3 haftada 7 kilo verelim mi? Listesi burada!

benim yolum biraz uzun ya 50 li kiloları uzun zamandır görmedm boyuma göre de 57-58 olmam gerekiyor ama yüzümden çok gidiyor benim o kadar inebilir miyim bilmiyorum bu diyetle şöyle 68-69 olsam sonrası için bi program çıkarırım. Ben asıl diyet bittikten sonra kilo koruma olayında sınıftan kalıyorum. Evet çok güzel diyet yapıyorum hırslıyım. Ama istedğim kiloya ulaşınca şımarıyorum herhalde. Salıyorum kendimi. Sporu bırakıyorum yemeye başlıyorum vs vs.
Şimdilik hedefim 60lı kiloları görmek. Uzun vadede de şöye bir 60 olsam fena olmaz :D

Bende şimdi ilk hedef olarak 78den 70 düşmek
sonra 60li kilolar sonra hayalim olan 50 kilolar INŞALLAH oluruz canim ;)

Ya benim de kilo vermem gerekiyor o_O
sanırım ilk günlerden etkisini gösteren bir diyet, bu motivasyon için oldukça güzel. Ancak öğlen öğünlerinde yumurta yemek çok mümkün değil gibi çalıştığım için:KK42:
alternatif önerebilecek var mı bu konuda? Ya da portakal yerine arada mandalina yesek nasıl olur ki acaba?

sanırım ilk günlerden etkisini gösteren bir diyet, bu motivasyon için oldukça güzel. Ancak öğlen öğünlerinde yumurta yemek çok mümkün değil gibi çalıştığım için:KK42:
alternatif önerebilecek var mı bu konuda? Ya da portakal yerine arada mandalina yesek nasıl olur ki acaba?

Bende öğlen yumurta yemek istemediğim için öğlenki yumurtaları sabaha çektim. Portakal neredeyse bi iki defa yedim hep greyfurt tükettim. Portakal ve mandalinanın zayıflamaya bi faydası yok, greyfurt su atmaya yardımcı ve yağ yakımını hızlandırıyor..

Bende öğlen yumurta yemek istemediğim için öğlenki yumurtaları sabaha çektim. Portakal neredeyse bi iki defa yedim hep greyfurt tükettim. Portakal ve mandalinanın zayıflamaya bi faydası yok, greyfurt su atmaya yardımcı ve yağ yakımını hızlandırıyor..

Greyfurt bende okudim nette super bi etkisi varmis zayflamakta ;)

Canim bence en guzeli greyfurt canim yag yakiyor bilmiyorum ama ben çalışıyo olsaydim corba icerdim ogle tatlimde :)

Back
X