3 haftada 7 kilo verelim mi? Listesi burada!

Ben bu diyete baslicaktim ama bu sekil yapmicam ekmek cok tuketmicem arada portakalda yerim ama daha sağlıklıca yapamaya karar verdimmm

HEPIMIZIN ALLAH YARDIMCISI OLSUN KIZLAR :)))

Spor yapiomusun canim senin kilon benim hayalim valla :) bnde portakal tuketicemm rejime devam senin azmin benide azinlendirio:)

Diyet biraz sert olduğu için spor yapmıyorum cnm. 55 e sabitlersem o zaman pilatese başlicam. Portakal yerine ağırlıklı olarak greyfurt tüketmeni tavsiye ederim. Bgn zorlandım biraz..

Diyet biraz sert olduğu için spor yapmıyorum cnm. 55 e sabitlersem o zaman pilatese başlicam. Portakal yerine ağırlıklı olarak greyfurt tüketmeni tavsiye ederim. Bgn zorlandım biraz..

Greyfirtun kalorisi az sanirim portakala gore suan evde portakal var ozmn greyfurrtta alrim ben bu diyete tam uymicam canim yari yari takilvam her diyetten biraz alicam :) haftada bir gun bir öğünü kendimi abartmadan sevdrcem boylece 5 6 ay diyeti surdureblrm :) zorlanilir canim ya sknti diyet çünkü :) ben bide cok spor yapicam bu diyeti tamamen kaldramam sanriim ama zaten bende cok yemiyorum ama kahvaltımda tost yiyorum bunda sadece bldgn portakal var o sknti kahvalti cok onemli canim ya

Çok spor yapicaksan kesinlikle bu diyet olmaz yani şahsen ben kesinlikle yapamam şuan :) bayılır kalırım. Yarınıda atlatırsam ilk haftayı tamamlıyorum..

Çok spor yapicaksan kesinlikle bu diyet olmaz yani şahsen ben kesinlikle yapamam şuan :) bayılır kalırım. Yarınıda atlatırsam ilk haftayı tamamlıyorum..

Helal olsun canimmm bakalim 3 hafatada ne olcakk merak ediyorum INŞALLAH emeginin karisligini alirsin :)

Ben günde yarım saat 40 dk yürümeyi düşünüyorum. sarkma falan olmasın diye

Sizce 3 gun spor salonu 2 gunde evde yapsam haftafa 5 gun spor yapsam cok yapmis olurmuyum faydasi olur dimi yoksa hergunmu yapsam kizlar??

Ben günde yarım saat 40 dk yürümeyi düşünüyorum. sarkma falan olmasın diye

Helal olsun canimmm bakalim 3 hafatada ne olcakk merak ediyorum INŞALLAH emeginin karisligini alirsin :)

Yürüyüş yapılabilir bencede maalesef bugünlerde benim yürüyüş yapicak vaktim yok.. İnşallah hep birlkte güzel sonuçlar alırız ben garanti olsun diye 55 in altına düşüp öyle birakicam :) 3 haftada bitse şu iş ne güzel olurr

Canim ya sen bu diyetle kac kilp verceksin merak ediyorum sen iyi kilo verirsen tabi INŞALLAH verirsn bende azimle yapicam artik 3 hafta dayanarm :)

Boyum 173 bu diyete 59.8 le başladım 55 in altına düşüp 34 beden olmak istiyorum.. Tıka basa yediğim bi gün tartıda 70 i gördüğümü biliyorum, o kiloyu attım bi buçuk senedir 60 ta kaldım şimdi son bi gayretle kalan kiloları vermeye çalışıyorum.

Merhabaaa
Bugün diyetimin ikinci günü. Dün bayağı zorlandım ama bugün iyiyim. Bakalım güzel gidiyor

Ayrıca bu diyeti paylaşan arkadaşa çok teşekkür ediyorum :)

Sonucu paylasrmisin 3 hafta sonra neolcak canim
tabi canım paylaşıcam zaten. Ben biraz değiştrdm ama. Öğlen yemek yemedğim için öğlen menüsünü sabah ve akşama dağıttım bi de kırmızı et var menüde ben kırmızı et yiyemiyorum onun yerine tavuk yemeyi düşünüyorum. Haftasonlarından korkuyorum umarım kaçırmam Adet dönemimde olmama rağmen şimdiden 1 kilo gitmiş görünüyor tabii su kaybı bu biliyorum ama motivasyon açısından iyi oldu bu ay bayağı su toplamıştı vücudum. Rahatlattı ciddi anlamda. Ben çok beğendm. Bol yumurtalı ve greyfurtlu bu diyet tam bana göreymiş

greyfurt mu yiyorsun, bir de yoğurt bildiğimiz 2 su bardağı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…