3 çocukla boşanma

Birkere 1-0 öndesiniz kendi eviniz,diplomanız var.
3 cocukla merdiven silmeye gidip,kira ödeyen insanlar da var.
Zaten 3 cocukla özgür olmak istiyorm kafasındaki adam eve pek ugramıyrdur,ugrasa da cocuklarla ilgilenmiyordur.
Bence dert edecek bisey yok.
Miss gibi calısıp bakarsınız cocuklarınıza.
Babaları da bi zahmet haklarını versin cocukların.

Aslında düşünce değil duygunuzu sordum. Elbette düşünceleriniz karışık belirsizlikler var. Neden oldu diye sorgulamalar var. Ben cevabımı aldım. Üzüntü ve şaşkınlik hissediyorsunuz. Öfke, kızgınlık yok henüz içinizde. Bu adam çocuklarını da görmek istemiyor. Karşılıklı konuşma bile olmamış.

Aslında tüm mesele bu. Ona neden sinirlenmeliyim bilmiyorum. O kadar sakin gitti ki. Şimdi ağzından ben boşanmak istiyorum lafından başka bir laf duyamıyorum. Sebeplerini sonuçlarını bilsem benim için daha kolay olacak herşey. Kendimi ona güvendiğim için tam bir aptal gibi hissediyorum. Tek istediğim yalnız bir çocukluk geçirdiğim için kalabalık bir aileye sahip olmaktı. Ondan nefret etmek istiyorum ama edemiyorum. Sadece şaşkınım galiba

Nefret edemiyorum demişsiniz çünkü şu an işi bozulmasın diye neden boşanmak istediğini söylemiyor size. %100 başka kadın var, bunun için nefret edebilirsiniz mesela.

Nereden bu kadar eminsiniz derseniz şunu unutmayın erkekler çok büyük sorunlar yoksa asla düzenlerini bozup da ayrılmak istemezler. E siz de büyük sorunlar yoktu diyorsunuz o halde yüzde bir milyon başka kadın var ve başka bir ihtimal yok.

İşin garip tarafı çevremdeki herkes eşimin çok düşünceli bir adam olduğunu iyi bir aile babası olduğunu falan söyler durur. Benim bütün hayatımda varolduğundan sanırım başka birinin varlığı nasıl olur bilmiyorum. Bana mükemmel göründü. Yani doğru dürüst kavga etmemize bile müsade etmezdi. Ben yemek yapmayı bile eşimden öğrendim. Şimdi düşünüyorumda galiba aramızdaki ilişki artık karı koca ilişkisinden çok baba-kiz ilişkisine dönüşmüş yani o her adımda yanımda ama benim onun yanında olmama izin vermedi hiç bir zaman

Ayrıca evi falan bana bıraktığını söylüyor ama mesele ev bark değilki haftada 2 gün görüşmekle babalık mı yapılır anlamıyorum. Çocuklar da sürekli babalarını soruyor ve kahroluyorum. 3 kere çocukları evin önünden aldı ama bu ne kadar böyle sürecek.

Hiç mi bu süreçten geçip sağlıklı atlatan kimse yok

Sağlıklı atlatmanız için gerekenleri yazmış herkes dikkate alıyor musunuz bilmiyorum ama ilk iş bir avukat bulup onun yönlendirmeleriyle hareket etmeniz.
Bende bir kadın olduğunu düşünüyorum maalesef, olmasa bile siz en iyi şartları koydurmaya bakın protokole. Sonuçta 3 çocuğa bakacaksınız, para çok şey farkettiriyor.
Eşiniz düz memur mu yoksa maaşı iyi mi? Bir de mesela durduk yere tayini çıkmaz sanki kendi istemiş gitmeyi gibi geldi bana da.

Evi bana birakti diyip ipin ucunu bırakmayın. Resmi şekilde ev sizin olsun. Bugün böyle der yarın gözü döner vermem der.

Hep böyle olduğunu düşünsem çocuk sahibi olmazdım. Çocukları çok seven ve gerçekten altını değiştirecek kadar ilgilenen bir adamdı. Şimdi tamamen bir yabancı sanki
Ya siz sevdiğiniz için bazı şeyleri farketmediniz yada başka biri var. Özgürlük, bağımsızlık onun karakteri olsaydı en baştan ya evlenmezdi, yada sürekli kaçardı sizden. Özgür kalmak istiyorum diye bu kadar tutturmaz.
Ve eğer biraz kitap okumuş, video izlemis olsaydınız 20 li yaşlarda erkeklerin arkadaşa, rahat hayata daha çok önem verdiklerini bilirdiniz. Bu yuzden kadınlar en az 25, erkekler 27 yaşından yada aile ve arkadaş çevresinden ayrılınca evlensin, Evlendikten sonra 1-2 yıl evlilik oturmadan da çocuk yapmayın diyoruz.

