Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar acil cevap mantar çorbası çok kalorili mi öğlen yesem nasıl olur
Krema var içerisinde fazla tüketilmemeli canım, ama seçeneğin yok ise bir kase içilebilir yanında ekmek olmadan tabii
aynen ben 1 kasik yulaf kepegi yedim kahvaltida, daha da karb almayacagim bugun.
hala artiyim tum ugrasim sabit gelmek oldu inanamiyorum :KK43:
Haftasonu yediğimiz hurmalar tırmalıyor mu tatlışım, akşamı hafif geçirirsen sabit gelirsin inşallah. :dua:

Krema var içerisinde fazla tüketilmemeli canım, ama seçeneğin yok ise bir kase içilebilir yanında ekmek olmadan tabii

Haftasonu yediğimiz hurmalar tırmalıyor mu tatlışım, akşamı hafif geçirirsen sabit gelirsin inşallah. :dua:
bu haftasonu cidden tozuttum
3 gun boyunca deli deli yedim. bunalim takildim biraz galiba :KK53:

canim illaki yakarsin da. o kadar da aliyorsundur emziririken ortalama 500 kalori yakilir ama 500 kalori neki?
75 gr tahin 500 kalori
sebze ve protein ile 500 kaloriyi almak icin bayagi bir yemen lazim ama yag orani yuksek gidalarla 500 kalori 1 kac kasiga denk :)
Anladim benim ki tahin pekmezden o zaman.. mersi canim aydinlandimm

Yaaa ben tartıda sabah gördüğüme inanamadım :rolleyes:
Yarın sabah 5:30 gibi bildireceğim sizlere yarın nasipse yolculuğa çıkıyoruz. Sözüm söz dikkat edeceğim, spor eşyalarımda yanımda elimden geldiği kadar spor yapacağım :halay:
Anladığım kadarıyla sürpriz bir eksi geliyor maşallah gelsin gelsin bu hafta ben artı değilim ama çok faydalı da olamıyacağım gibi duruyor

Anladığım kadarıyla sürpriz bir eksi geliyor maşallah gelsin gelsin bu hafta ben artı değilim ama çok faydalı da olamıyacağım gibi duruyor
Yani aman aman bir eksi değil ama altmışlı rakamları görmek beni aşırrı motive etti :KK71:
Arada tozutmak da lazım bence
Tozutmak arada iyi olabiliyor, mesela kilo verme durdu ise bir cinnet her şeyi çözebiliyor :KK70:(Tabi bu cinnet her durum için geçerli, kesinlikle çözüyor)

Kizlar ben normalde öğle yemeği yemiyorum ama diyetteyken yemeyi tercih ediyorum bide bebeğim emince acikiyorum galiba.. öğle yemeğini de yulaf yogurt elma bal karışımi tercih ediyorum ama ne kadar yulaf koymam gerekiyor sanirim bunu bilmiyorum beni bi aydinlatsaniz

Kizlar ben normalde öğle yemeği yemiyorum ama diyetteyken yemeyi tercih ediyorum bide bebeğim emince acikiyorum galiba.. öğle yemeğini de yulaf yogurt elma bal karışımi tercih ediyorum ama ne kadar yulaf koymam gerekiyor sanirim bunu bilmiyorum beni bi aydinlatsaniz
5 kaşık yoğurda 3 kaşık yulaf 1 kaşık keten tohumu (kabızlık problemi için)içine istediğin meyvelerden+tarçın ekleyip yiyebilirsin.Diyetisyen vermişti bu miktarı bana

5 kaşık yoğurda 3 kaşık yulaf 1 kaşık keten tohumu (kabızlık problemi için)içine istediğin meyvelerden+tarçın ekleyip yiyebilirsin.Diyetisyen vermişti bu miktarı bana
Ya ben öğün niyetine yiyorum yaa yoğurtmiktari cok az degil mi

X