• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhabalar kızlar

sılagülcüm hoşbulduk tatlım,öperim teyzesi oğluşumu.

namcım bidanem yavrikuşum sende haklısın insanın alıştığı yer gibi olmaz

oğluşumda sorma iyice keyifsizleşti.banada geçti gibi hastalık keşke ben hasta olsamda o hasta olmasa

bu yediklerime gelelim..
sabah 1çay tekşekerli,1gül böreği,1salata bir domates,
ara.rezene çayı,2elma
öğlen-1dilim k.ekemek çorba yeşil salata
ara ısırgan otu çayı 1elma
akşam,1dilm k.ekmek çorba 5yemek kaşıgı sebze yemegi bir kase cacık
2tane biskrem,süt
spor yok çünkü çok halsizim gribim
bugün şu ana kadar 2litre su

selam kızlar nasılsınız ben çok yorgunum neler yaptığımı yazayım hemencecik sabah 1 yumurta peynir domates salatalık 1 dilim kepekli ekmek iki çatalda patates kızartması malum bugün tatil be benimkiler kahvaltı keyfi istedi öğle çeyrek ekmekten daha az ekmeğin içine domates peynir ve kahve akşam içinde her türlü yeşillik olan salata 1 dilim kepekli ekmek çayın yanında 1 tane bisküvi yedim bugün ev temizledim ama ne temizlik kaldırdım bütün evi sildim süpürdüm saat 12 de başladım akşam 6 da ancak bitti çamaşır yıkadım sonra alışveriş yaptım iki tane market dolaştım bide cumartesi pazarına gittim fatihteki valla ayacıklarım sızlıyor birazdanda ütü yapcam yazlıkların hepsini çıkardım hadi sizi de öptüm canlarım

kızlar nasılsınız bakalım?
Ben de oturduğum yerde malesef kalçamı büyütüyorum.
Bu yüzden ayağım iyileşene kadar izinli olmak istiyorum çünkü hiçbir yardımım olmadığı gibi zararım da olacak takıma.
çünkü yediklerim hep atıştırmalık şeyler oluyor ya da erkek arkadaşımın bana yemek yapmasını beklemem gerekiyor ki o da en erken 10.30da eve gelebiliyor işten.
Ama sizi takip etmeye devam ediyor olacağım.
tamam izinli olabilirsin, ama şunu unutma kilon izinde olmuyor tatlım
abla bu yazara göre benim tüğ siklet olmam lazım ama ben tombul bir turpum
[ımg]http://img255.imageshack.us/img255/6110/comics0975pq.gif[/ımg] ahanda böyleyim yavvvvvv

tombul turpum ben seni yerim

HAYIRLI PAZARLAR ARKADAŞLAR...
BEN BU ARALAR HİÇ İYİ DEĞİLİM,BENİ AFFEDİN LÜTFEN..
YAZIŞMALARDA BULUNAMIYORUM...
VE BİR SÜRE DAHA BULUNMAK İSTEMİYORUM...
İZNİNİZLE BİRAZCIK ARA VERİYORUM...
AMA YİNEDE SİZİ TAKİP EDİCEM...
KENDNİZE ÇOK İYİ BAKIN,
SİZİ SEVİYORUM,
İYİKİ VARSINIZ...a.s.a.s.

tamam izinli olabilirsin, ama şunu unutma kilon izinde olmuyor tatlım

tamam ablacım ama kesin kilo alıcam, sürekli yatıyorum ya da yürüyorum (yürüyorum derken tek ayak tuvalete gidip gelmek için).
Tek yapabiliğim şey mekik çekmek,
bir de dün akşam sadece 2 salatalık 1 domates yedim.
Akşam yemek yemeye karar verdim, böylece en azından gece yakayamayacağım kalorilerden kurtulmuş oluyorum.

BEN BU ARALAR HıÇ ıYı DEĞıLıM,BENı AFFEDıN LÜTFEN..
VE BıR SÜRE DAHA BULUNMAK ıSTEMıYORUM...
ıZNıNıZLE BıRAZCIK ARA VERıYORUM...
AMA YıNEDE SıZı TAKıP EDıCEM...
KENDNıZE ÇOK ıYı BAKIN,
SıZı SEVıYORUM,
ıYıKı VARSINIZ...a.s.a.s.

