3 çocukla boşanma

Cok sevindim hep mutlu olun

Esin kac yasindaydi evlendiginizde? O da 18 20 miydi? Cok erken yasta evlenen erkekler 10 sene 15 sene sonra sikilip yeni heveslerin pesine dusebiliyo maalesef

Babanıza hiç üzülemedim kusura bakmayın. Ama size , kardeşlerinize ve annenize çok sevindim. Ömrünüz boyunca hep mutlu olun inşallah

Profilinizde 28 yasinda oldugunuz yaziyor. Kac yasinda evlendiniz?

Var, annem. Üstelik bizim evimiz de yoktu anneannemlere taşınmıştık. Açıkçası siz avantajlı durumdasınız eviniz ve diplomanız var. Çocukların yaşları kaç, bölümünüz nedir? Hemen iş bakmalısınız. Büyüdükçe çocuklar size dost olacaklar inşallah, Allah yardımcınız olsun

Babanıza hiç üzülemedim kusura bakmayın. Ama size , kardeşlerinize ve annenize çok sevindim. Ömrünüz boyunca hep mutlu olun inşallah
Cook teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin , size de Rabbim evladinizi sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah:) babama aglamadigim neredeyse 1 günüm bile yok , insan hata yapar, Rabbim affetsin

Ne ara lisans bitirdiniz ya maşallah bence bu azimle iş hayatında da başırılı olursunuz. Daha çok gençsiniz.
Lise sonrası evlenmiştim oğlum doğduktan hemen sonrada üniversiteyi kazandım. 4 yıl okudum. Güya beni annem çok geç bir yaşta doğurduğu için ben genç anne olayım diye düşünüyordum. Böyle olacağını bilsem bu yavruları dünyaya getirip sefil eder miydim

Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. Ben artık bunun benim imtihanim olduğunu düşünüyorum

Cook teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin , size de Rabbim evladinizi sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah:) babama aglamadigim neredeyse 1 günüm bile yok , insan hata yapar, Rabbim affetsin
Çok teşekkür ederim ben de amiiin güzel dilekleriniz için evet hatasının bedeli biraz ağır olmuş…Allah’a havale ediyorum…

Kendinizi niye anlayamadım diye suçlamayın lütfen.
Hele aldatma varsa rol yapmak için ayrıca uğraşılıyor.
Eşi geçtim metrese bile ilişki devam etsin diye milyon yalan söylüyorlar, sağa sola laf söylemesinden pisleşeceğini anlamışsınızdır.

Hemen sıkı bir avukatla haklarınızı arayın. Tedbir nafakası gibi hızlı çözümler var. Çocuklara nafaka zaten vermeli, siz de kariyeri dondurmuşsunuz nafaka alanilirsiniz.Tüm haklarınızı isteyin, bakalım “özgür” olmak o zaman o kadar tatlı olacak mı?

Hakkinizda hayirlisi olsun ama lutfen bu adam icin arkasinda biraktigi boslugu, alismisligi vs dert etmeyin 8aydir o boslugu kesin kesin doldurmus belli ki .Siz de evlatlarinizla ayakta kalarak aslinda hayatinizda bosluk olusturacak bir vasifta olmadigini yasayarak gosterin

Şimdi arkadaşım öncelikle silkelen. Bu adam geri dönmez bulmuştur birini. Sen kendini ve çocuklarını düşünmelisin artık.

1. Hemen bir avukatla görüş ve adamın evi terkettiğini anlat belgelendir %100 kusur.

2. Üzerine olan araba ev ne varsa şerh koydur bu herif onları satabilir sana bırakmamak için.

3. 3 çocuğun için yüklü bir nafaka iste. Çalışacağın için küçük ikisini kreşe vereceğini belirt onların kreş parasının tamamını talep et. Ortak edinilen mallardan da tüm payını al.

4. Tahminim günübirlik bile olsa aldattığı yönünde. O yüzden bulabilirsen delil bul.

5. Hiç erteleme hemen uygun iş bakmaya başla.

Kolay olmayacak 18 yaşında evlenip de kenara çekilmeyip eğitimine önem vermişsin belli ki aklı başında bir kadınsın. Çok gençsin her şeyin üstesinden gelirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…