- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
-
- Konu Sahibi Pain Killer
öyle değil işte kuşş bayadır bu kilodayım 60-58 arası gidiyorum en azından umudum varCanım normal diyet yapsanda verirsin o kadar kiloyu
Boyuna göre kilon iyi bence canımMerhabalar günaydıınn
Direkt konuya gireyim
Yaş=25
Boy=172 cm
Kilo=58.2
İsveç diyetimin 5. günündeyim her gün ip atlamaya başladım ve minimum 10.000 adım atıyorum.
artık 2 hafta kaldı ama 2 hafta sonra hedefim 56 kg insaAllah
Bencede canım boyuna göre kilom iyiöyle değil işte kuşş bayadır bu kilodayım 60-58 arası gidiyorum en azından umudum varsen kaç çıktın
Tesekkur ederimmmmHarika bir sonuç canım tebrik ederim
Tebrik ederimGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu günler
Eki Görüntüle 2705731
Gecen hafta cuma 101.8
Bu cuma 100.6
Fark 1.2 kg
Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu günler
Eki Görüntüle 2705731
Gecen hafta cuma 101.8
Bu cuma 100.6
Fark 1.2 kg
ay inşallah ya çok teşekkürlerTebrik ederimhaftaya 2 li rakamlar geliyoooor
çok sarkmam var kollar bacaklar jelibon gibiBoyuna göre kilon iyi bence canım
tebrikler maşallah ne güzel o kiloda 1.2 vermekTabloda yazdığı için yazmamıştım
9 Ekim 66.3
16 Ekim 65.1
Giden -1.2
gayet güzel sonuç tebrikler canım
Aynen canım sıkı tutmazsan gidiyor. Bir kaçamak diğer kaçamağı getiriyorCanım bakma öyle dediğime
Bende o sekilde basladım
3 ayı gectim 1 kez bile sekerli bir sey yemedim mesela
Bende sıkı tutuyorum
Kız bide tarih atmışsınHemen tartı fotomu koyup yorumları okumaya koyulcam. Bir taraftan çocuklara kahvaltı hazırlıyorum. Yettim dostlar.
Süper sonuç. Tebrik ederim.
Yaaa çok güzelGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu günler
Eki Görüntüle 2705731
Gecen hafta cuma 101.8
Bu cuma 100.6
Fark 1.2 kg
Canım deri sarkması değilse ağırlıkla yapılan egzersizler işe yarar. Kilo da ver tabi istiyorsan ama görüntü için kaygılanıyorsan sevmesek de spor şart. küçük Küçük başlarsan hiç yapmamaktan iyidir.çok sarkmam var kollar bacaklar jelibon gibispor yapamıyorum işimden dolaayı ve yedimmi suyunu çıkartıyorum ondan en azından zayıf oliyim şişman olucağıma, yağ kütlem gitsin .Zayıfım ama görseniz zayıf demezsiniz.
Ayyy minik kelebek ya güldürdün beniKız bide tarih atmışsınbiz inanıyoruz zahmet etme
Bu arada mükemmel bir eksi cok buyuk tebrikler
şimdi chloe ting challenge diye programlar var onlara başlıyacağım inşallah hiç yoktan iyidir evden yapabilirimCanım deri sarkması değilse ağırlıkla yapılan egzersizler işe yarar. Kilo da ver tabi istiyorsan ama görüntü için kaygılanıyorsan sevmesek de spor şart. küçük Küçük başlarsan hiç yapmamaktan iyidir.
özellikle kollar için otururken tv izlerken yapılır.
Ben bölgesel egzersiz yapmıyorum ama videolarda gördüklerime göre yorum yaptım.