3 haftada 7 kilo verelim mi? Listesi burada!

greyfurt mu yiyorsun, bir de yoğurt bildiğimiz 2 su bardağı mı
Evet greyfurt yiyorum ben. yoğurt 2 su bardağını buluyor mu bilmiyorum ama yiyorum evet. Yumurta için de değişik bişeyler bulmaya çalışıcam. 3 hafta boyunca haşlanmış yumurta yersem ömrümün sonuna kadar bi daha yiyemem sanırım. Yağsız omlet falan yaparım belki. :KK1:

Evet greyfurt yiyorum ben. yoğurt 2 su bardağını buluyor mu bilmiyorum ama yiyorum evet. Yumurta için de değişik bişeyler bulmaya çalışıcam. 3 hafta boyunca haşlanmış yumurta yersem ömrümün sonuna kadar bi daha yiyemem sanırım. Yağsız omlet falan yaparım belki. :KK1:
evet ya :D öğlen okula gidiyorum bi de haşlanmış yumurtayı sabah yiyeyim bari ben de yarın başlıcam da bu diyete

Ben kossam mi diyorum
Canım bu mesajını yeni gördüm kusura bakma. Koşmak kadar güzel bi spor görmedm duymadım hayatımda. Bi ara 63 lere düşmüştüm ve bacaklarım bi hayli sarkmıştı. zayıfladığıma sevinememiştm bu yüzden. Çünkü pek spor yapmadan 2o kilo verdm 3 ayda falan. aç gezdm resmen :cry: sonra çok pişman oldum tabi ama iş işten geçti. Neyse uzatmıym babam sürekli koşan biridir. Ona sormuştum faydası olur mu diye. Denemeye başladım ve 3-4 hafta sonra inanılmaz toparlandım daha da inceldim. Diyeti bırakmama rağmen 2 kilo daha vermiştim. Şu an mevsim şartlarından dolayı yapamıyorum ama bahar gelince tekrar başlamayı planlıyorum ve şiddetle tavsiye ederim. Hoppa

Canım bu mesajını yeni gördüm kusura bakma. Koşmak kadar güzel bi spor görmedm duymadım hayatımda. Bi ara 63 lere düşmüştüm ve bacaklarım bi hayli sarkmıştı. zayıfladığıma sevinememiştm bu yüzden. Çünkü pek spor yapmadan 2o kilo verdm 3 ayda falan. aç gezdm resmen :cry: sonra çok pişman oldum tabi ama iş işten geçti. Neyse uzatmıym babam sürekli koşan biridir. Ona sormuştum faydası olur mu diye. Denemeye başladım ve 3-4 hafta sonra inanılmaz toparlandım daha da inceldim. Diyeti bırakmama rağmen 2 kilo daha vermiştim. Şu an mevsim şartlarından dolayı yapamıyorum ama bahar gelince tekrar başlamayı planlıyorum ve şiddetle tavsiye ederim. Hoppa
kaç dakika koştun, ben hızlı tempoda yürüyebiliyorum koşmada tıkanıyorum ya sana olmuyor mu

Başlangıçta oluyordu zaten ama kısa molalar veriyordum zamanla açtım ciğerlerimi. Şu an yürürken bile tıkanıyorum malesef. sigara gibi bi kötü alışkanlık edinince haliyle :KK12: çok zorlamadım kendimi. O dönem oturduğumz yerde yürüyüş alanı vardı. 400 metre koşup 100 -150 metreyi yürüyerek geçiriyordum dinlenmiş oluyordum. Bi de ilk zamanlar yürüyüş yapıp sadece sonlara doğru 4 tur falan koşuyordum zamanla yürüyüşü azaltıp koşmaya ağırlık verdim. 6-7 ay böyle devam ettim. Bak heveslendirdin beni ama yaşadığım yerde değil koşmak çok soğuk diye okula gitmiyorum bazen.:KK17:

Başlangıçta oluyordu zaten ama kısa molalar veriyordum zamanla açtım ciğerlerimi. Şu an yürürken bile tıkanıyorum malesef. sigara gibi bi kötü alışkanlık edinince haliyle :KK12: çok zorlamadım kendimi. O dönem oturduğumz yerde yürüyüş alanı vardı. 400 metre koşup 100 -150 metreyi yürüyerek geçiriyordum dinlenmiş oluyordum. Bi de ilk zamanlar yürüyüş yapıp sadece sonlara doğru 4 tur falan koşuyordum zamanla yürüyüşü azaltıp koşmaya ağırlık verdim. 6-7 ay böyle devam ettim. Bak heveslendirdin beni ama yaşadığım yerde değil koşmak çok soğuk diye okula gitmiyorum bazen.:KK17:
benim de öyle ya şu spor olayını napsam bilemiyorum mecburen spor salonu şart olucak galiba

tabi canım paylaşıcam zaten. Ben biraz değiştrdm ama. Öğlen yemek yemedğim için öğlen menüsünü sabah ve akşama dağıttım bi de kırmızı et var menüde ben kırmızı et yiyemiyorum onun yerine tavuk yemeyi düşünüyorum. Haftasonlarından korkuyorum umarım kaçırmam:KK12: Adet dönemimde olmama rağmen şimdiden 1 kilo gitmiş görünüyor tabii su kaybı bu biliyorum ama motivasyon açısından iyi oldu :D bu ay bayağı su toplamıştı vücudum. Rahatlattı ciddi anlamda. Ben çok beğendm. Bol yumurtalı ve greyfurtlu bu diyet tam bana göreymiş:KK60:

AZMİN İÇİN tebrikler canimmm MAŞALLAH İNŞALLAH istedgn kiloya dusersin ;)

Vay dahada heveslendimm :) peki bende yagmur yagidigi icn evde kosu bandinda kosym diyorum sence kac dakka yeterli kosu icin

Teşekkür ederim canım. İnşallah herkes emeğinin karşılığını alır:KK16:
Sen uyguluyor musun bu diyeti ?

hayatbos sen başlamıcak mısın bu diyete

Canim ben bunu tam yapmıyorum ama portakal greyfurt cok tok tutuyo hemde faydali diye ara ogunlerimde yiyorum bunları

arkdaslar 3 hafta yapsin onlari.takip ediyorum eger gercekten faydalysa bende dayanip yaparim die düşünüyorum bu diyet olmasada biraz benzer yapıyorum canim

Vay dahada heveslendimm :) peki bende yagmur yagidigi icn evde kosu bandinda kosym diyorum sence kac dakka yeterli kosu icin
Ben pek saatle koşmadım açıkçası. tur hesabıydı ama yarım saati buluyordu hatta geçiyordu. genelde başka bi spor yapıp (mesela yürüyüş) sonuna koşuyu ekledm ben. hem ısınıyordum sakatlanma falan olmasın diye hem de spor sürecini uzatıyordum.

Ben pek saatle koşmadım açıkçası. tur hesabıydı ama yarım saati buluyordu hatta geçiyordu. genelde başka bi spor yapıp (mesela yürüyüş) sonuna koşuyu ekledm ben. hem ısınıyordum sakatlanma falan olmasın diye hem de spor sürecini uzatıyordum.

O daha mantikli uygulucam canim cok saol :)

Acaba kac ay sonra hayalimize kavuscaz :)
benim yolum biraz uzun ya 50 li kiloları uzun zamandır görmedm boyuma göre de 57-58 olmam gerekiyor ama yüzümden çok gidiyor benim o kadar inebilir miyim bilmiyorum bu diyetle şöyle 68-69 olsam sonrası için bi program çıkarırım. Ben asıl diyet bittikten sonra kilo koruma olayında sınıftan kalıyorum. Evet çok güzel diyet yapıyorum hırslıyım. Ama istedğim kiloya ulaşınca şımarıyorum herhalde. Salıyorum kendimi. Sporu bırakıyorum yemeye başlıyorum vs vs.
Şimdilik hedefim 60lı kiloları görmek. Uzun vadede de şöye bir 60 olsam fena olmaz :D

Back
X