Ben de seni çok seviyorum.
bizi yalnız bırakma lütfen....

Son düzenleme:
[I]HAYIRLI PAZARLAR ARKADAŞLAR...
KENDNİZE ÇOK İYİ BAKIN,
SİZİ SEVİYORUM,
[/I]

bernuşum bizde seni seviyoruz,bizi takip et bırakma bitanem..Şeniz

HERKEZE GÜZEL PAZARLAR ,PAZAR DİYİPTE BOL KALORİ ALMAYALIM DİMİŞeniz

merhaba kızlar nasılsınız.ösledinis mi beni :1rolleyes: geldim evime bu sabah.yaw ben yokken ya yeni birileri geliyo yada birileri gidiyor...
compass_rose çabuk dön canım.ayağın iyileşsin daha yarış yapacüz seninle yerimseniben

bernuşcum sende biran önce aramıza dönersin umarım.sorunlarını halletmiş olarak tabi inşallah :Saruboceq:

kararsız seninde resmini gördüm merakım geçti nihayet.vallahi çook şekersiniz hepiniz.oğluşunda çok tatlı Allah bağışlasın...avatarımdaki benim resmim ama tabi yüz bana ait sadece..zemin Jessica Alba bu resim photoshop tabiki.bende inşallah birgün o kiloya ulaşırım amin demeyin.olmayacak duaya amin denmezmiş :))))
kızlar bu iki günlük tatilde yine ben biraz koyverdim kendimi.ya şu ilk başlardaki motivasyonumu bulamıyorum ama şimdi biraz burdan başarı hikayelerini okuycam.beni çok motive ediyor..
şimdilik hoşçakalın...yarın için bomba gibi olamam lazım.yeni bir diyete değil ; yeni bir beslenme düzenine geçiyorum.yani arada kaçamak yok...herşeyden ama tadımlık...ayy çok kaçırdım yok(inşallah)
buna amiiin deyin emi :))))

bernuşum bizde seni seviyoruz,bizi takip et bırakma bitanem..Şeniz

HERKEZE GÜZEL PAZARLAR ,PAZAR DİYİPTE BOL KALORİ ALMAYALIM DİMİŞeniz

canım benim doğumu sormuşsun..ben normal doğum yaptım dikşimde çok azdı hemen iyileştim zaten.10.gün pilates yapmaya başladım.1 ay yaptım kilom düşmedi hiç ama sıkılaştım bayağı..eski kıyafetlere girmeye başladım şimdi kiloyu düşürmeye çalışıyorum...şimdi kaçıyorum kız ağlıyor öptüm canım
herkese kolay gelsin

merhaba kızlar nasılsınız.ösledinis mi beni :1rolleyes: geldim evime bu sabah.yaw ben yokken ya yeni birileri geliyo yada birileri gidiyor...
compass_rose çabuk dön canım.ayağın iyileşsin daha yarış yapacüz seninle yerimseniben

bernuşcum sende biran önce aramıza dönersin umarım.sorunlarını halletmiş olarak tabi inşallah :Saruboceq:

kararsız seninde resmini gördüm merakım geçti nihayet.vallahi çook şekersiniz hepiniz.oğluşunda çok tatlı Allah bağışlasın...avatarımdaki benim resmim ama tabi yüz bana ait sadece..zemin Jessica Alba bu resim photoshop tabiki.bende inşallah birgün o kiloya ulaşırım amin demeyin.olmayacak duaya amin denmezmiş :))))
kızlar bu iki günlük tatilde yine ben biraz koyverdim kendimi.ya şu ilk başlardaki motivasyonumu bulamıyorum ama şimdi biraz burdan başarı hikayelerini okuycam.beni çok motive ediyor..
şimdilik hoşçakalın...yarın için bomba gibi olamam lazım.yeni bir diyete değil ; yeni bir beslenme düzenine geçiyorum.yani arada kaçamak yok...herşeyden ama tadımlık...ayy çok kaçırdım yok(inşallah)
cabikçim hadi hayatım bizde başarı öyküleri yazalım neden olmasın istedikten sonra herşey oluyor.ben bir kere başardım şimdi bikeredaha başarcam sizinle burada hergün
biribirimizi sorgulayalım yaz geliyor.ayrıca resimde harikasınŞenizŞeniz

