- Konu Sahibi Pain Killer
Canım beni de ekler misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canim hosgeldin.Canım beni de ekler misin
Boy:156 cmSelam canim hosgeldin.
cuma kilonu biliyorum ama boy,yas ve 3 hafta sonraki hedefini yazar misin.
Cocugu uyutmaya gidecem simdi, biraz uzun surer sonra hemen ekleyecem bilgilerini.
Bugün kızım anaokuluna başladı bir tempom var kosturmacam var bakalim nasıl geçecek günümGünaydın kızlaaaaar,
hadi bi gayret bugün sporlarımızı yapalım, kaçamak zaten yok,
Suyumuzu da içtik mi tamamdır.
Az kaldı sonuç çok güzel olacak
Ayyy canım benim, çok mutlu geçer küçük kuzucugun günü inşallh.Bugün kızım anaokuluna başladı bir tempom var kosturmacam var bakalim nasıl geçecek günüm
Cocuum gece rüyalar bile görmüş sabah ezanı beni uyandırıyor anne kalk geç kaldık diye kızım uyu geç kalmayız dedim de uyudu geri az önce aldım okuldan günü baya güzel geçmişAyyy canım benim, çok mutlu geçer küçük kuzucugun günü inşallh.
Maşallh demek aşkla gidiyor. Şanslı annelerdensin.Cocuum gece rüyalar bile görmüş sabah ezanı beni uyandırıyor anne kalk geç kaldık diye kızım uyu geç kalmayız dedim de uyudu geri az önce aldım okuldan günü baya güzel geçmiş
ben kefir içiyorum şu an çok hazetmesem de güzel bir araHuuu huuu kızlar nasılsınız?
Hepimiz değişik gruplarda da yazıyoruz o sebepten burasının sakin olması normal. Ama yarışma ruhunu koruyor musunuz merak ettim.
Rakiplerim benim
Ne güzel ya, benim de alışverişe gitmem lazım yemek yapmak için. İkisini de yapmak istemiyorumben kefir içiyorum şu an çok hazetmesem de güzel bir ara
gayet dengeli beslendim sabah da yeşil çayımı içtim
aksam da spora gidicem nşallah sebze var menümde yemek yapmakla da uğraşmıcam
Gerçekten öyle ilk gün uyum 100 de 100 ✌Maşallh demek aşkla gidiyor. Şanslı annelerdensin.
Masallah ona ya yavrum benimCocuum gece rüyalar bile görmüş sabah ezanı beni uyandırıyor anne kalk geç kaldık diye kızım uyu geç kalmayız dedim de uyudu geri az önce aldım okuldan günü baya güzel geçmiş
Iyiyiz iyiyiz devam cumayi bekliyoruzHuuu huuu kızlar nasılsınız?
Hepimiz değişik gruplarda da yazıyoruz o sebepten burasının sakin olması normal. Ama yarışma ruhunu koruyor musunuz merak ettim.
Rakiplerim benim
Selam canım , 67 geçen cumanın kilosu mu. Bir de hedefin 3 hafta sonrası için değil mi. Sen cevaplarını yazarsın canım ilk firsatta ekleyecegim. HoşgeldinMerhaba beni de eklermisiniz boy 1/65 cnm kilo:67 hedef kilo:62(şimdilik☺)
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun, ayrıca spor da süperiyi akşamlar arkadaşlar.
menümü ve sporumu yazayım sizler de yazın merak ediyorum sevgili rakibelerim ne alemdesiniz :)) gerçi rakip sayılmayız çok arada kilo farkı var baya
şaka bi yana inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
12 Ekim
07.50
2 dilim beyaz peynir
1 domates
3 ceviz
1 dilim tam buğd. ekmeği
2 dilim pastırma
12.20
2 dilim bonfile (120 gr civarı)
bir kase salata
1 dilim tam bugd. ekmeği
15.30
1 şişe kefir (250 ml)
11 fındık
18.00
7 yk ıspanak
1 kase yogurt
1 dilim tam bugd. ekmepi
21.00
2 yk yulaf 1 caybardagı sut 2 ceviz 9 kuru üzüm karışımı (bağırsaklar için)
su:2 lt
spor: 45 dk full body egzersizi
15 dk eliptik
canım gayet hafif ve %100 eksi getirecek bir menü tebrikler. 75 dk leslie de harika ben 45i yapınca kendimi dünyanın en sportif kişisi sanıyorum :))11.30
1 yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
1 dilim tb ekmek
Dere otu- maydonoz
16.30
5 çiğ badem
18.40
1 büyük kase yoğurt çorbası
21.00
çay ,1 hurma
su 2 litre
45dk leslie 3 mile ve 30dk leslie fast walk
çok sağol canım az önce acıkır gibi oldum bi parça peynir attım ağzıma atmasam olurdu ama sağlıklı diye bişey olmaz dedim :)Çok güzel olmuş canım afiyet olsun, ayrıca spor da süper