benim yolum biraz uzun ya 50 li kiloları uzun zamandır görmedm boyuma göre de 57-58 olmam gerekiyor ama yüzümden çok gidiyor benim o kadar inebilir miyim bilmiyorum bu diyetle şöyle 68-69 olsam sonrası için bi program çıkarırım. Ben asıl diyet bittikten sonra kilo koruma olayında sınıftan kalıyorum. Evet çok güzel diyet yapıyorum hırslıyım. Ama istedğim kiloya ulaşınca şımarıyorum herhalde. Salıyorum kendimi. Sporu bırakıyorum yemeye başlıyorum vs vs.
Şimdilik hedefim 60lı kiloları görmek. Uzun vadede de şöye bir 60 olsam fena olmaz
Kızlar beni de aranıza alır mısınız bende kilo vermek istiyorum bebek için tedavi oluyorum da acil kilo vermem lazım..
canım bi 20 kilo vermem lazım ya ilaçlardan dolayı çok kilo aldım..Kaç kilo vermek istiyosun cnm?
ben mesela bu diyete yarın başlasam hafta sonu iki gün ara mı vermem gerekiyor hani hafta sonu normal beslenmek gerekiyor yaİlk haftam bitti kızlar neredeyse iki kilo gitti cuma tekrar başlıyorumm.
ben mesela bu diyete yarın başlasam hafta sonu iki gün ara mı vermem gerekiyor hani hafta sonu normal beslenmek gerekiyor ya
anladım canım çok sağolevet canım cumartesi pazar free günler. Ama tabi çok abartmamak lazım yine de
Ya benim de kilo vermem gerekiyor
sanırım ilk günlerden etkisini gösteren bir diyet, bu motivasyon için oldukça güzel. Ancak öğlen öğünlerinde yumurta yemek çok mümkün değil gibi çalıştığım için
alternatif önerebilecek var mı bu konuda? Ya da portakal yerine arada mandalina yesek nasıl olur ki acaba?
ben mesela bu diyete yarın başlasam hafta sonu iki gün ara mı vermem gerekiyor hani hafta sonu normal beslenmek gerekiyor ya
canım bi 20 kilo vermem lazım ya ilaçlardan dolayı çok kilo aldım..
İlk haftam bitti kızlar neredeyse iki kilo gitti cuma tekrar başlıyorumm.
Bende öğlen yumurta yemek istemediğim için öğlenki yumurtaları sabaha çektim. Portakal neredeyse bi iki defa yedim hep greyfurt tükettim. Portakal ve mandalinanın zayıflamaya bi faydası yok, greyfurt su atmaya yardımcı ve yağ yakımını hızlandırıyor..
canım bi 20 kilo vermem lazım ya ilaçlardan dolayı çok kilo aldım..
Ya benim de kilo vermem gerekiyor
sanırım ilk günlerden etkisini gösteren bir diyet, bu motivasyon için oldukça güzel. Ancak öğlen öğünlerinde yumurta yemek çok mümkün değil gibi çalıştığım için
alternatif önerebilecek var mı bu konuda? Ya da portakal yerine arada mandalina yesek nasıl olur ki acaba?
hoşbulduk canım inşallah veririz ya en kısa zamandaBende 20 25 kilo vericem INŞALLAH hedefmz ayni hosgeldin buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?