• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

1131808284uzulme10pa.gif

dans4zj.gif
VALLA BAK SÖZ ŞU İŞLERİMİ Bİ HALLEDEYİM ŞU HATUN GİBİN KIPIR KIPIR OLCAM ZAYIFLICAM SÖZ

Kalorisi düşük içecekler

Havalar ısınınca dayanamıyorum. Soğuk bir şeyler içmek istiyorum. Kalorisi düşük olan ne tavsiye edersiniz?

Beslenme programının kalorisini artırmamak için sürekli su içmeye çalışıyorsunuz. Sıcak havalarda su içmek kışa göre daha kolay ama yine de farklı soğuk içecekler gözünüzün önünden geçiyor olabilir. Birazcık hareketinizi artırarak, hayatınızdaki birkaç tembellikten vazgeçerek aslında 1 bardak soğuk içeceği programınıza ilave edebilirsiniz. Diyetisyeninize danışarak bu içeceklerden birini günlük programınıza ekleyebilirsiniz:

1 bardak taze sıkılmış meyve suyu (buzlu)

1 bardak taze sıkılmış portakal suyu + biraz soda ile karıştırın

Evde yapılmış veya şekersiz hazırlanmış limonata (tatlandırıcı ile veya 1 çay kaşığı bal ile taze nane ilave ederek)

1 küçük bardak ayran

1 bardak light süt ile yapılmış kahve (buzlu)(tam yağlı sütten yapacaksanız yarı yarıya su ile karıştırın)

1 şişe light bira

1 kadeh şarap

Ice tea (buzlu çay)

Kremasız soğuk kahveler

nam abla zayıflayalım derken bizi alkolik mi yapcan:roflol:kafamçokkarıştı

ezogelin çorbası tavuk shinitzel ve sebze parçaları
arkadaşalr sağ olsunlar yaş günü pastası almışlar yemesem ayıp olacaktı.1 dilim de pasta
1 tane de çeşnili ekmek
cokacimcoook
nam abla zayıflayalım derken bizi alkolik mi yapcan:roflol:kafamçokkarıştı
NEDEN OLMASIN DERMİŞİM:delphin:
benneyaptımki ya ben pişman oldum yediklerime

TAMDA DİYECEKTİMKİ YE YE SONRA PİŞMAN OLURSUN

BİLİYORMUSUN BEN DOĞUM GÜNÜMDE PASTA KESİM, AMA YEMEDİM ÜZERİNDEKİ MEYVEDEN 1 TANEcokacimcoook

yediklerimi yazayım kızlar sabah 1 sigara böreyi büyüklüğünde fırında pişmiş börek çay öğle çubuk kraker akşam 2 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık kıymalı kabak yemeği bol brokoli öptüm canlarımmmmmm şimdik gidip lahana yağımı sürcem bira spor yapayım bakalım terletecek mi daha yeni deneyecem

Merhabalr sabah sınavım var, son 3 gunu hızla gecıyorum
cumartesi (odul gunum)
sabah: 2 dılım kepek ekmegı dıyet kasar domates salatalık
ara marul
ogle kepeklı sandıvıc
ara magnum
ara salatalık
aksam kasarlı pıde ( ceyregınden fazlasını bıraktım) ayran
2ssat yuruyus,1 saat dans
PAZAR
Sabah 1 dılım kepek ek. dom.salatalık, dıyet ksar
ara:elma
ogle: 2 dılım kepek ekmegı dıyet sandıvıc
ara:3 kuru kayısı 3 cevız
ara:elma
aksam:az (50 gr) tavuk etı yagsız kavrulmus, bol bakla,yogurt 1 dılım ekmek

Pazartesi

Sabah: 3k. kayısı 10 fındık
ara 1 dılım kep. ek. kasar dom. salat.
ara:marul
ogle: dıyet sandvc ayran
ara:yarım elma
ara:salatalık
aksam: cok az yaglı fırında mucver gıbı bısı:)(annem yapmıs), 4 kasık kadar yedım, yarım dılım ekmek, 1 baradk ayran
ara: buyuk bır kase sut ve kepeklı cornfleks

ozledım sıze yazmayı:D ama ıste sınavlar benı mazur gorun:D

yazıyorum yarım tane çeşni ekmek küçük yuvarlak esmer ekmek oluyo kendisleri
domates salatalık 1 zeytin beyaz peynir az şekerli çay
iş yerie gelince arkadaş çubuk verdi gevrek diyolar ya ondan 2 tane 2 şekerli çay.
artıkın karar verdim önüme geleni yemiycem

Back