Cok sevindimEvet , bu hayatta kime ne yasatirsaniz tabağıniza aynisi konuyor, 18 sene önce 4 kişiyi(3 cocugu ve esini ) bildiğiniz kapının önüne koydu babam maddi olarak , altlarinda olan evi de satıp hem de , 18 sene sonra ne mi oldu , o 4 kisinin cok şükür bin şükür daireleri oldu , ama kendisi ve evi satip yedigi kişi ise hala daha kirada dikili tek bir dallari bile yok
Çok teşekkür ederim, siz de hep mutlu olun:)Cok sevindimhep mutlu olun
9,4,3 10 yıllık evliyim.
Esin kac yasindaydi evlendiginizde? O da 18 20 miydi? Cok erken yasta evlenen erkekler 10 sene 15 sene sonra sikilip yeni heveslerin pesine dusebiliyo maalesefGüya beni zorda bırakmayacakmış filan ama benim derdim o değil. Ben ona ne kötülük yaptım evliliğimi sürdürmeye çalışmaktan başka anlamıyorum. Belki biraz sorunlu olsaydık o zaman içimde farklı duygular olurdu. Şimdi kendimi kurgu bir dünyada piyes oynamışım da oyun bitince kurgu olduğunu yeni farketmişim gibi geliyor.
Babanıza hiç üzülemedim kusura bakmayın. Ama size , kardeşlerinize ve annenize çok sevindim. Ömrünüz boyunca hep mutlu olun inşallahEvet , bu hayatta kime ne yasatirsaniz tabağıniza aynisi konuyor, 18 sene önce 4 kişiyi(3 cocugu ve esini ) bildiğiniz kapının önüne koydu babam maddi olarak , altlarinda olan evi de satıp hem de , 18 sene sonra ne mi oldu , o 4 kisinin cok şükür bin şükür daireleri oldu , ama kendisi ve evi satip yedigi kişi ise hala daha kirada dikili tek bir dallari bile yok
Açıkçası ailem yanımda çünkü aslında elle tutulur doğru dürüst sebepleri yok. Kendi aileside yanımda olduğunu iddia ediyordu bu güne kadar ama duyduğum kadarıyla benim iyi bir ev hanımı ve anne olmadığımı o yüzden gittiğini söylüyorlarmış sağda solda. Ben geçinemem diye üzülmüyorum aslında. Bir şekilde geçinirim çocuklarıda büyütürüm. Ama hala beni terk edip gitsede onu çok özlüyorum. Evdeki varlığını özlüyorum. 13 senedir beraberiz şimdi bana birden yok olması çok zor geliyor. Bu psikolojiyi nasıl atlatacağım bilmiyorum.
Var, annem. Üstelik bizim evimiz de yoktu anneannemlere taşınmıştık. Açıkçası siz avantajlı durumdasınız eviniz ve diplomanız var. Çocukların yaşları kaç, bölümünüz nedir? Hemen iş bakmalısınız. Büyüdükçe çocuklar size dost olacaklar inşallah, Allah yardımcınız olsunMerhaba arkadaşlar. 3 çocuk annesiyim ve eşim evi 15 gün önce terketti. Kendi evimde oturuyorum ve lisans mezunuyum. Açıkçası şimdiye kadar çocukları kendim büyütmek istediğimden 1sene hariç çalışmayı hiç düşünmemiştim bu yüzden ev hanımıyım. Israrla boşanmak istediğini ve özgür olmak istediğini söylüyor. Psikolojim hiç iyi değil. Napacağımı bilmiyorum. Eşime madem beni istemiyorsun neden 3 çocuk yaptın diyorum haklı olarak. Benim durumumda olup bu süreci sağlıklı atlatan var mı? Bu çocukları ben nasıl büyüteceğim hiç bir fikrin yok. Allah'a sığınmaktan başka çarem yok.Var mi benim gibi olanlar
Onun yaşı 25 ti ve artık bana göre daha olgun bir yastaydiEsin kac yasindaydi evlendiginizde? O da 18 20 miydi? Cok erken yasta evlenen erkekler 10 sene 15 sene sonra sikilip yeni heveslerin pesine dusebiliyo maalesef
Söylemiştim 18 yaşında evlendimProfilinizde 28 yasinda oldugunuz yaziyor. Kac yasinda evlendiniz?
Cook teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin , size de Rabbim evladinizi sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah:) babama aglamadigim neredeyse 1 günüm bile yok , insan hata yapar, Rabbim affetsinBabanıza hiç üzülemedim kusura bakmayın. Ama size , kardeşlerinize ve annenize çok sevindim. Ömrünüz boyunca hep mutlu olun inşallah
Söylemiştim 18 yaşında evlendim
Lise sonrası evlenmiştim oğlum doğduktan hemen sonrada üniversiteyi kazandım. 4 yıl okudum. Güya beni annem çok geç bir yaşta doğurduğu için ben genç anne olayım diye düşünüyordum. Böyle olacağını bilsem bu yavruları dünyaya getirip sefil eder miydimNe ara lisans bitirdiniz ya maşallah bence bu azimle iş hayatında da başırılı olursunuz. Daha çok gençsiniz.
Sevgililik dönemini de söyleyince 13 yıl13 senedir beraberiz dediginizde acaba cocuk yasta mi evlendirdiler dedim. Cok erken olmus. Bazi kisiler sonra pisman olup "hayatimi yasayacagim" derdine düsüyor maalesef
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. Ben artık bunun benim imtihanim olduğunu düşünüyorumMerrhaba , hakkinizda hayırlısı olsun.
Evet var benim annem.
18 sene önce babam tarafından aldatıyor ve kendisi hayatını yasamak istedigini söylüyor ve annem de kendisini kendi hayatı ile basbasa bırakıyor, süreç zordu hem annem icin hem bizim için (3 kardeşiz) annem hep calisan bir kadindi. Sizden farkı bosanirken babam evi satti ve anneme 5 kuruş vermeden cekti gitti aldattığı kisi ile evlendi. Kirada ve 3 çocukla yaşadı. Zor muydu dedigim gibi zordu ama şükürler olsun alnının aki ile atlattı bu sureci. Hepimizi evlendirdi, en sonunda kendi de evlendi, babama mi ne oldu, 2 sene önce beynine pihti attı ve felç kaldi (cook üzülüyorum o ayrı bir konu )
Bir şekilde geçecek bu günler emin olun.
Çok teşekkür ederim ben de amiiin güzel dilekleriniz içinCook teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin , size de Rabbim evladinizi sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah:) babama aglamadigim neredeyse 1 günüm bile yok , insan hata yapar, Rabbim affetsin
28 yaşında 3cocuk. Gerçekten büyük sorumluluk