• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu arada herkesin ulusal egemenlik bayramını kutlarım atamın emenat ettiği cumhuriyetimizi cumhuriyet olarak demokratik özgür bir ülke olarak çocuklarımıza bırakırız inşallah tüm çocukların ruhu çocuk olanlarında 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum bu ülke daha nice bayramlar görecek

KIZLAR MERHABA

HEMEN ÇIKMAM GEREKİYOR GELİNCE TEKER TEKER CEVAPLIYACAĞIM MESAJLARINIZIyerimseniben

ÖPTÜM HEPİNİZİa.s.

KIZLAR HİÇ ANKARA BULUŞMASINA BAKIPDA BİRŞEY SÖYLEMEDİNİZ AĞLIYACAĞIM senağlamasenağlama AHANDA AĞLADIM BİLEsenağlamasenağlama

namcım

akşam tüm yediklerimi yazarım ayrı ayrı yazmayım şimdi

resimlerinizi az önce gördüm,ben zannediyordumki bu hafta buluşçanız,bir baktımki hatunlar buluşmuş bile valla leopar desen sana pek yakışmış anam güzel hatunsun ne giysen yakışır hele okotun benide özendirdin zayıfllayayım hele bende giyecem kot şimdi giysemde pek yakışmıyor..
valla dostlugunuz daim olsun ve helal olsun size negüzel herzaman buluşuyosunuz hepiniz birer gülsünüz siz..

compass_rose
canım geçmiş olsun dikkat et kendine ..ayrıca teşekkür ederim hoşbulduk..

kararsızım canım hoşbuldukŞeniz

sizlerle burda tekrar zayıflayacağım

daha önce başardım bu zayıflamayı yine başarmak istiyorum desteğinizi esirgemeyin benden..

Nam ablacım karıstırdım evet bıber kapsulu,nasıl ıse yarıyor mu dıye sormak ıstemıstım
EVET KULANDIM BİR ZAMANLAR, TATLIM BENCE YARIYOR, BEN BU HAP SAYESİNDE ÇOK AMA ÇOK İNCELDİM, AMA BEN SIKI BİR DİYETTE UYGULADIM
SPOR VE YÜRÜYÜŞLERİMİ HİÇ EKSİK ETMEDİM

herkese selam hihoyyyt çok çok özledim sizi umarım hatırlanmışımdır nam ablam bernuşcum sanırım siz varsınız sadece eskiden hepsini daha okuyamadım ŞenizŞeniz diğer arkadaşlarada selamlar kolay gelsin herkese a.s.
geçen sene bu dönemlerde başlamıştım yolculuğa 80 doruk noktasını görünce kötükedihüso geçen sürede ideal kilomun altına bile düşebildim :teytey::teytey: yaklaşık 7aydır 58 60 kilo arasında gidip geliyorum kalıcığıda sağladım yani umarım :Saruboceq::lepi:
herkese tek söyleyebileceğim vazgeçmeyin inanın yediğimiz o tatlıların tuzluların keyfi maksimum 10 dk ama istediğin gibi görünmenin istediğini giyebilmenin keyfine değişilmez:içelim:
tekrar selamlar öpücükler yanımda olduğunuz için teşekkürler:lepi:
kararsızım da varmışŞeniz

FISTIĞIM ÖZLEDİM SENİ Şeniz
VEEE SENİ TEBRİK EDİYORUM BANA SÖYLEDİĞİN GİBİ YAPMIŞSIN ASLA BIRAKMAMIŞSIN KENDİNİyerimseniben

KIZLAR FISTIKREÇELİ ARKADAŞIMIZ SALATALIK DİYETİNİ UZUN BİR SÜRE UYGULADI, SONRA EVİNİ TAŞIDI VE ŞUAN NETİ YOK BİZLERDEN ZORUNLU AYRILDI

AMA BEN ARA SIRA KENDİSİNE NOT BIRAKIYORUM SAĞOLSUN BİZİ MERAKTA BIRAKMIYORa.s.

bu arada herkesin ulusal egemenlik bayramını kutlarım atamın emenat ettiği cumhuriyetimizi cumhuriyet olarak demokratik özgür bir ülke olarak çocuklarımıza bırakırız inşallah tüm çocukların ruhu çocuk olanlarında 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum bu ülke daha nice bayramlar görecek
SÖZLERıNE KATILMAMAK ELDE DEĞıL TATLIM
NE GÜZEL SÖYLEMıŞSıN AĞZINA SAĞLIKa.s.

compass_rose
canım geçmiş olsun dikkat et kendine ..ayrıca teşekkür ederim hoşbulduk..

kararsızım canım hoşbuldukŞeniz

sizlerle burda tekrar zayıflayacağım

daha önce başardım bu zayıflamayı yine başarmak istiyorum desteğinizi esirgemeyin benden..

