Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Spora devam beybisu ama free de olsa devam et çok güzel gidiyorsun korumaya al ufaktan dökersin kilolarını zaten allahım izniylee haaayy maaaşallahhhh
Spora devam edeceğim zaten onu bırakamam, Allahta bıraktırmasın hayattaki en büyük eğlencem

mezun olan pek kalmıyor free yeterince gazlamiyor sanirim ama sen izindeyken kilo verip donmussun azimli bi insansin bilemem.
buralari birakacaksan unutuveririm mezun istiyor yazmayi
Aslına bakarsan diğer bir sebep şu, ağırlık çalışıyorum ve bu çalışma bir süre sonra artıya dönecek.
Buradaki kimsenin hakkına girmek istemiyorum, sonuç olarak bildirim yaparken +/- olarak yapıyoruz. Uzun zamandır takıldım aynı skala da gezip duruyorum, aralık öncesi 69,9 dedim onu bile göremedim..

yani hep arti geleceksen listede olmanin nr sana ne bize faydasi olur. free de cm takibi yapalim olmadi
ama burayi birakma hande_buse nin dedigi gibi sen canlandiriyosun burayi. olmadi gorev yazalim bi yere gideme

Afiyet olsun canım , yoğurdunu mayalayabiliyor musun ?
Ben uzun yılar wc sorunu yaşadım halen yaşarım, bana şalgam çok iyi geliyor özellikle et /balık yerken acılı şalgam tüketiyorum .
Evet canım ev yoğurdu tüketiyorum. Kabızlık bana o kadar uzak bir problem ki, inan ne yapacağımı bilmiyorum. Herşeyi deniyorum,şalgamı da deneyim. Çokta severim zaten

yani hep arti geleceksen listede olmanin nr sana ne bize faydasi olur. free de cm takibi yapalim olmadi
ama burayi birakma hande_buse nin dedigi gibi sen canlandiriyosun burayi. olmadi gorev yazalim bi yere gideme
Yaaa siz çok minnoşsunuz ama hande_buse
Mesela ne gibi bir görev tekliflere açığım
Evet canım ev yoğurdu tüketiyorum. Kabızlık bana o kadar uzak bir problem ki, inan ne yapacağımı bilmiyorum. Herşeyi deniyorum,şalgamı da deneyim. Çokta severim zaten
Kuzucum yani çok tavsiye edilmez ama sinameki denedin mi?

Yaaa siz çok minnoşsunuz ama hande_buse
Mesela ne gibi bir görev tekliflere açığım

Kuzucum yani çok tavsiye edilmez ama sinameki denedin mi?
Yok denemedim. Yeşil çay, kayısılı çaylar, gün kuruları, bir kaç gün düzenli karbonhidrat alımı ve en son ilaç denedim. Ama ilacı da devamlı kullanmak istemiyorum. Bıraktığım an yine aynı. Çok kafa da takmak istemiyorum, o da etkiliyor çünkü

Bende de u var aşağı doğru sarkan cinsten
O zaman u -> I yapalım tatlım
Stresste çok önemli takınca da gelmez meret, inşallah en kısa sürede bir hal çaresini bulursun tatlım

Profilde ki foto size mi aıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…