Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalorisi düşük içecekler
Havalar ısınınca dayanamıyorum. Soğuk bir şeyler içmek istiyorum. Kalorisi düşük olan ne tavsiye edersiniz?
Beslenme programının kalorisini artırmamak için sürekli su içmeye çalışıyorsunuz. Sıcak havalarda su içmek kışa göre daha kolay ama yine de farklı soğuk içecekler gözünüzün önünden geçiyor olabilir. Birazcık hareketinizi artırarak, hayatınızdaki birkaç tembellikten vazgeçerek aslında 1 bardak soğuk içeceği programınıza ilave edebilirsiniz. Diyetisyeninize danışarak bu içeceklerden birini günlük programınıza ekleyebilirsiniz:
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu (buzlu)
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu + biraz soda ile karıştırın
Evde yapılmış veya şekersiz hazırlanmış limonata (tatlandırıcı ile veya 1 çay kaşığı bal ile taze nane ilave ederek)
1 küçük bardak ayran
1 bardak light süt ile yapılmış kahve (buzlu)(tam yağlı sütten yapacaksanız yarı yarıya su ile karıştırın)
1 şişe light bira
1 kadeh şarap
Ice tea (buzlu çay)
Kremasız soğuk kahveler
cokacimcoookezogelin çorbası tavuk shinitzel ve sebze parçaları
arkadaşalr sağ olsunlar yaş günü pastası almışlar yemesem ayıp olacaktı.1 dilim de pasta
1 tane de çeşnili ekmek
NEDEN OLMASIN DERMİŞİMnam abla zayıflayalım derken bizi alkolik mi yapcan:roflol:kafamçokkarıştı
benneyaptımki ya ben pişman oldum yediklerime
ben de geldim. şimdi yazıyım sabah ne yedim peynir domates salatalık biraz ekmek çay.
iyi başladım gibi ama öğlen yedikleimi yazmaya utanmasam bari. sabah tartıldım 70.8 kg çıktım
benneyaptımki ya ben pişman oldum yediklerime
ezogelin çorbası tavuk shinitzel ve sebze parçaları
arkadaşalr sağ olsunlar yaş günü pastası almışlar yemesem ayıp olacaktı.1 dilim de pasta
1 tane de çeşnili ekmek