Ben idare ederim canım. 2 kilo verdim ama biraz güçsüz kalıyorum. bir iki gündür menülere sebze de ekledim. cidden aç kalıyordum. Buna rağmen 2 kilo verebildim. Sen yapıyor musun bu diyeti ?kızlar ne alemdesiniz :)
Meraba kizlar ya aslinda 50 kiloyum 1.67 boy ama bundadoyeti boşver6 olduğum için o kadiyetinolu geliyorum ki aynada gözümediyete basliyorum bende bu uygun geldi ama bi sorum olucak. Ben yumurta asla ve katiyyen yiyemiyorum listeden yumurtayi cikarsam olur heralde dimi :/
bende yapiyorum canim bugun ikinci gunum, bakalim nolucakBen idare ederim canım. 2 kilo verdim ama biraz güçsüz kalıyorum. bir iki gündür menülere sebze de ekledim. cidden aç kalıyordum. Buna rağmen 2 kilo verebildim. Sen yapıyor musun bu diyeti ?
Ben de tuttum bu diyeti 2 haftadır diyetteydim ama 1 kilo vermişimbirde bu diyeti yapayım bakayım. Ama adetten pazartesi başlıycam☺
umarım başarırsın :) hoşgeldin :) bu arada ne ilacı kilo aldırdıBen de bu diyete başlamak istiyorum. Normalde diyetlere pek uyan birisi değilim ama en sonunda ilaçlardan aldığım kilolardan gına geldi artık. Bir üç haftalığına bunu denemek istiyorum. Boy 173. Kilo 95. Hayırlısıyla başlayalım bakalım. Bu arada egzersiz olarak her gün okula 1 saat gidip geliyorum. 1 saat kondiyon bisikleti binmeye başladım. 10 dakika dumbell hareketleri yapıyorum.
Canım ilk sayfada yazıyor sanırım. 1 hafta ara verip tekrardan 3 hafta yapılabilir diyorduKizlar bu diyeti 3 hafta yaptiktan sonra bidaha nezmn tekrarlayablrz peki bilen varmi sürekli bi diyet mi
Canım ilk sayfada yazıyor sanırım. 1 hafta ara verip tekrardan 3 hafta yapılabilir diyordu
İnşallah :) hoşbulduk :) ben ms hastasıyım 17 yaşındayım 11 yaşımdan beri ara ara kortizon kullandım direk kiloya etki etti maalesef öncesinde de kiloluydum ama kortizon beni çok daha kotu yaptı. Bu sabah başladım diyete bir dilim ekmek bir tane portakal yedim. Ek olarak yeşil çay içtim. 12 de spor yapacağım. Öğlen uçte tekrar yiyeceğim.umarım başarırsın :) hoşgeldin :) bu arada ne ilacı kilo aldırdı
Ben biraz açlık çekiyorum açıkçası az biraz sebze ekledim ben. Akşam yemeklerinde yumurta vs yemiyorum. haşlanmış sebze ve yoğurt yiyorum. Aksi takdirde çok halsizlik oluşuyor.Gozden kacirmisim cok sagol canim
buarada nasil gidiyor ac kaliniyormu
sen kaç kilosun canımBen bugün başladım ve listeye tamamen uydum aşırı açlık hissetmiyorum ama sabah sabah yumurta ve greyfurt hiç yakışmıyor hiç olmuyor yaabide yogurdunuza çekilmiş keten tohumu katın azıcık tokluk hissi veriyor
Ben 85boyumda 1.65..1 senede 12 kilo aldım duba gibi oldumsen kaç kilosun canım
ben de 73 kiloyum :/ inş vericez ya, sen neden kilo aldın son bir senedeBen 85boyumda 1.65..1 senede 12 kilo aldım duba gibi oldum
Yeme düzenin değişti.işim evime çok uzak 1 senedir.akşam yemeğini yememiz 10 u buluyo sonrada yorgunluktan sızıyorum. Hep kiloluydum aslında ama bu seferki aşırı oldu.ayaklarım şişiyor ağrıyor artık dur demek lazım. İnş hepimiz zayıflatır hem dış görünüş hemde sağlık için şartben de 73 kiloyum :/ inş vericez ya, sen neden kilo aldın son bir senede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?