Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Senin şoklara ihtiyacın yok canım maşallah güzel ilerliyorsun tatilde de abartacağını sanmıyorum. Kendinden emin, kararlı olarak ilerliyorsun. Tatilde eğlen keyfine bak:KK76:
Otellerde genellikle fiks kuralım yarım kepçe çorba artık ne çorbası varsa, sonra gidip koca bir tabak salata yapıyorum.
Şişiyorum zaten inşallah rotamı şaşmam tatlım :KK200:
kizlar su yarismaya katilmak isteyenler bolumunde guzel kilo vermek isteyen gozunuze gelirse davet ediverin. cok hizli kapiyorlar yeni uyeleri yetisemiyorum :KK70:
Ben bakayım arada görürsem kapıvereyimmm :KK70:
ben bu hafta sonu öyle azittim ki. diyeti de takimi da bırakmayı dusundum.
1.2 kg artiyim
sabahtan beri kecilerim tepemde.
bu hafta cuma ya takimi yakarim ya da kendimi :KK53:
:duduk:
eneeee 1,2 miii? Nasıl yaaa
Beni de yi :KK53:
Yakma kimseyi bacım pro neyim yap gider artın arada artçılar gelir uzun süredir diyettesin kep atmadan sapıtma gurbanın olam :KK45:
Birşey soracağım ben kep atamıyor muyum? :ıslık:

Otellerde genellikle fiks kuralım yarım kepçe çorba artık ne çorbası varsa, sonra gidip koca bir tabak salata yapıyorum.

Mezun olunca atabülün :ıslık:

Selam kızlar
#660 pazar
Sabah
iki tb pankek üzerine bir tk bAl
1kk peynir
Öğle
Bir tabak yeşilliği bol bulguru az kısır
Akşam 19.00
Üç kaşık makarna
Brokoli salatası
Su 2 lt
Spor yok
Protein fazla alamadım farkındayım bugün telafi edeceğim inşallah.
İnternetim bitiyor çok bakinamiyorum herkese kolay gelsin 😘

Öğle arası 40 dk hızlı tempo yürüyüş ve 90 squat ile sporumu tamamladım bugün. Macera aramayıp yemekhanede yedim yemeğimi. İf, yeşil çay, bol su ve akşam salata çorba ile ödem atmaya çalışacağım bakalım.

odem odem :KK14:
bi tarafimi yirtmam lazim tabii o odemi(!) atmak icin..
cok fena motivasyon eksikligi yasiyorum. beni ayaga kaldirin :bicak:

ben bu hafta sonu öyle azittim ki. diyeti de takimi da bırakmayı dusundum.
1.2 kg artiyim
sabahtan beri kecilerim tepemde.
bu hafta cuma ya takimi yakarim ya da kendimi :KK53:
:duduk:
Aman ha sakın sakın bir yerlere gideyim deme .Ben çeşitli aralıklarla 3 farklı diyetisyene gittim.Hepsi aynı şeyi söylediler . Sürekli kısıtlanma duygusu yoksunluk psikolojisine sebep veriyor.Vücut kıtlık algısında kilo vermeyi kesiyor hatta depoluyor.Uzun süreli diyetlerde kilo alınır verilir ödem olur .Arada kaçamak ta lazım bence.Sen böyle deyince benim de moralim bozuluyor.Benim de kontrol tartım +500gr geldi .Ne yapayım elimden geleni yapıyorum.Her zaman güneş doğacak değil ya arada bulutlu da olur hava😉
Hele bi git durmadan rahatsız ederim özelden gel gel diye😅😅

Aman ha sakın sakın bir yerlere gideyim deme .Ben çeşitli aralıklarla 3 farklı diyetisyene gittim.Hepsi aynı şeyi söylediler . Sürekli kısıtlanma duygusu yoksunluk psikolojisine sebep veriyor.Vücut kıtlık algısında kilo vermeyi kesiyor hatta depoluyor.Uzun süreli diyetlerde kilo alınır verilir ödem olur .Arada kaçamak ta lazım bence.Sen böyle deyince benim de moralim bozuluyor.Benim de kontrol tartım +500gr geldi .Ne yapayım elimden geleni yapıyorum.Her zaman güneş doğacak değil ya arada bulutlu da olur hava😉
Hele bi git durmadan rahatsız ederim özelden gel gel diye😅😅
uzun suredir yapıyorum kacamak da yapiyorum haftasonu 1 gun. ama bu cuma cumartesi pazar hepsi kotuydu.
+500 odemdir dikkat edersen sali bile gider.
arada kacamak gercekten kilo vermeye yardimci olacaksa bence de iyidir. yoksa bir ileri bir geri oluyorsa yerimizde sayariz :KK43:

Şu 2 gün için beni affedin, sağlık işin içine girince herşey yalan oluyor. Kontrol tartım 71.8. Bu haftanın deneyseli 5 gün diyeti :KK53: deneyelim görelim bakalım.

Sağlığın herşeyden önemli canım g
odem odem :KK14:
bi tarafimi yirtmam lazim tabii o odemi(!) atmak icin..
cok fena motivasyon eksikligi yasiyorum. beni ayaga kaldirin :bicak:

Sana ne oldu böyle canım kurşun mu dökelim ne yapalım grubumuza ben de sporsuzluktan harektszlkten şikayetçiyim:eek:

#660pazartesi Sismaniye Sismaniye
iyi akşamlar herkese
kahvaltı(09.00)
2 yumurta+2 tk lor
ara öğün(14.00)
1 sb kefir+1 tk pekmez
akşam(18.00)
yeşil mercimek yemeği+yoğurt
2.5 lt yaparım geceye kadar suyu
sporu da birazdan yapacağım
Ne kadar az yiyorsun açlık krizleri vurmuyor mu

#660pazartesi menüsü

Sabah (08.30)
1 haşlanmış yumurta
1 kk yağsız peynir

Öğlen (12.40)
1 tabak nohut yemeği
1 kase yoğurt
Yarım kase çorba

Akşam (18.00)
1 kase yoğurt
Karışık yeşil salata
Toplam 3 lt su, 40 dk hızlı tempo yürüyüş, 90 squat. Sismaniye Sismaniye
Bu ödemin üzerine nohut pek uygun olmadı. Yarın sabahtan akşama, çiğ /haşlama sebze yiyeceğim.

X