeli olarak regl oldum bu sabah ay ölüyorum karın ağrısından valla ama bende temizlik yaptım bugün yine bitmiyor ki işler. Oğlumda huysuz 3-4 gündür nedense inmiyor kucağımdan azı dişlerini çıkarıcak sanırım benim oğlum hızlı dişlerini 2 şer 2şer çıkarıyor aynı anda....... Bende 100 gr vermişim ama sevinemedim ......
Sabah 1 bardak ayva yaprağını kaynatıp içtim ama diyetle ilgili değil faranjit ve bronşite iyi geliyormuş boğazda bulunan intabı atıyormuş.
Kahvaltıda 2 dilim ekmek 1 yumurta roka maydanoz havuçtan oluşan bol limonlu salata ve çay
öğlen 1 tabak çorba salata 1 dilim ekmek
saat 3 gibi 1 tane mandalina
akşam 2 dilim ekmek 1 tabak pırasa salata
arkadaşlar nedense ben pilav ve makarna yiyemiyorum hiç canım çekmiyor ama diyetisyen arada yemem gerektiğini söledi yaaa yiyemiyorum ama ben.....
çenem düştü yine ama hakkım kaç gündür yokum demi ama neyse tamam sustum öpüldünüz hepiniz şeker kızzlarr....
slm kızlar ben bu sabah çok yedimm yaaa
peynir ,domates ,1 zeytin , 3 dilim sucuk 2 dilim ekmek şekersiz çay
sonra acı biber turşusu ,yarım kaşık reçel ve çok az nutella
canımmm çok gençsin bu avantajı kullan ve şimdiden kurtul bu kilolardan15 yaşındayım.
kahvaltı: Bir gofret( pazar pazar erkenden okula gitmek zorunda olduğum için maalesef)
öğle:yarım tabak keşkek (keşkek www.keskek.net afyonkarahisar ın afyon un geleneksel yemeği keşkek) + 2 dilim ekmek
ara:yarım muz
akşam yemeğini daha yemedim..
ay annenin durumunu düşünemiyorum canımselam kızlar,
ayy bugün annemi bi telaşlandırmışım ki farkında olmadan.
Cep telimin şarjı bitmiş ben fark etmemişim. Bir de ev telefonun da çoğu zaman fişini çekiyorum çok yanlış arayan oluyor diye.
Annem de bana ulaşamayınca da oo herkesi ayaklandırmış valla. Erkek arkadaşımı falan aramış ulaşamıyorum diye. En sonunda erkek arkadaşım yengesini aramış onlar geldiler. Sen nerdesin napıyorsun diye. Günüm maceralı başladı anlayacağınız.
Kahvaltıda 2 dilim ekmek bir kaç peynir çeşiti yedim; çeçil peyniri, beyaz peynir, light krem peynir.
Sonra pazara gittim süper yeşillikler aldım roka tere falan.
Pazardan dönünce de 2 tane kepekli galeta yedim 1 bardak açık çay ile.
evet öyle :smiley-cool:a.s:lepi: şimdiden versem şu fazlalıklaı :çok üzgünüm:
Keşkek için merzifona özgü diyen var denizliye özgü,afyona özgü,samsuna özgü..herkes birşeyler diyor hangisi doğru bilinmez =)
bu arada 4.olmuşuz tebrik ederim herkesi.ama listede adımı göremedim.geç bildirim yağtığımdan mı acaba kafamçokkarıştı
Evet öyle :smiley-cool:a.s:lepi: Şimdiden versem şu fazlalıklaı :çok üzgünüm:
Keşkek için Merzifona özgü diyen var Denizliye özgü,Afyona özgü,samsuna özgü..Herkes birşeyler diyor hangisi doğru bilinmez =)
Bu arada 4.olmuşuz tebrik ederim herkesi.Ama listede adımı göremedim.Geç bildirim yağtığımdan mı acaba kafamçokkarıştı
MERHABA KIZLAR
BUGÜN SABAH ERKENDEN OĞLUMUN OKULUNDA TOPLANTI VARDI
11:00 DE BAŞLADI 14:30 OLDU HALA BİTMİYOR VE SONUNDA KARAR VERDİM VE BİTİRDİM
ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR HİÇ BİR ÖĞRETMENİN OĞLUMDAN ŞİKAYETİ YOK
