- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kabak boregini tatli mi yapiyorsunuzKocam kabak tatlısı istsdi koca kabak vardı bi tepsi tatlılık şekerledim kalanı ziyan olmasın rendeleyip kavurdum
Annem börek diyodu yapıvereyim bari yarın kv de geldi bugün zaten iyi olur
Benim için zor kabaklı pide börek en en en sevdiğim şeydir harcın içine yulaf kepeği koysam krep gibi yada gb unla krep yapıp içine mi sarsam aklımda deli sorular
Kabağı soğan tuz bol baharatla kavuruyorum zeytinyağında o kendi tatlılığı varya bayılıyorum tabi yiyemicem o ayrıkabak boregini tatli mi yapiyorsunuz
ben bayilirim tatlisina bol karabiberli
Günaydın canim sporun nasil geçti aksam.Günaydın kızlaar güzel bir gün diliyorum hepimize
Pidesini .ilk defa yedim başta onyargiliydim.tatlisini hep yediğim icin ama harika bir.lezzet hafif ve sağlıklı. Manisa da cok mu yapılır bende manisali birinden yedimKabağı soğan tuz bol baharatla kavuruyorum zeytinyağında o kendi tatlılığı varya bayılıyorum tabi yiyemicem o ayrı
Benim içim sürekli hazır olurdu dondurucuda pideciye verip yaptırırdım o yüzden sülalede kabağı olan getirir yollar
Kabak eşittir been
Oooo rakibem aştın vallahi 90 squat güzel rakam afiyetler olsunBen günü özetliyim kızlar, daha sonra fırsat bulamam belki.
#659pazartesi menüsü (27.01.2020)
Sabah (08.30)
1 kibrit kutusu peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen (13.00)
2 domates, 2 salatalık la salata
2 haşlanmış yumurta
Akşam (19.00)
150 gr kadar hamsi
1 kazan salata yiyeceğim.
Toplam 50 dakika çok hızlı tempo yürüyüş, 90 squat. 2.5 lt su sahgull Sismaniye D Dildev
Kuzum menülere saatleri de yazsan daha iyi olacak sanki, afiyetler olsun.Hayırlı akşamlar
#659pazartesi
Sabah
1 haslanmış yumurta
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
2 kasık menemen
Ara
Muz
2 mandalina
Ögle
2 parca ızgara tavuk
Aksam
Bir kepçe taze fasulye
3 kasık bulgur pilavı
2 b ayran
Tek öğünde günü kapattın mı tatlım
Neden +800 kiselam kizlar
iftardan iki saat once tartildim +800 gr
#659pazartesi
bugunku menum
sabah 5.50
1 yumurta ile b peynirli omlet
2 dlm tb ekmegi
aksam 17.00
5 kofte
izgara biber mantar
salata
yarim dlm tb ekmegi
cay
18.30 yarim greyfurt
su 1.5 a tamamlamaya calisicam
spor 20 dk jillian
Akşam birazcık fazla olmuş gibi bebeyle spor yapman ben. İnstagramda öyle bir kadın vardı, taş gibi vücutlu bebesiyle zıpor yapıyordu, zalım kadın ne de güzeldiSelam kızlar
Kahvaltı 12.00
Bir haşlanmış yumurta
1kk peynir
İki zeytin
Yarım havuç
Çeyrek portakal
Öğle 16.00
Bir tabak pazı kavurması
Bir kase yoğurt
Aksam 19.30
Dort kaşık kavurma
Bir kepçe tarhana
2 hurma
Bir avuç yer fıstığı (abartmisim kabul)
Su 2 lt
Spor 20dk yi zor tamamladım leslie fast walk çünkü kucağımda dokuz kilo çocuk vardı. Durmayan bebeyle spor yaptım.
Kııız ne ettin, hem iskender hem dolma bugünü hafif atlatırsın inşallahHerkese selamlar #659 Pazartesi (27 Ocak)
(ikindiye kadar bişey yemedim keşke oruç tutsaydım)
16:30 İskender +ayran (iskenderin ekmeğini yemedim ama akşama çok acıktım)
19:30 :1 tabak pazı dolması ( biz dolma diyoruz ama sarma aslında kıyma +bulgur içeriği)
1 litre su
Spor 100 ip atlama
*Çocukları sinemaya götürdük aylardır İskender sözümüz vardı bende dayanamadım
sahgull Sismaniye D Dildev
Tombikim maşallah menün güzel, afiyet olsun tatlım
Ben kabak tatlısını şekersiz yapıyorum, dilimleyip fırına atıyorum üzerine ceviz üfff yıkılsınKocam kabak tatlısı istsdi koca kabak vardı bi tepsi tatlılık şekerledim kalanı ziyan olmasın rendeleyip kavurdum
Benim için zor kabaklı pide börek en en en sevdiğim şeydir harcın içine yulaf kepeği koysam krep gibi yada gb unla krep yapıp içine mi sarsam aklımda deli sorular
Günaydın tatlımm kollarım FE LA KET ! Öldürmeyen şey güçlendirirler ya o misal, antrenör dedi ki yakında seni bir ajansa yazdıralımGünaydın canim sporun nasil geçti aksam.
Güzellik akıyor her bi yerinden maaşallah ondan demiştirGünaydın tatlımm kollarım FE LA KET ! Öldürmeyen şey güçlendirirler ya o misal, antrenör dedi ki yakında seni bir ajansa yazdıralım
Ay bana bi gaz geldi ki sorma, yüklen babam yüklen çok yoruldum neyse ki sabah kalkabildim sıkıntı yok
Bildiğimiz bal kabağından mı pide börek yapılıyor töbeler töbesi zalım gözlerim daha neler okuyacakKocam kabak tatlısı istsdi koca kabak vardı bi tepsi tatlılık şekerledim kalanı ziyan olmasın rendeleyip kavurdum
Afiyet olsun tatlım
Yine yeşillendi fındık dallarııGünaydınnnnnn takım.kahvaltim bugun yeşillendi.Eki Görüntüle 2581851
Ya bende böreğini ilk defa duydum.Bildiğimiz bal kabağından mı pide börek yapılıyor töbeler töbesi zalım gözlerim daha neler okuyacak
Çok geçmiş olsun kaptanım Allah şifa versinGünaydın hatunlar
Çok fena şifayı kapmisim
2 gün evdeyim raporluyum
İnşallah atlatirim.iki gune
Günaydın hatunlar
Çok fena şifayı kapmisim
2 gün evdeyim raporluyum
İnşallah atlatirim.iki gune
Bildiğimiz bal kabağından mı pide börek yapılıyor töbeler töbesi zalım gözlerim daha neler okuyacak