- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- Konu Sahibi DeryaOnDiet
Papatya 26 canim basladin mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.200 gr gitmiş bende de şuan 77,900 böyle devam aburculuru tamamen kestim bakalım hedefim 65Benden ilk hafta 2 kilo gitmisti. Insallah senden de gider en az o kadar
Cok guzel gitmis, masallah2.200 gr gitmiş bende de şuan 77,900 böyle devam aburculuru tamamen kestim bakalım hedefim 65
2 ayda 8 kilo da cok guzel bu iki haftalik listeyle ben 3 civari verdim. Sen nasil verdin 8 kiloyu ne yaptin?Merhabalarr 2 ayda 8 kilo verdim 77 den 69- düştüm ama hedefim 64-65 biraz sıkıldım gibi tekrardan sıkı bir diyete girmek istiyorum bende
Sabah küçük bir dilim kepek çavdar ne olursa ekmek peynir yumurta öğlen genelde bitki çayları akşam da fırında olan yemekler yada tencere yemekleri zeytinyağlı yaptım ve bol su yürüyüş2 ayda 8 kilo da cok guzel bu iki haftalik listeyle ben 3 civari verdim. Sen nasil verdin 8 kiloyu ne yaptin?
Cok iyi hem saglikli hem duzenli.Sabah küçük bir dilim kepek çavdar ne olursa ekmek peynir yumurta öğlen genelde bitki çayları akşam da fırında olan yemekler yada tencere yemekleri zeytinyağlı yaptım ve bol su yürüyüş
Biraz ağır değil mi?Selam kizlar. Son zamanlarda motivasyonum acayip dustu. Bugun tartildim ve tam 77 kiloyum. 2 haftada yagdan 5 kilo diyetini buldum, diyetisyen listesi.
Bana katilmak isteyen var mi?
Yarin baslayalim beraber. Birbirimize destek olalim, birbirimizu motive edelim. Ne dersiniz?
Diyet listesinin fotografini ekliyorum. Bu 7 gunluk liste, ikinci haftada tekrar edecek.
Oyle canim cok kolay degildi. Ama guzel gitmisti 2 haftada.Biraz ağır değil mi?
Biraz yumuşatsak olmaz mı? Daha başlamadan pazarlık gibi oldu amaOyle canim cok kolay degildi. Ama guzel gitmisti 2 haftada.
Ben aralara gunluk bir iki meyve ve sutlu kahve eklemistim. Ona ragmen cok guzel gitti iki haftadaBiraz yumuşatsak olmaz mı? Daha başlamadan pazarlık gibi oldu ama
Benim de sabit bir kilom var ve bir turlu dusemiyorum. Su an diyetisyene basladim ama onu da cok begenmedim acikcasi. Verdigi diyet bende sivilcelenme yapti. Gluten ve sut urunleri istemiyorum dememe ragmen alternatif bir seyler bulamadi. O yuzden guvenim gitti diyetisyene. Ben diyet yapabiliyorum ama tatli ve meyve sinirlamasi beni cok zorluyor. Tatliya asiri duskunum. Meyveyi de yemekle birlikte yerim normalde. Ama su an meyve cok az tatli zaten hic yokBen aralara gunluk bir iki meyve ve sutlu kahve eklemistim. Ona ragmen cok guzel gitti iki haftada
umarim devam edersin canim. ben de dedigin gibi cok glutenli diyetleri sevmiyorum. suanda yaptigindan memnun kalirsan haber ver hala inemedim istedigim kiloya, bana da yardimin olurBenim de sabit bir kilom var ve bir turlu dusemiyorum. Su an diyetisyene basladim ama onu da cok begenmedim acikcasi. Verdigi diyet bende sivilcelenme yapti. Gluten ve sut urunleri istemiyorum dememe ragmen alternatif bir seyler bulamadi. O yuzden guvenim gitti diyetisyene. Ben diyet yapabiliyorum ama tatli ve meyve sinirlamasi beni cok zorluyor. Tatliya asiri duskunum. Meyveyi de yemekle birlikte yerim normalde. Ama su an meyve cok az tatli zaten hic yok
Tamamdir insallah haberdar ederim.umarim devam edersin canim. ben de dedigin gibi cok glutenli diyetleri sevmiyorum. suanda yaptigindan memnun kalirsan haber ver hala inemedim istedigim kiloya, bana da yardimin olur