Ben yarın tekrar başlıyorum,hazır liste işime geliyor..5 gün bu liste,1 gün lapa,cuma bildirim...mis gibi :)
Bence bu diyet oldukça güzel,yapıyorum ben 2 haftadır,..çok verilmiyor ama,zaten benim istediğimde yavaş vermek...tok tutan,halsizlik düşürmeyin bir diyet..tavsiye ederim..Merhaba kizlar bende baslamak istiyorum pazartesi banada destek olurmusunuz. Yazin 74den 66ya düşmüştüm ama ne yazikki 70 yaklastim geri kac aydir diyet spor deniyorum vericem derken habire kilo aldim kendimi tutamayip cikolata felan yedigim icin bende artik basarmak istiyodum58 kiloya dusmek istiyorum..
1 kilo verilir,ben 2 haftada 1,6 kilo verdim ama geçen hafta tam uymadım...ilk hafta tam uydum...bugün 1. Günümü yaptım...en ideal 1 kilo vermek zaten,ama sporunu da yapmalısın..Kac kilo verdin canim peki ben haftda 1 kilo vermeye bile raziyim
Merhaba kizlar bende baslamak istiyorum pazartesi banada destek olurmusunuz. Yazin 74den 66ya düşmüştüm ama ne yazikki 70 yaklastim geri kac aydir diyet spor deniyorum vericem derken habire kilo aldim kendimi tutamayip cikolata felan yedigim icin bende artik basarmak istiyodum58 kiloya dusmek istiyorum..
Slm kizlar bende baslamak istiyorum boyum153 cm kilo 82 kg uffff top resmen.diyeti baslayanlardan ses cikmamis kac gundur nasil . pensimet nedir anlamadim.arkadaslar motive etmek icin yazarsaniz bende basliyacam InsaAllah
peksimet kurutulmus ekmek gibi, bir dilim ekmegi tost makinesinde biraz kizartsanda olur peksimet yerine onu yersin.Slm kizlar bende baslamak istiyorum boyum153 cm kilo 82 kg uffff top resmen.diyeti baslayanlardan ses cikmamis kac gundur nasil . pensimet nedir anlamadim.arkadaslar motive etmek icin yazarsaniz bende basliyacam InsaAllah
bende diyet günlüğü açtım pazartesi bu listeyi yapıyorum eeylacım...sana ne kadar teşekkür etsem az :)peksimet kurutulmus ekmek gibi, bir dilim ekmegi tost makinesinde biraz kizartsanda olur peksimet yerine onu yersin.
Kizlar, ben pazartesi gunu basladim!! Su ana kadar iyi gidiyor, idare ediyorum. Zor, evet, acikiyorum ama okadarcikta olsun yani. Ozellikle aksamlari evde cok zorlaniyorum. Dun aksam biraz sutle cornflakes yedim, dayanadim napiim
Bugun sabah tartiya ciktim dayanamayip, 1 kilo vermisim!ha gayret.
hadi bakalim kolay gelsin canim:) kardesimin dugunu var iki ay sonra, abiye giymem lazim, ama bir beden incelmem lazim oncesinde hahah guzel motivasyon oldu!bende diyet günlüğü açtım pazartesi bu listeyi yapıyorum eeylacım...sana ne kadar teşekkür etsem az :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-ki-uc-dortttttt.794878/page-3#post-39357334 buraya gün gün yazıyorum ..hadi bakalim kolay gelsin canim:) kardesimin dugunu var iki ay sonra, abiye giymem lazim, ama bir beden incelmem lazim oncesinde hahah guzel motivasyon oldu!
pazartesi ben yine devam ediyorum, nerde actin gunlugu? yazisalim ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?