- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
-
- Konu Sahibi Pain Killer
Gece hafif acıktığında su iç bence canım. Geçirmiyor açlığı ama 2 bardak filan içince şişiriyor zaten.canım gayet hafif ve %100 eksi getirecek bir menü tebrikler. 75 dk leslie de harika ben 45i yapınca kendimi dünyanın en sportif kişisi sanıyorum :))
çok sağol canım az önce acıkır gibi oldum bi parça peynir attım ağzıma atmasam olurdu ama sağlıklı diye bişey olmaz dedim :)
haklısın canım normalde akşam yemekten sonra yemem bişey ama sporda yoruldum baya acıktım :/Gece hafif acıktığında su iç bence canım. Geçirmiyor açlığı ama 2 bardak filan içince şişiriyor zaten.
Ben leslie ile hiç terlemiyorum, bugün takımda walk challenge gunuydu o yuzden leslie oldu, benim sporum eliptik genelde.
merhaba benim işler yoğun biraz bugün çok vakit ayıramadım siteye.Günaydın dostlar nasılsınız bugün ?
Neler yapıyorsunuz?
Diyetiniz, sporunuz nasıl gidiyor?
Süper, ben de bugün spor yapmak istemiyorum ama zorlayacm kendimi.merhaba benim işler yoğun biraz bugün çok vakit ayıramadım siteye.
Gayet güzel menülerimi yedim akşam da yemek yapacağım vaktim olursa spora da gideceğim inşallah
5 dk bile olsa yap canımSüper, ben de bugün spor yapmak istemiyorum ama zorlayacm kendimi.
70dk eliptik yaptım canım. Ama o kadar keyifsiz başladım ki tabi üstündeyken sorun yok.5 dk bile olsa yap canım
Oyy supermis 70 dk eliptik70dk eliptik yaptım canım. Ama o kadar keyifsiz başladım ki tabi üstündeyken sorun yok.
Sen ne yaptın?
Çok güzel
Çok iyi anlıyorum yorgun olunca çok zor, spor salonuna gidince canlanırsın tekrar amaBen de yarinin yemeklerini hallettim biseyler yedim hal kalmadi ama yine de spora gidicem 8 gibi insallah
Aynen is de yogundu ama kafam dagilsin degil miÇok iyi anlıyorum yorgun olunca çok zor, spor salonuna gidince canlanırsın tekrar ama
Çok güzel
Dışarda mı yürüyorsun, tempolu mu?
Tempolu canımÇok güzel
Dışarda mı yürüyorsun, tempolu mu?
Harika canım. Benim de 30 dk eliptik70dk eliptik yaptım canım. Ama o kadar keyifsiz başladım ki tabi üstündeyken sorun yok.
Sen ne yaptın?
Çok iyi adım sayınOyy supermis 70 dk eliptik
Masallah
İyi geceler arkadaşlar sporumu birakip yatayim yorucu bir gundu ☺
Memum dunun aynisi aslinda sadece spor sonrasi bisey yemedim
Sabah peyniz zeytin salatalik bir dilim tam buğday ekmeği
Oglen 2 dilim bonfile (120 gr civari) salata bir dilim tam buğday ekmeği
Aksam ispanak yogurt.
Spor sonrasi soda
Eki Görüntüle 2704512
Çok güzel canım afiyet olsun, sporun da süperİyi geceler arkadaşlar sporumu birakip yatayim yorucu bir gundu ☺
Memum dunun aynisi aslinda sadece spor sonrasi bisey yemedim
Sabah peyniz zeytin salatalik bir dilim tam buğday ekmeği
Oglen 2 dilim bonfile (120 gr civari) salata bir dilim tam buğday ekmeği
Aksam ispanak yogurt.
Spor sonrasi soda
Eki Görüntüle 2704512