Bu heriflere güvenip fazla fazla çocuk mocuk yaplmaz olan hep anaya oluyo işte
Vallahi bak diyorum ki evlilik için yaşın çok genç, gez toz, bebek yapmak için acele etme daha evleneli kaç ay olmuş diyorum. Resmen kıskanıyorsun diyen oluyor. Şaka gibi. Sonra gelip ağlıyorlar mistik kv bana bunları yapıyor, keşke acele etmeseydim. Ya söyledim işte. Ne yapacaktım başka nikah mi basacaktim, siz evlenemezsiniz mi diyecektim. Az biraz realist düşünse zaten hak verecek. Gözündeki pembe gözlükleri çıkartmaya zahmet etmiyor sonra bana akıl verin. Sanki çok dinleyecek.

Emin ol cocuklarini istemez ozgurluk kalmiyor cocukla cunku
Yok öyle dünya hem boşanacak hem çoçukları bırakacak kendisi bekar hayati yaşacak erkek milleti kendini uyanik saniyor evet boşansın ama konu sahibide bu isten karlı çıksın en az zararla kurtulsun.

Yok öyle dünya hem boşanacak hem çoçukları bırakacak kendisi bekar hayati yaşacak erkek milleti kendini uyanik saniyor evet boşansın ama konu sahibide bu isten karlı çıksın en az zararla kurtulsun.
Valla genelde kadin cekiyor bosansin ya da bosanmasin farketmez

kesinlikle katılıyorum 26-27 den önce evlenmek çok yanlış hadi evlendin yedin bir halt bari doğurma hadi doğurdun bari 3 yapma artık 3 çocuk nedir yani nasıl bakılır onlara ben anlamıyorum anlam veremiyorum 30 yaşında kadınların 3 çoccuğu nasıl olabilir 30 daha nedir biraz hayatını yaşa gir çalış paranı kazan muhtaç olma 3 kuruşluk adama yok ama bizim kadınlarımız evlendim artık evimin kadınıyım çocklarımın anasıyım kocam çalışsın baksın bana modunda takılıyorlar çok üzücü sonra gel kocam gitti terk etti napayım ortada kaldım eee kalırsın doğurmasaydın çalışsaydın demekten başka bişey kalmıyor geriye evet serttt ama gerçekler. hiçbir adam karısına bakmak zorunda değil hastalık vs yoksa aynısı kadın içinde geçerli hiçbir kadında kocasına bakmak zorunda değil herkes çalışacak bunun başka hiçbir çözümü yok kadınlar için.

Çok doğru. Önceden ve İslamiyette kadına ev işleri ağır olduğu için çalışması yasaklanmaz ama kocasına daha fazla sorumluluk verilir. Sen bakacaksın, sen sorumlusun diyerek. Ve peygamberimizin eşi de çalışıyordu. İşlerine gelince peygamber eşinin çalıştığını bile unutuyorlar.
Şimdi adamlar en ufak birsey de kadını bırakıyor, çocuğa bakmıyor, sorumluluk almak istemiyor.seviyorum, ama izin vermiyorlar,insanlar ne der diyerek devam edemeyiz. Bir tarafın uymasiyla bu işler yürümez. Eskisi gibi düşünmemeyi. bizim kadınlar olarak bu dengesiz ve işine gelmeyince kaçan erkeklere muhtaç olmamamız lazım. Lafa gelince sen kadınsın çalışma, işine gelmeyince al çocukları eşyaları evden defol git ben boşanacam. Olmaz böyle.
Çok dindar olduğunu iddia eden adam karısının hastalığında sorumluluk almıyor, ben doktorlara inanmıyorum diyor, para vermiyor, göndermiyor. E napacak bu kadın? Bu en basiti. Muhtaç olmayacak işte.
Konu sahibi de bosansa özgür ruhlu olduğunu iddia eden kocası çocuklara babalık mi yapacak sanki. Kadından bosaninca çocuklardan da bosanacak. Gezecek tozacak,, parası kalmayınca, tek kalınca eski karım çocuklarım diye geri dönmeye başlayacak.

Aslında sorun, kadınların yetişme tarzında.. malesef aileler kadınlari özgüvenli, kendi ayakları üzerinde duracak şekilde yetiştirmiyor. Evlilik, çocuk sahibi olmak en kutsal görevler gibi öğretiliyor. Burada konu açanlardan tutun da günlük yaşamımizdaki kadınlarin davranışlarına bakalım. Hatta kendimiz de buna dahiliz ( bazen kısmen bazen tamamen). 30 un üzerindeki kadınların çoğu evlenememekten şikayet eder, hatta dram haline getirir. Çocuğu olmayan kendini eksik hisseder. Elti kiskanilir, kocişkom diye diye sosyal medyada fotolar paylaşılır. Çünkü koca sahibi olmak önemli toplumumuzda. Böyle yetiştiğimiz için tüm sorunlar. Not: konu sahibi size değil bu sözlerim genel olarak bütün kadınlara..

Cinsel hayatınız nasıldı? Maalesef ben de başka bir kadın olduğunu düşünüyorum. Bence bir an önce çocuklarınız için Toparlanın, avukata danışın kendinizi korumaya alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…