Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denemedim ama olur bence..ama bıkkınlık vermesin diye sanirim 2 gun.1 gune düşürüp yapmayı deneyin..Listeyi begendim ama ara vermek zorunda miyiz acaba? 15 gun ara vermeden uygulasak nasil olur ki?
Tatlım bende bu pazartesi başlıcam diyete sen verdin mi kilolarıEvveeeeet; bugun basladim!!!
Ahanda buraya yaziyorum, cumaya kadar uc kilo vermis olmak istiyorummm insallah ve hatta zorluyorum!
kim eslik ediyor bana![]()
Canım hafta sonu serbest gün olduğu için bende pazartesi başlıcam. Eğer sağlıklı kilo verebilirsem iki seans uygulamayı düşünüyorum benimde hedefim 12 kiloherkese sağlıklıı zayıflamaalaar
yarın ben de bu diyete başlıyorum inşallah
6 kilo hedefim var inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırııız
Canım hafta sonu serbest gün olduğu için bende pazartesi başlıcam. Eğer sağlıklı kilo verebilirsem iki seans uygulamayı düşünüyorum benimde hedefim 12 kilo
Bende aynen semin gibi düşümüyorum umarım gider kilolarben de öyle yapmayı düşünüp başlamadımm bugünn pazartesi başlamak en iysi hafif de spor yapmak istiyorum inşallah hedeflerimize ulaşırıızz
sizi takipteyim ben de çok merak ediyorum gidişatınızı.en çok merak ettiğim ise halsizlik vs yapacak mı? ders çalışıyorum,okul,iş vs vs derken halsiz kalmamam lazım ama kilo da vermem lazım. hadii bakalım gazanız mübarek olsun :)))Hadi bakalım bugün başladım diyete 78.4 kilo ile bakalım 1 hafta sonra kaç kg vereceğim
Tatlım dün hiç halsizlik hissetmedim öğle yemeği özellikle çok doyurucu. sabah da okuldayım ben öğretmenim o nedenle öğleye kadar vakit çabuk geçiyor. Dün akşam ufak bir kaçamak yaptım misafirim vardı tavuklu makarna salatası ve bir tane poğaça yedim. sabah tartıldım 77.6 kg idim. 78.4-77,6=800 gr. ilk gün bu kadar fark olması normal davam eden günlerde daha azalır düşüş diye düşünüyorum bugün 2. günüm iyi gidiyor. Sabah 1 dilim tahıllı ekmek ve 1 portakal yedim az önce de 2 si 1 arada kahveye 2 şeker atarak içtim.sizi takipteyim ben de çok merak ediyorum gidişatınızı.en çok merak ettiğim ise halsizlik vs yapacak mı? ders çalışıyorum,okul,iş vs vs derken halsiz kalmamam lazım ama kilo da vermem lazım. hadii bakalım gazanız mübarek olsun :)))
Yarin bende baslamayi düşünüyorum hayırlısı inşallahBen başladım yeni. Gel katıl bana.