3 haftada 7 kilo verelim mi? Listesi burada!

Ben suan normal diyet yapıyorum ama alistirma olarak :)
yilbasindan sonra bu diyeti yapmaya karar verdim :) 3hafta denicem bide sporla birlikte yapicam :) 5 gitse yine iyi :)

Bende öğlen yumurta yemek istemediğim için öğlenki yumurtaları sabaha çektim. Portakal neredeyse bi iki defa yedim hep greyfurt tükettim. Portakal ve mandalinanın zayıflamaya bi faydası yok, greyfurt su atmaya yardımcı ve yağ yakımını hızlandırıyor..

Ya sadece cesaret aslında. Abur cuburu bir kesebilsem ben de başlayacağım. Bir de bu free 2 günde verdiğim kiloları alırım diye de çok korkuyorum:KK45:

Ya sadece cesaret aslında. Abur cuburu bir kesebilsem ben de başlayacağım. Bir de bu free 2 günde verdiğim kiloları alırım diye de çok korkuyorum:KK45:

Bende çok abur cuburcuyum cnm ne zaman istese üşenmem kar kış sıcak güneş demeden gider alırım eksik etmem evden :)) ama dayanılıyorr. Ben ikinci free gündeyim 300 gr geri almışım dün hiç su yeşilçay içmedim ondan bence, verdiğin bütün kiloyu geri almazsın cnm korkma en fazla iki ileri bi geri olur ay sonunda bi bakarsın en kötü 5 kilo gitmiş ;)

bende başlamak istiyorum 1.65 boyum kilom 70 62 olsam yeter bana çok sıkıldım artık yeter .bide oturarak çalışıyorum pc başında hareket sıfır o yüzden dahada zor

Meraba kizlar ya aslinda 50 kiloyum 1.67 boy ama bundan 2-3 ay önce 46 olduğum için o kadar kilolu geliyorum ki aynada gözüme :( diyete basliyorum bende bu uygun geldi ama bi sorum olucak. Ben yumurta asla ve katiyyen yiyemiyorum listeden yumurtayi cikarsam olur heralde dimi :/

Back
X