Fazla kilon 20 olduğu için bence bu diyetle 3 haftada kesin 7 kilo verirsin. Serbest gününü bekleyerek kendini motive et. Ben öyle yaptım ilk hafta bitti bile bak
Bende öğlen yumurta yemek istemediğim için öğlenki yumurtaları sabaha çektim. Portakal neredeyse bi iki defa yedim hep greyfurt tükettim. Portakal ve mandalinanın zayıflamaya bi faydası yok, greyfurt su atmaya yardımcı ve yağ yakımını hızlandırıyor..
Ya sadece cesaret aslında. Abur cuburu bir kesebilsem ben de başlayacağım. Bir de bu free 2 günde verdiğim kiloları alırım diye de çok korkuyorum
Tebrik ederim canım darısı bize artık kaç günde iki kilo gitti canımGünaydıın günaydıın ve günaydıııııııııııın kızlar
Bugün güne 74 kiloyla başladım 2 kilo gitmiş çok mutluyum.
bugün 4. günüm canım. Teşekkür ederim hepimiz kurtuluruz inş bu fazlalıklardanTebrik ederim canım darısı bize artık kaç günde iki kilo gitti canım
inşallah canım benim..bugün 4. günüm canım. Teşekkür ederim hepimiz kurtuluruz inş bu fazlalıklardan
Günaydıın günaydıın ve günaydıııııııııııın kızlar
Bugün güne 74 kiloyla başladım 2 kilo gitmiş çok mutluyum.
pazartesiden beri canım çok teşekkürlerKac gunde gitmis canimmm
MAŞALLAH tebrik ederimmm cok sevndm :)
sen başladın mı bu diyete canımCanim bence en guzeli greyfurt canim yag yakiyor bilmiyorum ama ben çalışıyo olsaydim corba icerdim ogle tatlimde :)
tebrik ederim tatlım :) darısı başımızapazartesiden beri canım çok teşekkürler
bende başlamak istiyorum 1.65 boyum kilom 70 62 olsam yeter bana çok sıkıldım artık yeter .bide oturarak çalışıyorum pc başında hareket sıfır o yüzden dahada zor
sen başladın mı bu diyete canım
tebrik ederim tatlım :) darısı başımıza
sen başladın mı bu diyete canım
tebrik ederim tatlım :) darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?