2 kasık bulgur 2 kaşık güveç çok mu olmuş canmBen hiç çiğ yulaf yemedim,ya süt ile pişirip yulaf lapası ya da fırında fit kurabiye/poğaça.. o yüzden tam ölçü nedir bilemiyorum tatlım
Maşallah canım bugünkü menünü çok beğendim afiyetler olsun
Aslında spor en çok zihne iyi geliyor canım bazen halimiz olamayabiliyor ama ne zaman öyle hissetsem zorla kendimi götürüp iyiki gelmişim diyorum ❤
Tatlım youtube’a leslie yazınca çıkıyor kendi kendine evde uygulanabilen bir spor
Yaaa bende aynı şeyleri düşünüyordumKiloverenbiri için ❤
Hele ki sütle pişirirsen enfes oluyor
Afiyet olsun tatlım ama Ahhh ki ne aahh tam tartı öncesi karbona dalmışsın
Şu anda vücudun ham olduğu düşünerek bu yorumu yapıyorum. Kasların bir anda çalışacağı içim laktik asit üretimin fazla olacak. Ancak süte nasıl yansıdığı konusunda bir fikrim yokŞimdi baktım ben de denicem ama bir şey sormak istiyorum. Spor yaparken vücut laktik asit salgıladığı için sütle bebeğimize geçmemesi için spordan 1 saat sonra mı emzirmemiz gerekir?
Daha öncelerinde yazmıştım canım. Yineden yazayım;Lapanin tarifini almışmiydimm acaba hatirlamiyorum
2 kaşık bulgur ve ekmek perşembe akşamına uygun değil normal şartlarda çok değil. Cuma günü tartı olduğu için karbonhidrat alımına dikkat ediyoruz2 kasık bulgur 2 kaşık güveç çok mu olmuş canm
cok guzel menu#660 Perşembe (06.02.2020)Sismaniye
Sabah (06:30)
2 yumurta
1 dilim peynir
Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
1 kayısı
Öğle (12:30)
6 yk ıspanak
1 kase yoğurt
Ara (14:00)
1 kupa Yeşilçay
Akşam (19:30)
6 yk tavuklu mantar sote
1/2 kase yoğurt
Su: 2.5 litre
Spor : 45 dakika tempolu yürüyüş, 15 dakika bisiklet.sahgull
Günaydın hoşgeldiniz daha önce burada mıydınız? Yoksa yeni misinizGünaydın Ben de geldim
Yeniyim. Dün akşam katılmak istedim.Günaydın hoşgeldiniz daha önce burada mıydınız? Yoksa yeni misiniz ☺
cok guzel. bos yere korkuttun bizi 71 falan diye. 68 e gidecekmisin neredeyse :)Günaydın kızlar. Kilomu paylaşayım hemen,
Eki Görüntüle 2586130
Geçen hafta=69.9
Bu hafta=69.3
Fark=0.6
Yüzde =0,858
tebrikler canim cok iyi. yuzdeni telastan yanlis hesaplamissin daha da iyidir o
hosgeldin canimGünaydın Ben de geldim
cok iyi gidiyorsun canim aynen devam :)Gecen cuma:93.6
Pazartesi:94
Bugun:92.8
Fark:-800
Yuzde:0.86
Kendimi iyi hissediyorum 1 ay once 8 kilo fazlaydim
GünaydınnnG gitsinkilolar02 B Brcbrcbrc84 C CILEMK
kizlar siz de mutlaka bildirin kilolarinizi yarin sabah ac karniniza.
zaten bizim minimum %2 kuralimiz var bu da senin kilon icin aylik 1.5 kg yapiyor canim.GünaydınnnDaga önce söylemiştim emzirdiğim için benim hızlı kilo vermemem lazım. Ayda 2 kilo yeterli Neyse gelelim kiloma diyet yapalı 1 hafta olmadı bir kaş gün oldu ama bu sabah 69.8 geldim. 70.2 ti görmüştüm Hedef 59 bakalım..
vayy cok guzel tebrikler
Kız sen benim pazartesi kiloma ne bakıyorsun. Vücut yapım gereği azıcık şeker, azıcık fazla karbonhidrat girince mideye 1 kilo şişiyorum ödemle. Onun üstüne artı 1 kg vermem beni de çok sevindirdi. 4 günden sonra, dün kabızlık sorunu yaşamadım, o yansıdı çok şükür.cok guzel. bos yere korkuttun bizi 71 falan diye. 68 e gidecekmisin neredeyse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?