Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dün ne güzel geçmiş bugün yazık etmişsin ah be ablaa sucuk kaçamağı neyine yetmedi :110:ben de brokoli salatasını denemeyi düşünüyordum vazgeçtim afiyet olsun :nazar:
Sucuk kaçamak mı protein ya o yüzden yedim ama aç kalktım çok yemedim yani tabi hsklısın bugünü batırmayaydım iyiydi keşke olmasaydı ama bir ay önceden organize edilen bir kahvaltı planı vardı bi kaç aile mekan da güzeldi böyle zamanlarda ben tutmuyorum kendimi güzel anıları diyet psikolojisi ile bozmak istemiyorum 😔hafta içi yine askeri disiplinle devam:sampiyon:

Sucuk kaçamak mı protein ya o yüzden yedim ama aç kalktım çok yemedim yani tabi hsklısın bugünü batırmayaydım iyiydi keşke olmasaydı ama bir ay önceden organize edilen bir kahvaltı planı vardı bi kaç aile mekan da güzeldi böyle zamanlarda ben tutmuyorum kendimi güzel anıları diyet psikolojisi ile bozmak istemiyorum 😔hafta içi yine askeri disiplinle devam:sampiyon:
ablacım ben sucuğun kaçamak olduğunu düşünüyorum biz kendimiz yapmıyoruz evde var o da hazır işlenmiş et sonuçta yememeye gayret ediyorum ben
güzel geçirdiysen ne mutlu benim kaçamaklarım normalde gereksiz fazla yiyip sonradan pişman olmak oluyor :KK12:

haftasonlari az az ben de tuketiyorum
sucuksuz hayat biraz bayat :KK70: :p

Ablacim ne guzel sporunu yapmissin nedeeen bol karbonhidratli beslendin 😫😫 hafta ici telafi edecegiz insallah 💕
İnşallah cnm.

Yav bi türlü tam anlamıyla başlayamıyorum. Sanki hiç kilo veremeyeceğim gibi geliyor bi bıkkınlık var üzerimde. Şu hamilelikte de kilo almasam ne olurdu yani. Ayy depresyona girdim 😡😩😩

İnşallah cnm.

Yav bi türlü tam anlamıyla başlayamıyorum. Sanki hiç kilo veremeyeceğim gibi geliyor bi bıkkınlık var üzerimde. Şu hamilelikte de kilo almasam ne olurdu yani. Ayy depresyona girdim 😡😩😩
gercekten menulerin pek diyet menusu degil listeye de alamadim guvenip. bu sekilde devam edersen cuma gunu aylik %2 yi de tutturamaz sari kart alirsin canim :KK43:
ama yine de sonucta az eksi yerine artiya da gidebilirdin. tamamen uzaklasma sakin.

gercekten menulerin pek diyet menusu degil listeye de alamadim guvenip. bu sekilde devam edersen cuma gunu aylik %2 yi de tutturamaz sari kart alirsin canim :KK43:
ama yine de sonucta az eksi yerine artiya da gidebilirdin. tamamen uzaklasma sakin.
Bakalım cnm bende zaten etkilememek için listeye girmek istemedim.

İnşallah cnm.

Bu bikkinlik bende de vardi abla surekli diyete baslayip 2 gun sonra birakiyordum 100 kilo olunca ne kadar sacmaladigimi farkettim sen suan 70 kilosun 10-15 fazlaligin var duzgun saglikli bir diyet yaptiginda gayette kilo verebiliyorsun biraz hirslansan yaza kadar mezun oldugunu gorecegiz

Bu bikkinlik bende de vardi abla surekli diyete baslayip 2 gun sonra birakiyordum 100 kilo olunca ne kadar sacmaladigimi farkettim sen suan 70 kilosun 10-15 fazlaligin var duzgun saglikli bir diyet yaptiginda gayette kilo verebiliyorsun biraz hirslansan yaza kadar mezun oldugunu gorecegiz
Ayy sagol cnm ya inşallah.

Selam kızlar
Şu saat oldu oğlanı anca uyuttum. Spor için kendime vakit ayiramiyorum bir türlü bu veletler uyumuyor. Neyse menümü yazıp yatayim bir de erkenden kalkıyor.
#661 pazar Kiloverenbiri Kiloverenbiri
Sabah
Bir buçuk yumurta
İki kaşık kuymak
Öğle
Bir tabak ıspanak
İki kaşık yoğurt
Akşam 19.30
İki kepçe tarhana
Bir dilim ekmek
Bir tabak ıspanak
İki kaşık yoğurt
Su 2 lt olmuştur.
Spor yok.

kisir borek corek miktarlari yazmadigina gore demek ki bayagi fazla.
umarim toparlamakta zorlanmazsin :bicak:
Ben işi çözdüm. Haftanın 1-2 günü fazla yediğinde, geri kalan günler kahvaltı saatini ileri atıp akşam da et ve salata yiyince toparlıyorum. Ama şöyle bir sorun oluyor, vermek istediğim 9 kilo daha olunca ve sürekli kaçamak kapatmaya çalışınca akıntıya karşı kürek çekiyorum. Haftasonlarının böyle geçmesinin nedeni de belli bir beslenme şeklim olmamasından. Ketojenik diyet yaparken ketozise bir kaç gün içinde anca girdiğim, çok hesaplama yaptığım ve bozarım diye korktuğum için haftasonu fire vermiyorum. Barsak problemleri nedeniyle kendimi fazla saldım. Bu cuma itibariyle yeniden (sindirim için gerektiğinde ilaç kullanarak) ketojenik diyete geçeceğim sanırım. 2-3 ay düzenli yapsam bu kiloyu veririm eminim.

Günaydın kızlar. Haftasonu Ankara da - 10ları gördük, donduk valla. Bugün de çok soğuk, - 4lerde. Ama yılmak yok, sıkı sıkı giyinip çıkacağım.
Kontrol için tartılamadım bugün, alarmı duymadığım için geç kaldım, koşa koşa çıktım evden. Muhtemelen +1 küsür yine..
Bugün çok kızgınım kendime. Şubat takvimimin altında '26 şubatta 68 kilo ol! ' yazıyor. Ben bu hedefleri koyarken rahatsızlığımdan dolayı bünyemi çok sarmasın diye olabilecek en düşük kilo kaybında tutmuştum, yazarken de '68 yazıyorum ama 67,66 fln olurum' diye aklımdan geçiriyordum Allah var. Ama bu gidişle hedefi zor bela tutturacağım. :KK14: bu iş böyle gitmez. Dibi görmeden ayağa kalksam iyi olacak

#661 pazar menüsü
Sabah (09.30)
1 yumurta,
1 parça peynir,
4 tane zeytin,
Bol yeşillik,
1 dilim tam tahıllı ekmek
2 küçük parça kol böreği :KK14:
Öğlen (13.00)
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek