Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SEN HER ŞEKİLDE O MUHTEŞEM SESİNİ DUYURABİLİRSİN CANIMMMnam ablacıım çook teşekkür ederim gerçekten...evet şarkıcı olurum belki ama onda bile kadrolu olabilir miyim orası şüpheli.olmadı sözleşmeli yada ücretli yada vekil şarkıcılık yaparım demü :)))
birde nam ablacım bu öğleden sonra samsuna gidiyorum.dayımlara.iki-üç gün yokum yani.beni ösleyin anacııım...
kilo bildirimi sabah aklımdaydı.apar topar kursa yetişiyim diye çıktım.msj atarım diye düşündüm.tabi unuttum.noolur kusura bakmayın..
çook öpüyorum sizi... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
.
birde kararsız da var demişsin nam ablacım resiimlerde hankisiii kii merak ettim.göremedim ben yaw.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TATLIM
İNAN YENİ FARK ABLACIM NE ZAMAN HALLETTİN AYAĞINI:sm_confused:a.s.
canım geçmiş olsunŞeniz nazarmı değdi sana bacum
aaa birde compass_rose canımcım çoook geçmiş olsun yaaa.çok üzüldüm.umarım çabucak iyileşirsin.
[COLOR]
SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM, (SINAV)merhabalar. compass rose cum com gecmıs olsun canım yaa.. benım de bıleklerım kıloma gore cok ıncedır onlaır burkmadıgım bır hafta olmaz.. bu tıp durumlarda ılla da bır yere gıdeceksem muscorıl ıcıyorum kas gevsetıcısı ama tabı onu ıcıp sankı bılek gecmıs gıbı hoplayıp zıplamak yok bence bır ortopedıst e goster morarma ve sısme varsa, cok gecmıs olsun tekrar
cok mutluyum, sınavlarım cok ıyı gectı, ınanın bana. artık 6 kılo kadar vermıs oldugum ıcın az bıle olsa aynada ufak farklılıklar gormek benı mutlu edıyor ıyı kı varsınız hepsı sızın sayenızde
yedıklerımı de yazayım
sabah 1 dılım kepek ekmegı kasar domates salatlık, kutu süt
ara: 3 kayısı 3 cevız
ogle: tonbalıklı sandıvıc,imarul
ara elma
ara elma -salatalık
aksam sebzelı ızgara tavuk 1 dılım ekmek
ara buyuk bır kase sutle kepeklı kornfleks
ANACIM NE BULDUYSAN GÖTÜRDÜN MİDEYEcokacimcoook70.8 kilo çıktım 1 gr bile veremedim. bu hafta daha sıkı olucam sabah bi kaç tutam bazlama domates peynir biber şekerli çay
KIZLAR SABAHIN KÖRÜNDE HAMAMA GİTTİM
OHHH SEFAM OLSUN ŞİMDİ TERTEMİZ MİSKİMİN OLDUMkaydirigubbakcemile3
ZATEN ÇOK ÜZGÜNÜM:çok üzgünüm: YARIN AKŞAMDAN İTİBAREN BENİM GİTTİĞİM HAMAM KÜLTÜR BAKANŞIĞI TARAFINDAN TADİLATA ALINIYOR:çok üzgünüm: EN AZ 3 AY KAPALIsenağlama
geçmiş olsun canımcımmerhaba sevgili takım arkadaşlarım
dün gece girdim nete ama buraya yazamadım
oğlluşum biraz rahatsızdı kucağımdaydı hep yazmak ne mümkün.
Dünki yediklerimi hemen yazayım
2bardak su
1dilim k.ekmek,az peynir 1çay tek şekerli
ara 3bardak su
öglen
1dilim k.ekmek bir kase çorba yeşil salata ve 5kaşık sebze y
ara 2bardak su rezene çayı elma
akşam
1dilim k.ekmek,1kase çorba 2kaşık pilav 3köfte bol yeşil salata
ara.1bardak süt 1ayva
spor yok..
canım başka hamam bana bu kadar zevk vermezki tatlım[sıze="2"]oh valla sefan olsun aşkusuşenizolsun kız başka hamama gidersinşeniz[/sıze]
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-diyet-haplari-spor-acikmadan-yeme-yeter.html
KIZLAR BU LİNKE BİR GÖZ ATIN DERİM