- 13 Şubat 2019
- 4.429
- 20.881
hafta sonları geç kahvaltı yapıyorum abla evde olunca sürekli yemek yiyesim geliyor ben de böyle bir çözüm buldum2 ye kadar uyudun mu yoksa
dün nasıl geçti abla cumartesinin menüsünü yazmamışsınİyi akşamlar kızlarBir pazartesi sendromunun daha dibine vurmaktayım.Yapılacak işler bitmedi . Pazartesi sabah atlatıyorum ama her pazar içim bi sıkıntılı yaşasın cuma
Kiloverenbiri bugün menüye eksi koy hiç yazmıyayım spor da 30 dk Lesli
Su içemedim düzgün
Bugün yediğim hurmaların yarın tırmalamaması için hafta içi çok dikkatli olacağım
Katılıyorum bu hafta bende sıkı tutacağım ama listede degilim.. Etkisiz elemandün nasıl geçti abla cumartesinin menüsünü yazmamışsın
bu hafta aktif olmaya çalışacağım eğer kaçamak yapmak gibi bir fikrin oluşursa yaz hemen bu haftayı güzel geçirelim ilk üçte yer bulsak çok güzel olur
afiyet olsun güzel bir gün olmuş spor da olsa harika olacakBende firsat bulmuşken yazayim
661 pazar
Sabah 9.00
2 h.yumurta
2 t.k tahin pekmez
1 tb ekmeği
Öğle 12.30
Ikinci kahvaltı oldu
Menemen
Peynir
Zeytin
Bal
2 tb ekmegi
Ara
Nescafe
Akşam 19.00
Balik salata firinda patates havuç
Su 3.5 litre
Spor yok
olsun abla daha sağlıklı olmak için yapıyoruz en başta bu haftayı grupça güzel geçirelimKatılıyorum bu hafta bende sıkı tutacağım ama listede degilim.. Etkisiz eleman
Sabah yazmıştım cumartesi menüsünü sanki bir daha bakayımdün nasıl geçti abla cumartesinin menüsünü yazmamışsın
bu hafta aktif olmaya çalışacağım eğer kaçamak yapmak gibi bir fikrin oluşursa yaz hemen bu haftayı güzel geçirelim ilk üçte yer bulsak çok güzel olur
canim verdigin kilolarla ve katiliminla kendini kanitla ki hemen listeye alabilelim :)Katılıyorum bu hafta bende sıkı tutacağım ama listede degilim.. Etkisiz eleman
Nescafeye ve çaya şeker atıyor musun abla?Afiyet olsunSelam
#661 pazar
Sabah
Peynirli omlet
Sucuk
1 tatlı kaşığı kasar tereyağ ve bal
Kaşarlı tulum bir kibrit kurusu kadar
3 dilim kızarmış buğday ekmeği
Çay kupada
Ara öğün
125 kalorilik şeker ilavesiz galeta ve labne
Muz
İki adet ceviz
İlerleyen saatlerde 1 soğuk nescafe
Akşam
İstiridye mantarı
3-4 kaşık civarı arpa şehriye pilavı
Et kavurma 100 gr civarı
içe tea
Ekmek yok
2 litre su ve sabah 30 dk lık leslie
Kapanışbelki az sonra tekrar 30 dk leslie yaparım
güzel menü afiyet olsunselam kizlar ben dunku menuyu yazmayi unutmusum yine.
#661cumartesi
2 wasa uzeri labne surdum
domates salatalik 4 5 zeytin
sutlu kahve
ara 1 armut
1 kucuk muz
1 bardak sutlu kahve
bir kucuk muz
1 avuc ceviz
aksam
3 inegol kofte
3 yaprak marul sogan domates
su 2 lt
spor yok
Canim ben izinliyim.diye hic bakmadım foruma daha dün aksam.bitti benim temizlik.bugun rölantide geçti . Leslie ye başladım bugun masallah devam ederim.insallah...hande_buse izin istemisti galiba. emin olmadigimdan ayiramadim. menu yazamasa da bu hafta kesin bildirim yapmasi gerekiyor. onu disinda benim paylastigim listeye yazdigim herkes ve yeni baslayan arkadaslarin menuleri takip edilecek.
Aslında 13 Aydan beri nescafeyi ilk kez içiyorum belki daha fazla olmuştur içmeyeli ama tekrarı olmayacak. Şu hazır soğuk nescafeden içtim şekeri içinde 125 kalori.Nescafeye ve çaya şeker atıyor musun abla?Afiyet olsun
tamam canim sen diyeti bozmadiysan ozel durumlarda katilimsizlik tolere edilir :)Canim ben izinliyim.diye hic bakmadım foruma daha dün aksam.bitti benim temizlik.bugun rölantide geçti . Leslie ye başladım bugun masallah devam ederim.insallah...
Ben de Yapıyorum 3 gündürCanim ben izinliyim.diye hic bakmadım foruma daha dün aksam.bitti benim temizlik.bugun rölantide geçti . Leslie ye başladım bugun masallah devam ederim.insallah...
dün ne güzel geçmiş bugün yazık etmişsin ah be ablaa sucuk kaçamağı neyine yetmediKiloverenbiri sabah menüyü yazıp cevaplaya bastım çok yavaştı internet nasıl olsa mesaj gider dedim ama gelmemiş mesaj hemen yazıyorum
#661 cumartesi menüm
Sabah 12:00
Sucuklu yumurta (muhabbet gır gır nekadar yediğimi hatırlamıyorum ama ölçüyü kaçımadım)
Beyaz peynir 1kk kadar
4 zeytin
2 ceviz
2 dilim ekmek
Ara 16:00
1 portakal
Akşam 19:00
1 kase mercimek çorbası
Brokoli salatası 2-3 kaşık(hiç sevmiyorum ya yiyemedim)
3 yağsız tavuk ızgara
Su 2 litre
Spor Lesli 1 milKiloverenbiri Sismaniye