3 haftada 7 kilo verelim mi? Listesi burada!

Meraba kizlar ya aslinda 50 kiloyum 1.67 boy ama bundadoyeti boşver6 olduğum için o kadiyetinolu geliyorum ki aynada gözüme :KK43: diyete basliyorum bende bu uygun geldi ama bi sorum olucak. Ben yumurta asla ve katiyyen yiyemiyorum listeden yumurtayi cikarsam olur heralde dimi :/

Ya canim git ALLAH aksina 50 kilosun boyun nerdeyse 170 ya ne diyeti sıkılasmak istiyosan Spor yap yeter diyeti bosver ben 50 kilo olsam diyetin yanindan gecmem :)

Ben de bu diyete başlamak istiyorum. Normalde diyetlere pek uyan birisi değilim ama en sonunda ilaçlardan aldığım kilolardan gına geldi artık. Bir üç haftalığına bunu denemek istiyorum. Boy 173. Kilo 95. Hayırlısıyla başlayalım bakalım. Bu arada egzersiz olarak her gün okula 1 saat gidip geliyorum. 1 saat kondiyon bisikleti binmeye başladım. 10 dakika dumbell hareketleri yapıyorum.

Ben de bu diyete başlamak istiyorum. Normalde diyetlere pek uyan birisi değilim ama en sonunda ilaçlardan aldığım kilolardan gına geldi artık. Bir üç haftalığına bunu denemek istiyorum. Boy 173. Kilo 95. Hayırlısıyla başlayalım bakalım. Bu arada egzersiz olarak her gün okula 1 saat gidip geliyorum. 1 saat kondiyon bisikleti binmeye başladım. 10 dakika dumbell hareketleri yapıyorum.
umarım başarırsın :) hoşgeldin :) bu arada ne ilacı kilo aldırdı :(

Kizlar bu diyeti 3 hafta yaptiktan sonra bidaha nezmn tekrarlayablrz peki bilen varmi sürekli bi diyet mi

umarım başarırsın :) hoşgeldin :) bu arada ne ilacı kilo aldırdı :(
İnşallah :) hoşbulduk :) ben ms hastasıyım 17 yaşındayım 11 yaşımdan beri ara ara kortizon kullandım direk kiloya etki etti maalesef öncesinde de kiloluydum ama kortizon beni çok daha kotu yaptı. Bu sabah başladım diyete bir dilim ekmek bir tane portakal yedim. Ek olarak yeşil çay içtim. 12 de spor yapacağım. Öğlen uçte tekrar yiyeceğim.

Gozden kacirmisim cok sagol canim

buarada nasil gidiyor ac kaliniyormu :KK66:
Ben biraz açlık çekiyorum açıkçası az biraz sebze ekledim ben. Akşam yemeklerinde yumurta vs yemiyorum. haşlanmış sebze ve yoğurt yiyorum. Aksi takdirde çok halsizlik oluşuyor.

Öğlen bir dilim ekmek iki tane tavuk kanadı bir tane yumurta yedim. Biraz aç hissediyor gibiyim. Ama büyük ihtimal mide büyük olduğun içindir :D Mide alıştıktan sonra küçülür zannediyorum ki.

Ben yılbaşından snra tekrar başlicam kızlar ilk hafta boşa gitti yemekli misafir fln gelince ikinci haftaya başlayamadım:( şimdide yılbaşı geldii başa dönmüş olabilirim tartılmıyrm korkudan :)

Ben bugün başladım ve listeye tamamen uydum aşırı açlık hissetmiyorum ama sabah sabah yumurta ve greyfurt hiç yakışmıyor hiç olmuyor yaabide yogurdunuza çekilmiş keten tohumu katın azıcık tokluk hissi veriyor

ben de 73 kiloyum :/ inş vericez ya, sen neden kilo aldın son bir senede
Yeme düzenin değişti.işim evime çok uzak 1 senedir.akşam yemeğini yememiz 10 u buluyo sonrada yorgunluktan sızıyorum. Hep kiloluydum aslında ama bu seferki aşırı oldu.ayaklarım şişiyor ağrıyor artık dur demek lazım. İnş hepimiz zayıflatır hem dış görünüş hemde sağlık için şart

Back
X