Ben bugün yapmaya başladım...yarın sabah kilomu yazarım ve bugünden farkını...sende yapacaksan günlük takip edelim birbirimizi...kaç kilo vermeyi hedefliyorsun.,,Diyet yapanlar gelişmeleri yazarmisiniz
Bugün off günün o zaman dimi Marblecim..Ben pazartesi başlamıştım sadece yılbaşında bozdumbugün tartıldım 2 kg vermişim
Evet aynen öyle ama sadece kahvaltıya gönlümce yaptım öğlen fazla yemedi akşamına abartmadan bitirmeyi düşünüyorum .Bugün off günün o zaman dimi Marblecim..
Kaç kilo fazlan var?Evet aynen öyle ama sadece kahvaltıya gönlümce yaptım öğlen fazla yemedi akşamına abartmadan bitirmeyi düşünüyorum .
Ben bugün yapmaya başladım...yarın sabah kilomu yazarım ve bugünden farkını...sende yapacaksan günlük takip edelim birbirimizi...kaç kilo vermeyi hedefliyorsun.,,
bugün çok rahat geçti...keyifli bir diyet,beğendim..Canim bende bu pzrtesi bu diyete basliyorum srnse kilo vermissin bende azimlendim :)
bizim takıma gelmeyi düşünür müsün? 3 hafta menünü paylaşıyorsun,3 hafta sonunda listeye giriyorsun...Hedefim 16 kilo vermek
Gelirim tabi :)bizim takıma gelmeyi düşünür müsün? 3 hafta menünü paylaşıyorsun,3 hafta sonunda listeye giriyorsun...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...flama-yarismasi.91083/page-8810#post-38666926Gelirim tabi :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...flama-yarismasi.91083/page-8810#post-38666926
Hayatbos bu takım...bi bak,çok istikrarlı bir takımdır,girmeden önce kesin devam edip etmeyeceğini iyice tartıp gel...16 kilonu bizimle ver :) incelediğinde takıma gelmek istediğini yazarsan bende seni davet ettiğimi söylerim :)
Hayatcım yarın sabah takıma formu doldurup katıl olur mu?ve günlük menünü,sporunu,suyunu muhakkak yaz...burada olduğun müddet takıma yazmaya çalış ki herkes seni tanıyıp bilsin...Topige yazdim canim şimdi sartlar nasil olcak sizinle bu yolda yürümek istiyorum buarada cok tesekkur ederim
Hayatcım yarın sabah takıma formu doldurup katıl olur mu?ve günlük menünü,sporunu,suyunu muhakkak yaz...burada olduğun müddet takıma yazmaya çalış ki herkes seni tanıyıp bilsin...
valla bir gun biyerden denk geldi iste :) Hollandacadan Turkceye cevirdim sizin icin. Bu diyetten okadar kisi yararlandiki etrafimda, kesinlikle ise yaradigindan emin olabilirsin. Onemli olan diyeti biraktiktan sonra sporla kiloyu korumak (test ettim onayladiim!)Canim sen bu diyeti nerden buldun :)
rica ederim canim!Ayrıca bu diyeti paylaşan arkadaşa çok teşekkür ediyorum :)
Yilbasinda aldim tekrar demistin, naaptin basladinmi tekrar merak ettim :)İlk haftam bitti kızlar neredeyse iki kilo gitti cuma tekrar başlıyorumm.
Eeyla bende çok teşekkür ederim bu diyeti paylaştığın için.,tek köyü tarağı ara öğün olmaması,onun dışında gayet güzel ve kesinlikle şok diyet değil...sen devam ediyor musun buna?durumun nedir,merak ettim..valla bir gun biyerden denk geldi iste :) Hollandacadan Turkceye cevirdim sizin icin. Bu diyetten okadar kisi yararlandiki etrafimda, kesinlikle ise yaradigindan emin olabilirsin. Onemli olan diyeti biraktiktan sonra sporla kiloyu korumak (test ettim onayladiim!)
rica ederim canim!
Yilbasinda aldim tekrar demistin, naaptin basladinmi tekrar merak ettim :)
ya topigi acip unuttum ben haha. Dun basladim! Cok zorlandim ama haha..bugun daha idare ediyorum ama biraz usutmusum, hapsirmaktan zaten pekte istahim olmuyor. Calisirkende yemek aklima gelmiyo zaten o yuzden bakalim ne olacak. Tartilmadim ama dun, tartilmiicamda. Cuma tartilacagim. Pazartesine kadar bi sekilde korumaya calisip pazartesi sabahi tartilip yeniden basliicam. Bakalim nasil olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?