BAŞARACAKSIN TABıKı TATLIM

BU ARADA SEN YARIN KıLO BıLDıRıMı YAPMA HAFTAYA YAPARSIN

sabah yediklerimle başlayayım
08:30 1 bardak su ve ilaçlarım
08:45 2 tane gün kurusu

09:50 2 dilim çavdar ekmeği
3 tane zeytin
1 çay kaşığı ahududu reçeli
1 bardak çay

öğlen
13:00 2 PORTAKAL

AKŞAM
16:30 1 kase mercimek çorbası
3 yemek kaşığı semiz otu yemeği
3-4 tane yeşil soğan
1 dilim ekmek

35+35+60+30=160 dk. Yürüyüş
45 dk. Aletli çalışma

şu ana kadar 3 litre su

Son düzenleme:
3.TAKIM ** 101. ETAP **
sılagul( 62.0/ / /% )
bernuş (65.0/ / / %)
kararsız ( 59.1/ / /% )
selin34 (64.8/ / /% )
compass rose ( 71.2/ / /%)
cabik (76.2/ / /% )
ademel(75.2 // /%)
rainbow87(125.5 // /%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO(599.0 / / / %)

2 YENİ ARKADAŞIMIZ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTADAN İTİBAREN KİLO BİLDİRİMİ YAPARSINIZ VE O ZAMANA KADAR DA ALIŞMIŞ OLURSUNUZ TAKIMAyerimseniben

ADEMELARKADAŞIMIZ NETE GİREMİYECEĞİNİ AMA BANA TELEFON İLE BİLDİRECEĞİNİ İLETMİŞTİ KIZLAR

gülbeyzacım hayırlı olsun bebeğin inşallah uzun ömürlü olur aldığın kilolarda kısa ömürlü yerimseniben

kararsızım aceleci davrandım önce yazim sonra okim dedim unutulacak kadınmısın sen kaydirigubbakcemile3

compass_rose çok geçmiş olsun a.s.

veee nam ablam desteğinizle oldu teşekkür ederim sizden ayrı kalsamda neler var neler yok takip ettim ve umarım başardım :asigim: bende sizi çook özledimŞeniz

evet kızlar salatalık diyetini uyguladım uzun bi süre sıkılmam ben diyen ve bağırsak proplemi olan herkese tavsiye ediyorum bu arada kellogs da tavsiye ederim kızlar tatlı bağımlılığınız varsa çok çok etkili light sütle valla birer ikişer gidiyo kilolar kaydirigubbakcemile5

gülbeyzacım hayırlı olsun bebeğin inşallah uzun ömürlü olur aldığın kilolarda kısa ömürlü yerimseniben

kararsızım aceleci davrandım önce yazim sonra okim dedim unutulacak kadınmısın sen kaydirigubbakcemile3

compass_rose çok geçmiş olsun a.s.

veee nam ablam desteğinizle oldu teşekkür ederim sizden ayrı kalsamda neler var neler yok takip ettim ve umarım başardım :asigim: bende sizi çook özledimŞeniz

evet kızlar salatalık diyetini uyguladım uzun bi süre sıkılmam ben diyen ve bağırsak proplemi olan herkese tavsiye ediyorum bu arada kellogs da tavsiye ederim kızlar tatlı bağımlılığınız varsa çok çok etkili light sütle valla birer ikişer gidiyo kilolar kaydirigubbakcemile5

CANIMIN İÇİ SENİN YAZINI GÖRÜNCE ÇOK MUTLU OLDUM
MERAK EDİYORDUM BİZİM KIZ NE YAPTI DİYE:sm_confused:

TATLIM DESENE AYNI KİLODAYIZ BEN MEZUN OLALI 1 YIL OLACAK DİYET GRUNDAN AMA KIZLARI BIRAKAMADIM BIRAKMAYACAĞIMDA

BİZİ MUTLAKA HABERSİZ BIRAKMA, İSTERSEN BENİM GİBİ YEDİKLERİNİ BURAYA YAZARAK MOTİVE OLABİLİRSİN

ŞİMDİ ÇIKMAM GEREKİYOR SONRA GÖRÜŞÜRÜZa.s.

BAŞARACAKSIN TABİKİ TATLIM

BU ARADA SEN YARIN KİLO BİLDİRİMİ YAPMA HAFTAYA YAPARSIN

tamam canım yarın ben bildirmiyorum kilocumu:dance:
haftaya söylerim artık:asigim:
inşallah tekrar başarcam zayıflamayıkaydirigubbakcemile3
fıstıkreçeli teşekkür ederim canım güzel dileğin için
şu salata diyetini de merak ettim aslında ama şu an yapmam uygun olmaz değilmi namcım..