canım benim doğumu sormuşsun..ben normal doğum yaptım dikşimde çok azdı hemen iyileştim zaten.10.gün pilates yapmaya başladım.1 ay yaptım kilom düşmedi hiç ama sıkılaştım bayağı..eski kıyafetlere girmeye başladım şimdi kiloyu düşürmeye çalışıyorum...şimdi kaçıyorum kız ağlıyor öptüm canım
herkese kolay gelsin

he oldu şimdi bende nedense herkez genelde bu sıralar sezeryan yada epidurel yaptığı için senide öyle sanmıştım,vede çok yeni olduğu içinde mekik tehlikeli diye düşündüm bende başlıyorum yarın mekiğe.pilates evet sıkılaştırıyor,diyet gruplarındayız ya veririz tatlım kiloları zaten şu an üstümüzdeki kilolar taze kilolar çabuk gider inşallah.
kızın öpüyorum ağlatma onu..:ecrin_bebek::emir_bebek:

Gülüm beyzam gelmiş aramıza Şeniz hoşgelmiş a.s. Canım bebeğini Allah bağışlasın.sende yeniden kilolarından sağlıklı bir şekilde kurtul inşalalh..

Nam ablamada gelmişken bi sarmaş bırakayım Şeniz Şeniz fotolarını gördüm Maşallah harikasın. Alalh nazarlardan saklasın seni :nazar::nazar:

he oldu şimdi bende nedense herkez genelde bu sıralar sezeryan yada epidurel yaptığı için senide öyle sanmıştım,vede çok yeni olduğu içinde mekik tehlikeli diye düşündüm bende başlıyorum yarın mekiğe.pilates evet sıkılaştırıyor,diyet gruplarındayız ya veririz tatlım kiloları zaten şu an üstümüzdeki kilolar taze kilolar çabuk gider inşallah.
kızın öpüyorum ağlatma onu..:ecrin_bebek::emir_bebek:
AŞKUSUUUU
PİLATES KİLO VERDİRMİYOR, AMA MÜTHİŞ SIKILAŞTIRIYOR

Gülüm beyzam gelmiş aramıza Şeniz hoşgelmiş a.s. Canım bebeğini Allah bağışlasın.sende yeniden kilolarından sağlıklı bir şekilde kurtul inşalalh..

Nam ablamada gelmişken bi sarmaş bırakayım Şeniz Şeniz fotolarını gördüm Maşallah harikasın. Alalh nazarlardan saklasın seni :nazar::nazar:

ABLASI DA SİLVİŞİNİ ŞÖYLE SULU SULU BİR ÖPSÜNŞeniz DUYDUNMU SESİyerimseniben

hoşbulduk silviyamŞenizŞenizteşekkür ederim güzel dileğin içinŞeniz
bir kere daha bu zayıflama işinin başındayım bu sefrde inşallah başarıcam..sizinleŞeniz
zaten kilolar taze inşallah zorluk çıkarmıcaklşar bana boğazı tutçaz tabiki.herşey orda bitiyor..:içelim:

KENDNİZE ÇOK İYİ BAKIN,
SİZİ SEVİYORUM,

canım benim bizde seni çok ama çokkkk seviyoruz kendine iyi bak canını sıkan şeyler her ne ise umarım düzelir:Saruboceq:Şeniz

saol canım oğlum yakışıklı dimialkisalkisalkis maşallah bu resim tam artist resmi kız sende ses var yüz güzelliği var yakında vücut ölçüleri de tam olcek kim tutar seni:teytey:

canlarım hemen yazayım bugünümü yine yorucu ve yoğun bir pazardı sabah evde baba ile oğulun kavgası çıktı bende ikisinede küstüm kahvaltı yapmadım çay içtim öğle çeyrek puaça yedim aralarda 3 tane gün kurusu akşamda 1 tane kabak mücver ve 1 kaşıkta arnavut ciğeri ile bol salata yedim bugün çeyrek puaça haricinde hiç ekmek yemedim kızlar öğle 30 dakika aletlerle spor ve kısa bir yürüyüşümde var sonra sosyete pazarı dolaştım öptüm kızlar hepinizi ha bu arada çok şükür bağırsaklarım normale döndü nam ablacım sölediğin burda yoktu yarın sincandan alcam evde bulunsun yine ihtiyacım olursa kullanırım

Back