- 9 Ocak 2020
- 451
- 1.300
Kremali mi?Bence 1 porsiyondan bir sey olmaz ama baska secenegin varsa tercih etmeKızlar acil cevap mantar çorbası çok kalorili mi öğlen yesem nasıl olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kremali mi?Bence 1 porsiyondan bir sey olmaz ama baska secenegin varsa tercih etmeKızlar acil cevap mantar çorbası çok kalorili mi öğlen yesem nasıl olur
canim illaki yakarsin da. o kadar da aliyorsundur emziririken ortalama 500 kalori yakilir ama 500 kalori neki?Ya ben emzirirken hiç kalori yakmiyorum neden sizce
kremali ve unlu. daha iyi bi secenek varsa tercih etme. bunu yiyeceksen de ekmek yemeKızlar acil cevap mantar çorbası çok kalorili mi öğlen yesem nasıl olur
aynen ben 1 kasik yulaf kepegi yedim kahvaltida, daha da karb almayacagim bugun.Günaydıııın kızlaaar, cumaya son 1 güün
Bugün karbonhidrat pek almayın emi şişik şişik cumaya başlamayalım
Krema var içerisinde fazla tüketilmemeli canım, ama seçeneğin yok ise bir kase içilebilir yanında ekmek olmadan tabiiKızlar acil cevap mantar çorbası çok kalorili mi öğlen yesem nasıl olur
Haftasonu yediğimiz hurmalar tırmalıyor mu tatlışım, akşamı hafif geçirirsen sabit gelirsin inşallah.aynen ben 1 kasik yulaf kepegi yedim kahvaltida, daha da karb almayacagim bugun.
hala artiyim tum ugrasim sabit gelmek oldu inanamiyorum
bu haftasonu cidden tozuttumKrema var içerisinde fazla tüketilmemeli canım, ama seçeneğin yok ise bir kase içilebilir yanında ekmek olmadan tabii
Haftasonu yediğimiz hurmalar tırmalıyor mu tatlışım, akşamı hafif geçirirsen sabit gelirsin inşallah.
oo supersin canimYaaa ben tartıda sabah gördüğüme inanamadım
Yarın sabah 5:30 gibi bildireceğim sizlere yarın nasipse yolculuğa çıkıyoruz. Sözüm söz dikkat edeceğim, spor eşyalarımda yanımda elimden geldiği kadar spor yapacağım
Anladim benim ki tahin pekmezden o zaman.. mersi canim aydinlandimmcanim illaki yakarsin da. o kadar da aliyorsundur emziririken ortalama 500 kalori yakilir ama 500 kalori neki?
75 gr tahin 500 kalori
sebze ve protein ile 500 kaloriyi almak icin bayagi bir yemen lazim ama yag orani yuksek gidalarla 500 kalori 1 kac kasiga denk :)
Hayat bu bunalımlar da dahil, üzülmeyelim yeter.. Hayat çok kısa sıkılıp üzülmek için..bu haftasonu cidden tozuttum
3 gun boyunca deli deli yedim. bunalim takildim biraz galiba
Amin kuzucum inşallahoo supersin canim
iyi tatiller bakalim bol bol eglenirsiniz insallah
Anladığım kadarıyla sürpriz bir eksi geliyor maşallah gelsin gelsin bu hafta ben artı değilim ama çok faydalı da olamıyacağım gibi duruyorYaaa ben tartıda sabah gördüğüme inanamadım
Yarın sabah 5:30 gibi bildireceğim sizlere yarın nasipse yolculuğa çıkıyoruz. Sözüm söz dikkat edeceğim, spor eşyalarımda yanımda elimden geldiği kadar spor yapacağım
Arada tozutmak da lazım bencebu haftasonu cidden tozuttum
3 gun boyunca deli deli yedim. bunalim takildim biraz galiba
26 yaşındaydım 30 dan sonra kilo problemim başladı33 yaşındayım canim sen bahsettiğin yaş kaçtı acaba.. Bizim kilo biraz genetik hepimiz kiloluyuz ondan da olabilir mi ki
1 kase ekmeksiz içtim artık akşama hafif bişeyler yaparımKremali mi?Bence 1 porsiyondan bir sey olmaz ama baska secenegin varsa tercih etme
Yani aman aman bir eksi değil ama altmışlı rakamları görmek beni aşırrı motive ettiAnladığım kadarıyla sürpriz bir eksi geliyor maşallah gelsin gelsin bu hafta ben artı değilim ama çok faydalı da olamıyacağım gibi duruyor
Tozutmak arada iyi olabiliyor, mesela kilo verme durdu ise bir cinnet her şeyi çözebiliyor (Tabi bu cinnet her durum için geçerli, kesinlikle çözüyor)Arada tozutmak da lazım bence
Off umarım benim hizli gider yaa26 yaşındaydım 30 dan sonra kilo problemim başladı
5 kaşık yoğurda 3 kaşık yulaf 1 kaşık keten tohumu (kabızlık problemi için)içine istediğin meyvelerden+tarçın ekleyip yiyebilirsin.Diyetisyen vermişti bu miktarı banaKizlar ben normalde öğle yemeği yemiyorum ama diyetteyken yemeyi tercih ediyorum bide bebeğim emince acikiyorum galiba.. öğle yemeğini de yulaf yogurt elma bal karışımi tercih ediyorum ama ne kadar yulaf koymam gerekiyor sanirim bunu bilmiyorum beni bi aydinlatsaniz
Ya ben öğün niyetine yiyorum yaa yoğurtmiktari cok az degil mi5 kaşık yoğurda 3 kaşık yulaf 1 kaşık keten tohumu (kabızlık problemi için)içine istediğin meyvelerden+tarçın ekleyip yiyebilirsin.Diyetisyen vermişti bu miktarı bana
Canım ben sabah yapıyordum öğlen yiyordum yulaf ve keten tohumu şişiyordu baya doyoruyorduYa ben öğün niyetine yiyorum yaa yoğurtmiktari cok az degil mi