23 NİSAN
sabah 1tane yağsız tost 1çay tek şekerli
ara-elma
öğlen 1kase çorba.1dilim k.ekmek 5yemek kaşığı sebze yemeği yoğurt
araelma ve rezene çayı
akşam 1dilim ekmek 5yemek kaşığı sebze y.5kaşık yağsız makarna yoğurt bol yeşil salata
ilerleyen saatlerde 1bardak süt içerim ve 1elma yerim
spor ise 30dakika yürüyüş
su ise sanırım 1kilo içmişimdir.onu çoğaltçam ..

Merhabalar kızlar nasılsınız.ben iyiyim Allaha şükür.İçinde azcıkda olsa çocuk yönü kalmış olanların bayramını kutluyorum öncelikle

gülbeyza hoşgeldin...umarım hoşgidersin zamanı geldiğinde :))

sabah
bir fincan şekersiz çay
öğle:
tavuk döner,20+20 40 dk hızlı yürüyüş
akşam
salata bir dilim ekmek bir tabak bezelye kayganası
BENDE ÖPTÜM SENİ
EMMMEEE DATLUM KIYMATLIM BENCE YEDİKLERİNE DİKKAT ET BİLİYORSUN YAKINDA SENİ SAHNELERDE GÖRECEĞİZ

EE EKRANLAR ZATEN 5-6 KİLO FAZLA GÖSTERİYORMUŞ O YÜZDEN SEN 50 Lİ RAKAMLARA İNMELİSİN Kİ DAHA HOŞ GÖRÜNESİN
ahh nam ablacım çok güldürdün beni :roflol: .Allah'ta seni güldürsün inşallah...meşur oldum sahneye çıktımda ekranın 5-6 kilo fazla göstermesi kaldı..vallahi alemsin.ama hoşuma gitti biran hayallere daldım :)))
burnumu kpss kitabının arasından çıkarıp meşur olmaakk kiiim ben kim.zate istememde yaa sırnaşık şey şöhret benide değiştirirse naparım..enemmmm..
neyse canlar ben kaçıyım.hepini öpüyorum...hoşça kalın,mutlu kalın...

nam ablacım buluşma resimlerinizi şimdi gördüm.bence en güzel sensinn şşş çaktırma (duymasınlar)
diğer arkadaşlarda güzel tabiki.vallahi bende kıskandım.ankarada olsam kesin gelirdim..ne güzel eğlenmişinizdir.Allah dostluğunuzu daim etsin...

ŞİMDİ KIZLAR YALAN MI SÖYLÜYORUM
ŞUNU TEKRAR DİNLERMİSİNİZ

Yedigün Yıldızları

ahh nam ablacım çok güldürdün beni :roflol: .Allah'ta seni güldürsün inşallah...meşur oldum sahneye çıktımda ekranın 5-6 kilo fazla göstermesi kaldı..vallahi alemsin.ama hoşuma gitti biran hayallere daldım :)))
burnumu kpss kitabının arasından çıkarıp meşur olmaakk kiiim ben kim.zate istememde yaa sırnaşık şey şöhret benide değiştirirse naparım..enemmmm..
neyse canlar ben kaçıyım.hepini öpüyorum...hoşça kalın,mutlu kalın...

BUYUR HANIMEFENDİ :mymeka:
BEN SEN EKRANLARDA KİLOLU GÖRMEK İSTEMİYORUM.

NEYSE SEN ŞU KPSS SINAVINI HALLET KADROLU ŞARKICI OLURSUNa.s

nam ablacım buluşma resimlerinizi şimdi gördüm.bence en güzel sensinn şşş çaktırma (duymasınlar)
diğer arkadaşlarda güzel tabiki.vallahi bende kıskandım.ankarada olsam kesin gelirdim..ne güzel eğlenmişinizdir.Allah dostluğunuzu daim etsin...

KARARSIZ İLEDE TANIŞTIM ORADA

BİRDE CANIMIN İÇİ BEN NEREDE OLURSAM ORADA EĞLENCE VAR DEMEKDİR:roflol::roflol:

kızlar ve özellikle nam ablacım ben feci durumdayım pirinç lapası deneyen varmı bağırsaklarda sorun yaratıyormu çünkü 2 haftadır benim bağırsaklar kötü durumda napcam bilmiyorum acaba lapa yapsam ama bir öğünde yayla çorbası içsem ne olur bana yardım edin 1 hafta oldu 1 defa wc gördüm tabi kilodada fazlalık var ablacım ben bu hafta fazla çıkıyorum ama valla yemekten değil yediklerimi vücudumdan gönderemiyorum tam kilom tam 700gr fazla

gunaydıni kılom sabah ıtıbarıyle 124.5, cok mutluyum ınanır mısınız bılmem artık kıyafetlerımde farketmeye basladım,ve cevremde farkedıyor bu benı daha da motıve edıyor sımdı sınava gıtmelıyım.. cok zor bır sınav benım ıcın dua edın:(

Back