- 21 Eylül 2019
- 677
- 1.763
İnşallah kuzum. Dediğim gibi, bende hamileliğimde bile yaşamadım. Çok rahatsız hissediyorum kendimi.ben kabizlik pek nadir yasarim. 1 gun cikmasam fena oluyorum. bi an once duzelir insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzum. Dediğim gibi, bende hamileliğimde bile yaşamadım. Çok rahatsız hissediyorum kendimi.ben kabizlik pek nadir yasarim. 1 gun cikmasam fena oluyorum. bi an once duzelir insallah
sebze diyette kral zatenBen doktora danıştım bu arada. Protein alımına sınır getirmemi, sebze ağırlıklı bir beslenme planı üstüne durmamı söyledi. Bu konuda beni beni diyetisyene yönlendirdi. Bana da bitki içerikli bir hap önerdi. Umarım işe yarar akşam Akdeniz diyetini araştıracağım
Sözüm söz aç gezeceğim yeri gelirse ama bu kadar artı çıkacak kadar da yememiştim anlamadım ben deNota nedir bu aradaBeyaz leylak Sukur Notadan kil payi kurtulduk. Dilimden kurtuldun ancak haftaya listeyi costuracagim sozunu unutmadim. 1 kg ve uzeri bekliyorum
Yüzde 0.300un altinda ortalamasi olan takımlar nota alıyor. Iki nota bir sarı kart ediyor. Sarı kart alan takımlar bir süre performans listelerini hazırlıyor sanırım.Sözüm söz aç gezeceğim yeri gelirse ama bu kadar artı çıkacak kadar da yememiştim anlamadım ben deNota nedir bu arada
Akşam yarın için bir liste yapacağım bakalım. Onca proteinden sonra nasıl olacak merak ediyorumsebze diyette kral zaten
kalorisi az lifi bol
evet ya bu hafta coşturalım listeyi ne güzel olurBeyaz leylak Sukur Notadan kil payi kurtulduk. Dilimden kurtuldun ancak haftaya listeyi costuracagim sozunu unutmadim. 1 kg ve uzeri bekliyorum
evet sen haric herkesin yuzdesi düşük. sen de yeni basladigin icin haftaya da yuksek getirecegine inaniyorum.evet ya bu hafta coşturalım listeyi ne güzel olur
liseye geçtiğimden beri 80'li kiloları göremedim aslında tartı pek önemli değil ama 2 hafta içerisinde 3.6 kilo da gitse çok güzel olurevet sen haric herkesin yuzdesi düşük. sen de yeni basladigin icin haftaya da yuksek getirecegine inaniyorum.
hadi hep beraber alalim su 1.ligi de basimiz goge ersin
ben de yarin sabah olculerimi alip tekrar baslayacagim sporaKızlar 1 ayda göğüs kalça göbek 5 er cm İnceldim midenin oradan da 3 cm inceldim
İncelmek için diyetin yanında özel sporlar yaptın mı bölgesel incelme içinKızlar 1 ayda göğüs kalça göbek 5 er cm İnceldim midenin oradan da 3 cm inceldim