Rica ederim canim :)Eeyla bende çok teşekkür ederim bu diyeti paylaştığın için.,tek köyü tarağı ara öğün olmaması,onun dışında gayet güzel ve kesinlikle şok diyet değil...sen devam ediyor musun buna?durumun nedir,merak ettim..
1 dilim bol tahıllı ekmeği kızartıp yedim ben peksimet yerine...çok tatlı isteği olunca 1 tane kuru kayısı yedim..5 gün yaptım,bugün pirinç lapası yarın protein günü yapacağım..cumaları kilo bildirimi yapıyoruz çünkü takımda...regl oldum olmasam iyi verirdim..ben çok acıkmadım bu diyette ve 6 dan sonra hiçbirşey yemiyorum..Rica ederim canim :)
ben dun basladim, az once ogle yemegimi biraz farkli yedim, bol marullu cok azda ton balikli bir salataydi. ardindan birde portakal yedim. Yemekten once istahim hic yoktu, yedikten sonra istahim acildi! Canim neler istiyor neler. Ben bi cappuccino iceyim bari ise konsantre olamiyorumMaalesef yediklerimizden bazilari en azindan bir tok tutan sekilde olsa, idare edecegim ama yok.
rejimde konu sadece kafa yapisini degistirmek, 'kilo verecegim'e kendini inandirdiktan sonra bu rejim listesi yada herhangi baska bir rejim listeside kullansak farketmiyor. Yemegi kes, kiloyu ver. Bu rejimde yag yok, ekmek yok (peksimeti saymazsak), seker yok, o yuzden hizli gidiyor kilolar. ama devamlilik onemli.
Ara ara caniniz deli gibi tatli istediginde kendinizi cokta bunaltmayin, ufak bir parca dark chocolate yiyin, ama sinirlayin o ufak parcayla. Aksamlari salatalik, domates, yada bir portakal ekstra yiyin. Ben ananas yedim biraz dun aksam mesela. yoksa cokkk gucsuz kaliyor insan ve ayrica moralsiz oluyor.
Öğle öğünüyle akşam öğünlerini değiştirebilirsin...yumurtasız akşam olan günlerde..aslında bu diyeti denemeyi çok isterdim ama öğle yemeğinde işyerinde yumurtayı nasıl yiycem bilemedim sizin bi çözümünüz var mı kızlar?
valla bir gun biyerden denk geldi iste :) Hollandacadan Turkceye cevirdim sizin icin. Bu diyetten okadar kisi yararlandiki etrafimda, kesinlikle ise yaradigindan emin olabilirsin. Onemli olan diyeti biraktiktan sonra sporla kiloyu korumak (test ettim onayladiim!)
Yilbasinda aldim tekrar demistin, naaptin basladinmi tekrar merak ettim :)
ya topigi acip unuttum ben haha. Dun basladim! Cok zorlandim ama haha..bugun daha idare ediyorum ama biraz usutmusum, hapsirmaktan zaten pekte istahim olmuyor. Calisirkende yemek aklima gelmiyo zaten o yuzden bakalim ne olacak. Tartilmadim ama dun, tartilmiicamda. Cuma tartilacagim. Pazartesine kadar bi sekilde korumaya calisip pazartesi sabahi tartilip yeniden basliicam. Bakalim nasil olacak.
aslında bu diyeti denemeyi çok isterdim ama öğle yemeğinde işyerinde yumurtayı nasıl yiycem bilemedim sizin bi çözümünüz var mı kızlar?
aslında bu diyeti denemeyi çok isterdim ama öğle yemeğinde işyerinde yumurtayı nasıl yiycem bilemedim sizin bi çözümünüz var mı kızlar?
işyerinde bayanlar yarından itibaren başlıyoruz.eksıklerımızın listesini bile yaptık.3 hafta sonra tekrar yazıcam buraya.bu arada yapanlar varsa paylaşsın lütfen.baya vucüt yagdan arınacak bence mukemmel bir diyet listesi.bakalım bizde işe yarıcak mı? hadi hayırlısı bakalım yaza kadar devam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?