3 haftada 7 kilo verelim mi? Listesi burada!

Tek kötü tarafı yazacaktım.( şu aletler tamamlamasa olmaz mı yazdıklarımzııı :) )

Rica ederim canim :)
ben dun basladim, az once ogle yemegimi biraz farkli yedim, bol marullu cok azda ton balikli bir salataydi. ardindan birde portakal yedim. Yemekten once istahim hic yoktu, yedikten sonra istahim acildi! Canim neler istiyor neler. Ben bi cappuccino iceyim bari ise konsantre olamiyorum Maalesef yediklerimizden bazilari en azindan bir tok tutan sekilde olsa, idare edecegim ama yok.

rejimde konu sadece kafa yapisini degistirmek, 'kilo verecegim'e kendini inandirdiktan sonra bu rejim listesi yada herhangi baska bir rejim listeside kullansak farketmiyor. Yemegi kes, kiloyu ver. Bu rejimde yag yok, ekmek yok (peksimeti saymazsak), seker yok, o yuzden hizli gidiyor kilolar. ama devamlilik onemli.
Ara ara caniniz deli gibi tatli istediginde kendinizi cokta bunaltmayin, ufak bir parca dark chocolate yiyin, ama sinirlayin o ufak parcayla. Aksamlari salatalik, domates, yada bir portakal ekstra yiyin. Ben ananas yedim biraz dun aksam mesela. yoksa cokkk gucsuz kaliyor insan ve ayrica moralsiz oluyor.

1 dilim bol tahıllı ekmeği kızartıp yedim ben peksimet yerine...çok tatlı isteği olunca 1 tane kuru kayısı yedim..5 gün yaptım,bugün pirinç lapası yarın protein günü yapacağım..cumaları kilo bildirimi yapıyoruz çünkü takımda...regl oldum olmasam iyi verirdim..ben çok acıkmadım bu diyette ve 6 dan sonra hiçbirşey yemiyorum..

Ha bu arada günde 2-3 koca kupa nescafemi de içtim..diyette az kalorisi olan zevklerimizden vazgeçmemeliyiz diye düşünüyorum..aksi halde mutsuz oluyor insan..cappucinonun kalorisi yüksek aslında filtre kahve içsen :)

haklisin, ben yesil caya talim edeyim en iyisi haha :)

super, cok merak ettim kilonu burayada yaz, o takim topikleri bana cok karisik geldi anlamadim! stres oldum yordu beni bakmadim bidaha haha.

kolay gelsin canim! bugunden sonra kaldi iki gunum..

Cuma burayada yazarım kilomu...kolay gelsin..

Merhaba kızlar. Bende 7-8 ayda 20 kilo verdim ama 2-3 aydır 1 kilo anca verdim vücudum alıştı sanırım şimdi bunu denemek istiyorum yarın başlıyorum. Liste için teşekkürler inşallah işe yarar.
Başlangıç kilom; 68

Kizlar bu diyet 3 hafta yapip 1 hafta normal. diyetle 3 ay bu sekil yapsam zararı olmaz dimi ve 15 kilo vereblmym

Oldum olası liste diyetler yapamam. daha okurken moralim bozuluyor benim. onu ızgara bunu haşla. şu kadar gram bundan şundan derken moral sıfır. ama bu diyete bakınca zaten kendi çapımda buna yakın beslendiğim için zorlanmayacağımı gördüm. ekstradan greyfurt yada portakal ekleyeceğim gibi. greyfurtun yağ yakım etkisi var evet ama önce benm kullandığım ilaçlarla etkileşimi var mı araştırmam lazım. dikkat edin greyfurt bazı ilaçlarla etkileşim yapıp kötü tesir yapabiliyor.ben 1 aydır hayatımdan ekmeği çıkardım. çok nadir zamanlar dışında ekmek tüketmiyorum. ama bazen makarna ya da bulgur pilavı tüketiyorum. ekmekten daha mutluluk verici. şekeri de kestim. çayımı kahvemi şekersiz istiyorum. çok nadir mesela ayda 1-2 hafif tatlı yiyebiliyorum. o da abartmadan minik porsiyonlarla. ve şunu farkettim ki nefis terbiye edilince daha rahat geçiyor. çünkü ya yiyeyim nolcak deyip mücadele verdiğim ve yemediğim zaman sonrasında mutlu oluyorum. yediğim zamansa vicdan azabı çekiyorum. gereksiz yemişsem. 1 ayda 4 kilo verdim. sabahları haşlanmış yumurtamı yiyorum. yoğurt yiyorum evde kendim mayalıyorum zaten. meyve yiyorum. yalnız bu diyetten farklı olarak akşamları ben evde pişirdiğim yemekten küçük porsiyonla ve ekmeksiz olarak yiyorum. ortalama baktığımda benim günde almam gerekn 1700 kalori var ama ben 500 ila 700 arasında alıyorum genelde. ve midem de küçüldü. insan zayıf halini görünce çektiği sıkıntıya değer diyor. aç kalmaya değer diyor.evdeki durumumdan dolayı kardio spor yapamıyorum. gece yatmadan önce egzersizlerimi yapıyorum.sıkılaşmamı sağlıyor o da. kilo verme serüvenim 61 kilo ile başladı. şuan 54 kiloyum. bu anlattıklarımla 58.5 kilodan 54 kilo oldum. 61 den 58.5 e düşüşüm şeker keserek olmuştu. ekmeği çıkaramamıştım hayatımdan. ekmek çıkınca daha rahat oldu. yeşil çayımı da ihmal etmiyorum hergün tabi ki. ay ne anlattım bu kadar içimi dökesim varmış

aslında bu diyeti denemeyi çok isterdim ama öğle yemeğinde işyerinde yumurtayı nasıl yiycem bilemedim sizin bi çözümünüz var mı kızlar?

yumurta proteindir. yumurta yenemiyorsa kuru fasulye ya da mercimek yemeklerinden protein temin edilebilir. tabi kalori olarak bakarsak eş değer olmaz. bir yumurta 75 kaloridir. bence öğlen yemeklerinde ekmek tüketmeden çok yağlı olmayan yemeklerden tüketilebilir. diyete tam uyulursa yağ alınmaması lazım ama biraz değiştirmek zarar vermez. çünkü her halukarda normal yeme rutininizden uzaklaşacağınız için kilo verme gerçekleşecektir.

aslında bu diyeti denemeyi çok isterdim ama öğle yemeğinde işyerinde yumurtayı nasıl yiycem bilemedim sizin bi çözümünüz var mı kızlar?
Öğle öğünüyle akşam öğünlerini değiştirebilirsin...yumurtasız akşam olan günlerde..

işyerinde bayanlar yarından itibaren başlıyoruz.eksıklerımızın listesini bile yaptık.3 hafta sonra tekrar yazıcam buraya.bu arada yapanlar varsa paylaşsın lütfen.baya vucüt yagdan arınacak bence mukemmel bir diyet listesi.bakalım bizde işe yarıcak mı? hadi hayırlısı bakalım yaza kadar devam :))

Canım daha bgn başladım. Ben bazen böyle erteledikçe erteliyrm ya Ama ben bu diyeti çok sevdim bunla 55 olcam kararlıyım. :) harfi harfine uymuştum ilk haftamda ve 58.3 olmuştum. İnşallah yine 58 i görürüm. sen kaç kilo vermek istiyosun?

Bende begendim ama baslamaya cekindim niyetlendim ama basladgmda sonucu kesinlikle yazarim kizlar güzel diyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…