HEPSİDE BANA TEŞEKKÜR ETTİ "KEŞKE BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZ ALP GİBİ OLSA" DİYE GURUR DUYDUM İNANIN
NOTLARIDA MAŞALLAH ÇOK İYİ
ALLAH HEPİNİZE BÖYLE GÜNLERİ GÖSTERMESİ DİLEĞİYLE
selam bacular
çok üzgünüm anneannemi kaybettik 4 saat önce
annem bu sabah geri döndü memlekete ablama geçeli 5 gün olmuştu
2. ay annesine teyzemle birlikte baktılar of of oğlan demeyin kız demeyin hayırlı evlat olsun oğlum oğlum diye diye eniştemin hizmetini gördü malını mülkünü yiyen dayım yatağa düşünce teyzemin kapısına attı.ne aradı ne sordu
çok sinirli ve çok üzgünüm .yengem açlıktan öldürüyormuş nerdeyse ya ilaç verip uyutmuş sürekli.teyzem aldığında bebekler gibi baktılar annemle püreler yapıp yedirdiler.altını temizlediler ama 2.5 ay yaşatabildiler .aklı gidip geliyordu,teyzemlere gelin 1 bardak su ver allah rızası için yalvarıyormuş bazen neler yaşadı dayımlarda bilemiyoruz.hep orda kalmak orda ölmek istiyordu.o kadar karmaşık duygular içindeyimki gitmek istiyorum annemin yanında olayım diye annem gelme çocuğun hasta diyor .ALLAh herkese hayırlı evlat .hayırlı damat hayırlı gelin hayırlı ölümler versin
kızgınım
günaydın arkadaşlar
sılagül başın saolsun.çok üzüldüm.seni anlayabiliyorum.bende 9 ay önce ananemi kaybettim...Allah sabırlar versin.
ben daha kahvaltımı yapmadım ama annem hazırlıyo şuan.çünkü belimden yürüyeiyorum bile.dğn akşam acile gittim.iğne yaptılar yaa.çok korkarım iğneden.ama pekte faydası olmadı..kas spazmı dedi doktor.cuma günü sporda çok zorlamışım sanırım.bugün spora gidebiliriyim bilmiyorum.gidersem sadece yürüyüş yaparım sanırım yavaş yavaş..
herkesleri öpüyorumm
selam bacular
çok üzgünüm anneannemi kaybettik 4 saat önce
annem bu sabah geri döndü memlekete ablama geçeli 5 gün olmuştu
2. ay annesine teyzemle birlikte baktılar of of oğlan demeyin kız demeyin hayırlı evlat olsun oğlum oğlum diye diye eniştemin hizmetini gördü malını mülkünü yiyen dayım yatağa düşünce teyzemin kapısına attı.ne aradı ne sordu
çok sinirli ve çok üzgünüm .yengem açlıktan öldürüyormuş nerdeyse ya ilaç verip uyutmuş sürekli.teyzem aldığında bebekler gibi baktılar annemle püreler yapıp yedirdiler.altını temizlediler ama 2.5 ay yaşatabildiler .aklı gidip geliyordu,teyzemlere gelin 1 bardak su ver allah rızası için yalvarıyormuş bazen neler yaşadı dayımlarda bilemiyoruz.hep orda kalmak orda ölmek istiyordu.o kadar karmaşık duygular içindeyimki gitmek istiyorum annemin yanında olayım diye annem gelme çocuğun hasta diyor .ALLAh herkese hayırlı evlat .hayırlı damat hayırlı gelin hayırlı ölümler versin
kızgınım
günaydın arkadaşlar
sılagül başın saolsun.çok üzüldüm.seni anlayabiliyorum.bende 9 ay önce ananemi kaybettim...Allah sabırlar versin.
ben daha kahvaltımı yapmadım ama annem hazırlıyo şuan.çünkü belimden yürüyeiyorum bile.dğn akşam acile gittim.iğne yaptılar yaa.çok korkarım iğneden.ama pekte faydası olmadı..kas spazmı dedi doktor.cuma günü sporda çok zorlamışım sanırım.bugün spora gidebiliriyim bilmiyorum.gidersem sadece yürüyüş yaparım sanırım yavaş yavaş..
herkesleri öpüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?